Lees Slagwerkkrant op je mobiel, tablet, of laptop

Via Readly of Magzine

Muzieknieuws 07-10-2020 07:10

Slagwerkkrant kun je downloaden op mobiel of tablet via Magzine en op je mobiel, tablet en ook pc en mac via Readly.

 

Voor Readlyklik hier
Voor MagZineklik hier
Voor App Store, onze eigen app met extra's: Je kan meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen. Klik hier.  

SLAGWERKKRANT ALS DOWNLOAD VIA MAGZINE.NU 
Klik hier

 

De Digitale Editie van Slagwerkkrant kun je downloaden. Bij de meeste artikelen, interviews en workshops leveren we extra video, audio, slideshows of weblinks. In de Digitale Editie kun je die meteen aanklikken.

Download Slagwerkkrant 
Ga op je iPad, iPhone of iPodTouch naar de App Store en zoek naar 'Slagwerkkrant'. Je kan ook naar de de categorie ‘Kiosk’ in ‘Films en muziek’ zoeken naar ‘Slagwerkkrant’. 
Je kan ook meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen. Klik hier.  

Download vervolgens de gratis app en koop een losse editie of neem meteen een abonnement. Als je een abonnement neemt (half jaar of heel jaar), dan krijg je de eerste editie gratis.

Je kan ook een gratis proefeditie nemen. Let wel op: je neemt dan 'officieel' een abonnement, maar als je de aangegeven procedure volgt wordt het geld niet afgeschreven.  

Losse editie € 3,49

Half jaar (3 edities) € 9,99 

Jaar (6 edities) € 14,99 

 

 

 

 

 

 

Social Media
En je kunt dagelijks op de hoogte gehouden worden van al het slagwerknieuws via onze Facebook- en Twitter-pagina’s. Deze
attenderen je natuurlijk op nieuwe artikelen op Slagwerkkrant.nl, maar melden ook ander vrolijk en minder vrolijk nieuws. 

Playlists
De meeste artikelen, zowel op papier als online, ondersteunen we weer met playlists op ons Youtube-kanaal, en ons Spotify-kanaal. 

Volg ons op Facebook. Klik hier.  

Onze tweets volgen? Klik hier

Abonneer je op ons YouTube-kanaal, Klik hier

Volg onze playlists op Spotify. Klik hier

AKO levert geen digitale tijdschriften meer
AKO heeft besloten per 1 januari 2015 te stoppen met  hun AKO Magworld app voor digitale tijdschriften. De apps verdwijnen uit de AppStore en Google Play. De digitale tijdschriften die reeds zijn aangeschaft blijven tot eind volgend jaar, 31 december 2015, beschikbaar. Daarna zijn ze vanzelfsprekend nog op je app leesbaar, maar niet meer opnieuw downloadable. 

Natuurlijk zijn wij bij Slagwerkkrant niet blij met deze ontwikkeling, maar kunnen niets anders dan het besluit van AKO accepteren. Wel hebben we ons hard gemaakt dat de eventueel resterende abonnementsgelden die aan AKO zijn betaald teruggestort worden, en dat gaat dan ook gebeuren.

Toen wij kort geleden dit nieuws vernamen zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven. Natuurlijk kan je meteen in de App Store terecht als je ons blad leest op iPad of iPhone. Sinds drie kwart jaar zijn we in de iTunes Kiosk vertegenwoordigd met een app die sowieso beter oogt en beter functioneert dan de AKO app. De losse nummers en abonnementen zijn in de App Store iets duurder dan die bij AKO, aangezien Apple ons meer geld berekent voor de faciliteit. Maar we kunnen het daar nog altijd goedkoper aanbieden dan de print-editie. En de digitale editie komt natuurlijk inclusief veel audio- en video-footage. 

Klik hier om meteen naar de juiste pagina in de App Store te gaan. Of zoek in de Kiosk in de sectie Film en Muziek naar ‘Slagwerkkrant’. 

Diezelfde app kunnen we heel binnenkort ook in Google Play gaan aanbieden, zodat Android-gebruikers ook kunnen gaan overstappen. Laat het ons weten op office@k18.nl als je daar interesse in hebt, dan informeren we je zodra het mogelijk is.

We hebben de indruk dat niet veel van onze lezers het blad op desktop of laptop lezen. Mocht dit wel het geval zijn, laat ons dan weten op office@k18.nl dat dit wel zo is, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

 

zoeken
zoeken