Meinl Smack Stacks

Meinl Smack Stacks

Handjeklap in smaken

Soms slaat een idee simpelweg zo goed aan dat je wel een trend moet volgen in plaats van er zelf eentje zetten. Toen Istanbul Agop een paar jaar geleden de Clap Stack introduceerde, waren de drie gebo.....meer »»

Evans dB One gaasvellen en bekkens

Maak je buren dolgelukkig

Als drummer hebben we één groot probleem: herrie. En om daar mee om te gaan zijn er al heel wat jaren elektronische drumkits. Maar ook als je gewoon akoestisch wilt blijven spelen, zijn er inmiddels.....meer »»

Drumcraft Series 4

Terug van weggeweest

Drumcraft was tot een paar jaar geleden een toonaangevend merk met scherp geprijsde drums en een onderscheidend hardware design. Totdat de Duitse fabrikant de stekker uit het in China gemaakte merk .....meer »»

Artesia Legacy A250

No-nonsense e-kit met akoestisch hart

Artesia is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van digitale piano’s en keyboards. Als moederbedrijf van EFnote heeft het merk inmiddels ook een dikke vinger in de pap van digitale drumbouw.....meer »»

Tama Club Jam Pancake

Draagbare pannenkoek

Tama heeft de laatste paar jaar een flinke reputatie opgebouwd op het gebied van portable drumkitjes. Of het nu om de Cocktail Jam of om de Club Jam sets gaat: er is altijd wel een compacte Tama kit d.....meer »»

Ludwig Speed King en Speed Flyer pedalen

The need for speed

Ludwig verraste vlak voor het uitbreken van de coronaepidemie met twee nieuwe pedalen. De eerste een re-issue van het legendarische Speed King pedaal. De tweede een no-nonsense high-end modern pedaal:.....meer »»

IK Multimedia Modo Drum

Maakt van je computer je drummodule

Stel je voor dat je ’s werelds meest nauwkeurig te tunen drummodule tot je beschikking hebt met een schier oneindige hoeveelheid klanken, een gigantisch scherm, en bediening met een muis. Dat is pre.....meer »»

Evans UV1 Snare Tune-up kit

Facelift in een doosje

Klinkt je snaredrum als een natte krant? Evans lost het voor je op. In de UV1 Snare Tune-up kit vind je alles om je oude snaredrum een complete make-over te geven......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken