Anika Nilles geniet van de vrijheid

Anika Nilles geniet van de vrijheid

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 238

in Slagwerkkrant 238 (november-december 2023) lees je een uitgebreid interview met Anika Nilles. Hier zetten we een paar mooie video's voor je neer, waaronder ook een aantal met Jeff Beck uit 2022. En.....meer »»

Pearl Export drums in drie configuraties

Complete kit met bekkens en hardware.

De Pearl Export drums in al zijn varianten staat nog steeds bekend als het best verkochte drumstel aller tijden. Halverwege de jaren '90 had Pearl er al meer dan een miljoen verkocht. We belichten de .....meer »»

Danny Rombout - "Cuba zit echt in mijn hart"

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 238

Over enkele dagen valt ie op de mat, koop je hem in de winkel, of lees je 'm online: Slagwerkkrant 238 (nov-dec 2023) Je leest o.a. een uitgebreid interview met Danny Rombout. De jonge percussionist b.....meer »»

Release van de week: Feiertag - Roots

Vandaag verschenen: 20 oktober 2023

Release van de Week is het nieuwe studioalbum van een drummer die zich omschoolde tot producer-dj en daarbij stiekem ook nog wel gewoon bleef drummen. Hybride noem je dat dan, en op ons eigen event Hy.....meer »»

Han Bennink krijgt Edison Oeuvreprijs 2023

‘Bennink benadert muziek nog altijd met kinderlijk enthousiasme’

Jazzdrummer Han Bennink ontving op maandag 9 oktober de Edison Oeuvreprijs 2023 in de categorie Jazz. Het  81-jarige drum-icoon werd door de jury geëerd om zijn ‘unieke speelwijze in combinatie me.....meer »»

Herfstfest 2023 - Antwerpen en Den Haag grooven op hun grondvesten

Inclusief de uitreiking van de Slagwerkkrant Poll Awards

Herfstfest vierde dit jaar het hele weekend van 7 en 8 oktober 2023 drumfeest in Nederland én in België: zaterdag 7 oktober in Kafka Zappa, Antwerpen en zondag 8 oktober in Het Paard Den Haag. En ee.....meer »»

Kom naar de EFnote Open Dag do 9-11 bij Maatwerk in Drums in Leerdam

Van 15.00-20.00 uur met 4 te testen sets inclusief de nieuwe EFnote 707 PRO

Dit krijg je nergens anders te zien en uit te proberen: vier verschillende sets van het inmiddels al gerenommeerde nieuwe elektronische drummerk EFnote, waaronder de gloednieuwe EFnote 707 Pro. Grijp .....meer »»

Art Cruz over zijn Ludwig Classic Oak drums en meer

Download de Slagwerkkrant review van de Classic Oak drums

We spraken 1 oktober 2023 met Art Cruz op de UK Drum Show. Natuurlijk vertelde hij alles over zijn historie, over de gig met Lamb of God, maar ook over de Ludwig drums die hij bespeelt: de Classic Oak.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken