U vraagt wij spelen - HAVOdiddles klas 2

U vraagt wij spelen - HAVOdiddles klas 2

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 241

Op hun vaste cursuspagina "U Vraag Wij Spelen" in Slagwerkkrant 241 (mei-juni 2024) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase overgegaan naar Klas 2 van hun nieuwe serie: HAVOdiddles. Wat dat zijn, leggen zi.....meer »»

Spelen met Stéphane Galland

video en extra's bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 241

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" duikt Mark Eeftens in de ritmische wereld van jazzdrummer Stephane Galland. En dat is op z'n zachtst gezegd uitdagend. Hij behandelt de bijzondere track The Lindy E.....meer »»

Vinsent Planjer - Warme duetten en fluisterende drums

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 241

In slagwerkkrant 241 (mei-juni 2024) lees je een interview met jazzdrummer Vinsent Planjer, waarin hij vertelt over zijn bijzonder project "Warm To The Touch". Hier op Slagwerkkrant Plus kun je een aa.....meer »»

Di-rect's Jamie Westland

Extra's bij het coverinterview van Slagwerkkrant 141

In Slagwerkkrant 141, mei-juni 2024 lees je een interview met Jamie Westland over ondernemen als drummer, roze drumstellen en natuurlijk het fonkelnieuwe album van Di-rect. Hier zetten we een aantal f.....meer »»

Stéphane Galland - Meester in de metrische illusie

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 241

We spraken Stéphane Galland uit Brussel voor het laatst in 2018, toen hij op North Sea Jazz speelde met trompettist Ibrahim Maalouf. Nu, bijna zes jaar later, lanceert hij een nieuw album met zijn ei.....meer »»

Marco Minneman - ‘Odd meters kunnen prima grooven’

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 240

In Slagwerkkrant 240 (maart-apr 2024) lees je een interview met Marco Minneman waarin hij uitgebreid vertelt over de zijn nieuwste solo-album en het nieuwe album van the Aristocrats. Hier zetten we al.....meer »»

Mike Portnoy - Terug op het honk bij Dream Theater

video's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

in Slagwerkkrant 240 (maart-april 2024) lees je een artikel over Mike Portnoy, met natuurlijk zijn terugkeer in Dream Theater als aanleiding.Om dit te vieren nam Portnoy voor Drumeo.com een serie vide.....meer »»

Andre Kemp - ‘Rock moet funken en funk moet rocken’

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 240

In Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) lees je het interview met Haagse rasdrummer en ons covermodel van deze editie: Andre Kemp. Zijn eerste band was Billy The Kid: veelbelovend, erg rock ’n’ roll, .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken