Release van de week: Foo Fighters - But Here We Are

Release van de week: Foo Fighters - But Here We Are

Vandaag verschenen: 2 juni 2023

'But Here We Are' is het eerste Foo-Fighters album sinds de volkomen onverwachte dood van drummer Taylor Hawkins. Dat zou een donkere schaduw over het album kunnen werpen, maar het album klinkt juist .....meer »»

Nieuw wereldrecord DeWolff

Snelste tijd van opnamen tot release vinyl

DeWolff heeft een nieuw wereldrecord op zijn naam staan. Het rocktrio nam op 1 juni het nummer 'Rosita' op, waarna er direct 500 exemplaren van geperst werden en naar Haarlemse platenzaken North End e.....meer »»

Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Push 3 is er vanaf vandaag in twee versies

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er nu toch echt: Push 3 van Ableton. We gaan uiteraard nog met een testexemplaar aan de gang, maar we hebben wel al een uitgebreide presentatie gehad. .....meer »»

Frank Tontoh over zijn drumpartijen op de nieuwe ep van Sterlatone

Project van Ivo Witteveen en Dylan Alling

Vandaag, 19 mei 2023, is de derde track van de aanstaande nieuwe ep van Sterlatone gereleased, Fought An Angel. Eerdere singles waren Right Before Dawn en The Crown. De drie singles staan nu samen op .....meer »»

Release van de week: Arjen Lucassen's Supersonic Revolution - Golden Age Of Music

Vandaag verschenen: 19 mei 2023

Voor zijn nieuwe project Supersonic Revolution zoekt Arjen Lucassen het voor de verandering niet in grootse, gelaagde arrangementen. ‘Golden Age Of Music’ is zijn eerbetoon – met een knipoog –.....meer »»

Wild Romance brengt Shpritsz integraal

En een award voor Hollestelle

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Sphritsz van Herman Brood & His Wild Romance werd uitgebracht en dat is een zeer goede reden voor The Wild Romance om dit album integraal uit te voeren tijdens de k.....meer »»

Master Drummers of Burundi touren door Nederland

Eeuwenoude traditie van drums en dans

Er zijn van die eeuwenoude muziektradities die je eens in je leven gezien moet hebben. Die kans heb je nu, nu de Master Drummers of Burundi door Nederland touren. Vanaf donderdag 18 mei tot en met 21 .....meer »»

Release van de week: Benjamin Herman - One For Johnny

Vandaag verschenen:12 mei 2023

Een ep van Nederlandse saxofonist, bandleider en jazzgeweten Benjamin Herman met een titel die verwijst naar een Nederlandse drumlegende: John Engels. Een drumlegende waar Herman vaak en graag mee spe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken