Het Pollformulier staat online! Kies nu je favoriete drummer, product van het jaar en meer in de Slagwerkkrant Poll 2020

Het Pollformulier staat online! Kies nu je favoriete drummer, product van het jaar en meer in de Slagwerkkrant Poll 2020

Breng nu je stem uit voor de Slagwerkkrant Poll Awards - de 37e editie

Kies de beste slagwerkers en producten van het afgelopen seizoen in de Slagwerkkrant Poll 2021: drummers, percussionisten, slagwerkgroepen, bands, drums, bekkens, percussie en meer! Zoals elk jaar w.....meer »»

Notentip met Yoràn Vroom

video en meer bij de transcriptie in Slagwerkkrant 124

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) vind je de transcriptie van de notentip van Mark Eeftens: Sauer Crowd van het debuutalbum van Yoràn Vroom, Across A Spectrum. .....meer »»

Marco Prij - Raggen op gevoel bij Cryptosis

video's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) vind je een interview met Marco Prij, de drummer van Twentse thrashmetalband Cryptosis. Hij vertelt over zijn drumwerk op debuutalbum 'Bionic Swarm' en tekent.....meer »»

Greg Smith - Jazzdrummer/beatmaker vindt eigen stem

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

Een interview met Greg Smith in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021). De Canadese jazzdrummer noemt zichzelf beatmaker, werd groot in de alternatieve jazzscene van New York, opereert afwisselend van.....meer »»

Remon Hubert - De ultieme Hydrid Drummer bij Caro Emerald

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi openhartig interview met Remon Hubert, die moest knokken voor de drumkruk bij Caro Emerald. Sinds 2015 is hij daar nu de ultieme hybride drum.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 3 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 224

In hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) gaan Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase door waar ze gebleven waren met de RaRaDiddles. En in deze derde aflevering van de ser.....meer »»

Spelen met Michael Schack - Fills met hihat als tom

video bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 224

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) ging Mark Eeftens aan de slag met een bijzondere video van Michael Schack. Een levendige instructievideo om fills te spele.....meer »»

De 30 Keymusic-winkels van Wild Romance-drummer Jan ’t Hoen

Check de foto's van de nieuwe winkels in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen

Hij werd bekend in de muziekscene als drummer van Wild Romance, de documentaire Buying a Band en zijn muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. Jan ’t Hoen gooide nog een schep bovenop zijn muziek.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken