De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Kim Weemhoff, Michael Schack en de Slagwerkkrant-redactie: Bouke Bijlsma, Dennis Boxem en Erk Willemsen

De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Kim Weemhoff, Michael Schack en de Slagwerkkrant-redactie: Bouke Bijlsma, Dennis Boxem en Erk Willemsen

Aflevering 4: de columnisten en de redactie

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De vierde aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun j.....meer »»

Steven Bezet - Wereldreiziger

video's en extra's bij het interview in SWK 232

In Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) lees je een mooi interview met Steven Brezet. De Rotterdamse percussionist is een echte wereldreiziger die internationaal met de grote jongens meespeelt. .....meer »»

Notentip met Keith Carlock - "Passaic" van Robben Ford

video bij het Opmaat-artikel in Slagwerkkrant 232

In zijn "Notentip" voor Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) struikelt Mark Eeftens bijna over een shuffle in 7/4 door absolute drumheld Keith Carlock. De noten vind je in ons jubileumnummer; hi.....meer »»

U vraagt wij spelen - Flooreren 2

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 232

In de cursusrubriek "U Vraagt wij spelen" van Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) gaan Cesar en Olaf verder waar ze gebleven waren met hun nieuwe serie Flooreren. Je vindt het notenwerk van de .....meer »»

Taylor Hawkins Tribute - Zoon Shane maakt indruk

video bij het Opmaat-artikel in Slagwerkkrant 232

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) komen we nog even terug op het indrukwekkende Tribute Concert ter ere van Taylor Hawkins. We deden er hier op Slagwerkkrant.nl al.....meer »»

Ludwig Classic Hardware in nieuw vintage jasje

Opfrisbeurt voor Ludwig's klassiekers

Vintage is hip, en ieder zichzelf respecterend merk heeft tegenwoordig een reeks flatbase stands in de catalogus. Ook bij Ludwig kun je al een paar jaar een set mooie vintage ogende stands uitkiezen, .....meer »»

Sabian HHX Anthology serie gaat terug naar de essentie

De essentie van een een bekken volgens Jojo Mayer

Sabian en Jojo Mayer hebben voor de derde keer een nieuwe reeks bekkens ontwikkeld. Na de HHX Fierce en Omni bekkens komt het Canadese merk nu met een reeks bekkens die volgens Mayer een terugkeer naa.....meer »»

Yamaha DTX-6 series

Gespierde middenklasse e-kits

Ben je op zoek naar een serieuze elektronische set die niet gelijk je complete bankrekening leegtrekt? Dan heb je bij de Yamaha DTX-6 range heel wat te kiezen. De DTX-6 is er in verschillende uitvoeri.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken