Het awardwinnende Pearl Demon XR pedaal getest

Het awardwinnende Pearl Demon XR pedaal getest

Nieuw snelheidsmonster van Pearl - de Slagwerkkrant review

In de metalwereld is de strijd om het snelste en soepelste bassdrumpedaal nog niet gestreden. Pearl doet een nieuwe greep naar de trofee en schakelde daarvoor de hulp van George Kollias in. Samen met .....meer »»

Sabian AAX

Nieuwe look, nieuwe sound

De AAX-serie staat alweer enkele tientallen jaren in de Sabian catalogus, maar vlak voor de coronacrisis kreeg de reeks een complete facelift. En het mag duidelijk zijn dat de situatie in de wereld de.....meer »»

Pro Mark Drumsticks en Classic Drumsticks

De catalogus doormidden

De juiste stok vinden is lastig, zeker als je een flink aanbod qua stokken hebt. Pro Mark probeert een beetje te helpen door wat meer lijn in de catalogus te brengen. We kregen een aantal voorbeelden .....meer »»

Mapex Venus

Complete instapper met Zildjian bekkens

Alle begin is moeilijk, en dat is zeker het geval als je op zoek bent naar je eerste drumkit. Mapex wil het je met de Venus een beetje makkelijker maken. De drie forse dozen waarin de set wordt geleve.....meer »»

Gewa G5 Pro

High-End knoppendraaier

Gewa pakt na de introductie van de G9 e-drumkit lekker door. De G9 is en blijft het onbetwiste vlaggenschip, maar ook als je iets bescheideners wilt kun je nu bij het Duitse merk terecht. De nieuwe Ge.....meer »»

Cymbal Master bekkens

Eigenwijze eenmans fabriek

Er is bijna geen Turks bekkenmerk waar hij in zijn carrière niet op de een of andere manier bij betrokken was: Behnan Göçmez werkte met Istanbul Mehmet, Turkish, Masterwork, Agean en Trakian. Nu h.....meer »»

Cerakote coating

Flinterdun en kneiterhard laagje kleur

Als je veel speelt en niet per se zachtzinnig omgaat met je hardware, komt er een dag dat het mooie wel van je standaards af is. Of je wilt gewoon eens een ander kleurtje op je spanbokken en standaard.....meer »»

Tuner Fish Lug Locks en Mat Markers

Slimme visjes uit Groot Brittannië

Teruglopende spanbouten op je trommels en standaards, en drums die elke avond weer anders zijn; het zijn twee vaste irritaties voor elke veel spelende drummer. Het Britse Tuner Fish lost het allebei v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken