DECEMBERACTIE! Neem nu een abonnement op Slagwerkkrant met 50% korting

DECEMBERACTIE! Neem nu een abonnement op Slagwerkkrant met 50% korting

Slechts € 23,70 voor een heel jaar Slagwerkkrant in de bus; dat is maar € 3,95 per editie

Neem nu een abonnement. Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau! Krijg 50% korting en ontvang heel 2023 Slagwerkkrant in de bus (6 edities). Een eenmalige aanbieding, die loopt van.....meer »»

Open deur dagen bij Exclusive drums

Kom handgemaakte drums bekijken in Brugge

De Vlaamse drumbouwer Exclusive drums houdt op 16 en 17 december Open Deur dagen in de showroom in Brugge. Tijdens deze open deur dagen kun je naar hartelust drums komen beluisteren en zijn er specia.....meer »»

Release van de Week: Dool - Visions Of Summerland

Vandaag verschenen: 24 november 2023

Twee dagen voor kerst had Dool vorig jaar een bijzonder optreden in de monumentale Arminiuskerk in hun thuisstad Rotterdam. Het optreden is opgenomen en verschijnt vandaag onder de titel 'Visions Of S.....meer »»

Korg MPS-10

SPD killer?

Als het om percussie triggerpads gaat kun je nauwelijks om de SPD’s van Roland heen. Korg probeert nu de SPD naar de troon te steken met hun nieuwe percussie controller......meer »»

Release van de Week: Angra - Cycles of Pain

Vandaag verschenen: 3 november 2023

Kwaliteit is altijd gegarandeerd als Angra een album uitbrengt. De mix van virtuoos spel, herkenbare melodieën en sterke songs is echter lang niet zo sterk geweest als de Braziliaanse progressieve po.....meer »»

Nieuwe editie Mentos Grote Prijs van Nederland gaat van start! Schrijf je nu in.

Kans op € 10.000 en een optreden in TivoliVredenburg

Na een succesvolle en vernieuwde editie in 2022-2023 is de oudste onafhankelijke muziekcompetitie voor livetalent weer klaar om een nieuwe generatie muzikale talenten te ondersteunen bij hun reis naar.....meer »»

In Memoriam Aaron Spears

Passie, inspiratie en chops

Gisteren, maandag 30 oktober 2023, is Aaron Spears onverwachts overleden. De Amerikaanse drummer was zeer geliefd, als muzikant én als mens; hij was zo iemand die elke ruimte vulde met pure menselijk.....meer »»

Honderd keer Lief & Leed

Jubileumfeestje met Columnist Maarten Hartog

De meeste van jullie zullen Slagwerkkrant 238 (nov-dec 2023) nu wel in handen hebben, en anders zal ie spoedig op de mat vallen of in de winkel te vinden zijn. Op pagina 9 van de Opmaat-rubriek zie je.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken