Het Drum Grillbook van Ancel Klooster en Peter Deiman

Het Drum Grillbook van Ancel Klooster en Peter Deiman

Bestel 'm nu in onze webshop Muziekmagazines.nl

Ontwikkel je creativiteit achter de drumkit met deze nieuwe methode, het Drum Grillbook. Peter Erskine noemt het ‘een briljante methode’ en Dom Famularo schreef in het voorwoord van het boek dat h.....meer »»

Release van de week: Leendert Haaksma - 12 Combustions - met Martijn Vink

Vandaag verschenen: 15 oktober 2021

Leendert Haaksma heeft met Michel van Schie op bas en Martijn Vink op drums een geweldig eerste album onder eigen naam afgeleverd. De titel van de eerste track op het album, Bonham, verraadt al waar.....meer »»

Warme en sfeervolle Celebration for Eddy

Yoran’s verjaardagsfeestje voor Eddy ontaardt in prachtig concert

Op woensdag 6 oktober presenteerde Yorán Vroom zijn “Celebration for Eddy”, een feestelijke muziekavond voor zijn voormalige drumleraar en inspirator Eddy Veldman, die de dag daarvoor 70 jaar oud.....meer »»

Yorán Vroom’s Celebration for Eddy (6 oktober 2021)

Eddy Veldman 70 jaar (5 oktober 2021)

Morgen, op dinsdag 5 oktober 2021, wordt de zeer geliefde en gewaardeerde drummer/educator uit Amsterdam, Eddy Veldman, 70 jaar oud. De dag daarop, woensdag 6 oktober, is er een mooie tribute-avond in.....meer »»

100 drummers spelen Come Together voor 'Why Hunger?'

Briljant arrangement in schitterende montage voor het goede doel

Ringo Starr trapt af met zijn song Come Together, en 100 drummers en vele andere muzikanten volgen in een uitgebreid arrangement en een montage waarin allerlei stijlen voorbijkomen en elke drummer in .....meer »»

Deze zondag 3 oktober: Herfstfest on Tour in Eindhoven en Rotterdam

Voorafgaand aan Drumfestival Herfstfest zondag 10 oktober in Den Haag

Cesar Zuiderwijk, Koen Herfst, Joran Dijkstra en TikTok drummer Rens stappen deze zondag in de bus om twee 'Instores' te doen in de winkels van Keymusic in Rotterdam en Eindhoven. Keymusic is partner .....meer »»

Release van de week: Yes - The Quest

Vandaag verschenen: 1 oktober 2021

Een nieuw studio-album van Yes! Met vanzelfsprekend Alan White op drums. Hij is al vijf decennia lang de drummer van deze symfonische supermacht. In de komende editie van Slagwerkkrant een interview m.....meer »»

Test van de nieuwe Code drumvellen

DNA Coated, Generator, Sterling, Blast en Signal

Code drumvellen zijn de laatste tijd in het Verenigd Koninkrijk uitgegroeid tot een begrip. Op het vasteland van Europa zagen we de vellen nog nauwelijks, maar inmiddels heeft het Engelse merk ook voe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken