Louis Cole tourt  vanaf 10 november met het Metropole Orkest

Louis Cole tourt vanaf 10 november met het Metropole Orkest

YouTube fenomeen uit L.A. - interview in Slagwerkkrant - video's hier op de site!

Hij is een waar fenomeen. Louis Cole heeft tal van video's die viral zijn gegaan op Youtube, speelt met zijn eigen bands zalen plat, en komt nu in een uniek project vijf concerten doen met het Metropo.....meer »»

Gini Cameron - Simpelheid als uitdaging bij Pip Blom

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) lees je een interview met Gini Cameron. Met singer-songwriter Pip Blom speelt ze veel in Engeland, waar de muziek van Blom eerder werd opgepikt dan in Ned.....meer »»

Charlie Watts - Geraakt door Charlie (1941-2021)

video's en extra's bij het IM-artikel in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) schreven wij een In Memoriam-artikel over de Stones-drummer, die op 24 augustus overleed. Na die dag zagen we talloze getuigenissen van mensen die door de.....meer »»

Sin Banovic tourt weer met Fischer-Z

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In anderhalf jaar tijd twee keer spelen, meer niet. Maar nu staan er weer optredens gepland met Fischer-Z. De Amsterdamse Kroaat Sin Banovic zit er sinds 2015 op de drumstoel. in Slagwerkkrant 226 (no.....meer »»

Inge van der Zon - De motor achter blackmetalduo Doodswens

video's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) lees je een interview met Inge van der Zon. Zij werd groot achterop de Harley Davidson van haar vader. De motorscene en heavy metal vormden haar op jong.....meer »»

Nicko McBrain trots op Iron Maiden's Senjutsu

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

Op de cover van Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) prijkt Nicko McBrain van Iron Maiden. De Britse metal-grootheden brachten onlangs het nieuwe album Senjutsu uit en Nicko won daarnaast ook no.....meer »»

Martijn Vink - Helemaal zichzelf op soloalbum Leendert Haaksma

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

Leendert Haaksma presenteert ‘12 Combustions’, een intens instrumentaal album met alleen eigen werk. We maakten tijdens de opnames een videoserie waarin één track live gespeeld werd en de drie m.....meer »»

Notentip Slagwerkkrant 226 met Nicko McBrain - Senjutsu

video bij de transcriptie van Iron Maiden-track in SWK 226

In zijn Notentip van Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) ging Mark Eeftens aan de slag met het tompatroon van Iron Maiden's "Senjutsu". De transcriptie vind je uiteraard in het magazine; hier o.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken