Dave Weckl demonstreert GrooveClix: metronoom-app met feel

Dave Weckl demonstreert GrooveClix: metronoom-app met feel

video en interview bij OPmaat-artikel in Slagwerkkrant 239

In de OPmaat van Slagwerkkrant 239 (jan-feb 2024) schreef Mark Eeftens over nieuwe metronoom-app GrooveClix. Hier op Slagwerkkrant Plus lees je het korte interview dat hij deed met een van de makers R.....meer »»

Winkelbezoek aan Maatwerk in Drums in Leerdam

Voor Hans Sprenger hebben elektronische drums geen geheimen

Nederland en België kennen een grote verscheidenheid aan drumspeciaalzaken, maar eentje die zich specifiek toelegt op elektronische drums? Dat is er vooralsnog maar één: Maatwerk in Drums, midden i.....meer »»

Jeff Ballard - ‘Ik drum sowieso nooit hard’

video's bij het interview in Slagwerkkrant 239

in Slagwerkkrant 239 (januari-februari 2024) lees je een interview met Jeff Ballard waarin hij het onder andere heeft over spelen met Brad Mehldau, werken met Chick Corea en natuurlijk over zijn eigen.....meer »»

Release van de week: Nate Smith - Pocket Change 2 Mad Currency

Gisteren verschenen: 14 december 2023

Onze Releases van de Week zijn natuurlijk altijd albums met mooi of opvallend drumwerk, maar albums met louter drumgrooves zijn toch wel een zeldzaamheid. Zeker als op zo’n album daadwerkelijk allee.....meer »»

Ludwig Nate Smith Signature snaredrum

Uberhippe 'Waterbaby' voor de Ace of Aces

Nate Smith staat de laatste paar jaar geheel terecht in de schijnwerpers. Met zijn solo-werk en the Fearless Flyers geeft hij een heel eigen draai aan het begrip 'uberhippe grooves'. Daar hoort een ei.....meer »»

Release van de Week: Warren Haynes 'The Benefit Concert Volume 20’

Vandaag verschenen: 8 december 2023

'The Benefit Concert Volume 20' is de weerslag va de 30e jaarlijkse Christmas Jam van gitarist Warren Haynes, waarin een diverse groep artiesten samenkomt, zoals Joe Bonamassa, Gov't Mule, Tyler Ramse.....meer »»

DECEMBERACTIE! Neem nu een abonnement op Slagwerkkrant met 50% korting

Slechts € 23,70 voor een heel jaar Slagwerkkrant in de bus; dat is maar € 3,95 per editie

Neem nu een abonnement. Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau! Krijg 50% korting en ontvang heel 2024 Slagwerkkrant in de bus (6 edities). Een eenmalige aanbieding, die loopt tot.....meer »»

Open deur dagen bij Exclusive drums

Kom handgemaakte drums bekijken in Brugge

De Vlaamse drumbouwer Exclusive drums houdt op 16 en 17 december Open Deur dagen in de showroom in Brugge. Tijdens deze open deur dagen kun je naar hartelust drums komen beluisteren en zijn er specia.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken