Stagg lanceert nieuwe reeks allrounders, de Sensa EXO's

Stagg lanceert nieuwe reeks allrounders, de Sensa EXO's

Nieuwe variant op de Sensa-serie

Stagg introduceerde onlangs een nieuwe variant op de Sensa-serie: De Sensa EXO; volgens Stagg zelf een allround serie voor drummers die op zoek zijn naar bekkens met een flexibel karakter en een grote.....meer »»

Release van de Week: Porcupine Tree - Closure/Continuation

Vandaag verschenen - 24 juni 2022

‘Closure/Continuation’ is het eerste Porcupine Tree-album in bijna dertien jaar. De muziek van de Britse progrockers is meteen herkenbaar, maar een stuk minder stevig dan de laatste paar albums. D.....meer »»

Slagwerkkrant Poll 2022 - je kan nú stemmen!

Bepaal mee wie dit jaar de Slagwerkkrant Poll Awards krijgen

Kies de beste slagwerkers en producten van het afgelopen seizoen in de Slagwerkkrant Poll 2022: drummers, percussionisten, slagwerkgroepen, bands, drums, bekkens, percussie en meer! Zoals elk jaar w.....meer »»

De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Ton Dijkman, René Creemers, Mark van Schaick en host Bouke Bijlsma

Aflevering 2 - De Jaren Negentig

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De tweede aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun j.....meer »»

Vladislav Ulasevich - drum-playthrough Jinjer's Copycat

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een artikel over Oekraïense drummer Vladislav Ulasevich en de drie drum-playthroughs die hij maakte bij het nieuwe album van.....meer »»

Lean Robbemont - Storydrumming

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In de OPmaat van Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een kort artikel over een nieuw project van Lean Robbemont: Storydrumming. Het mooie idee erachter lees je in het magazine. Hier op Slag.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 3 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 230

Met hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)alweer aanbeland bij deel 3 van hun vlammende serie Met de Flam in de Pijp. In deze.....meer »»

Spelen met Matt Garstka - video

video bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 230

Voor zijn vaste cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) ging Mark Eeftens aan de slag met twee tracks op "Parrhesia", het nieuwe album van metalprogband Animals As Leaders met drumme.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken