Videos Cesar 65 Surpriseparty

Videos Cesar 65 Surpriseparty

Tribute-optredens, gedichten en speeches

We deden al verslag in woord en beeld in ons artikel 'hij wist écht van niets', maar Slagwerkwereld.com heeft ook de 7 uur (!) durende middag/avond gefilmd en daar een aantal - flink wast dus! - hoogt.....meer »»

Lucas van Merwijk World Beat clinictour

Zes clinics door heel Nederland in juni

In juni tourt Lucas van Merwijk door Nederland met zijn gloednieuwe lesboek World Beat, World Rhythms for Drum Set. Hij zal van alles laten horen uit het boek, van latin en afrikaans tot flamenco en b.....meer »»

Victor Oskam overleden (1955-2013)

Afscheid van een inspirator

Op maandag 3 juni is totaal onverwacht Victor Oskam overleden. De slagwerker en slagwerkdocent aan het Amsterdams Conservatorium bezweek aan de gevolgen van een hartstilstand. Oskam was vooral als doc.....meer »»

IM Ed Shaughnessy (1929-2013)

Tonight Show-drummer overlijdt aan hartaanval

Op 24 mei is Ed Shaughnessy overleden. De Amerikaanse drummer (geboren in New Jersey) stierf in zijn huis in Calabasas (Californië) aan de gevolgen van een hartaanval. In Europa was Shaughnessy missch.....meer »»

Beware of Mr. Baker

Nederland wacht op release documentaire Ginger Baker

De legendarische drummer van onder meer Cream en Blind Faith en notoire lastpak Ginger Baker is natuurlijk een ideaal onderwerp voor een spraakmakende documentaire. Schrijver-bokser-filmmaker Jay Bulg.....meer »»

Benny Greb clinics in Nederland

Meinl presenteert clinics in mei in Zwolle en Rotterdam

Sinds hij ook maar enige bekendheid verwierf, heeft de Duitse alleskunner Benny Greb de weg naar Nederland goed weten te vinden. In mei is hij wederom in ons land te zien, en wel bij Rimshot in Zwolle.....meer »»

Wie drumt er straks bij Queens Of The Stone Age?

Dave Grohl, Joey Castillo en Jon Theodore op nieuw album

In juni verschijnt ...Like Clockwork, het zesde studioalbum van Queens Of The Stone Age. Er zaten drie grote namen achter de drums tijdens de opnames, maar vooralsnog wordt geen van de drie genoemd al.....meer »»

In Memoriam - Clive Burr (1957-2013)

Voormalig Iron Maiden drummer overleden

Hij was de eerste échte drummer van Iron Maiden en hij maakte de opmars van de band van 1979 tot eind 1982 mee. Clive Burr overleed op 12 maart in zijn slaap aan de gevolgen van Multiple Sclerose......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken