De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Ton Dijkman, René Creemers, Mark van Schaick en host Bouke Bijlsma

De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Ton Dijkman, René Creemers, Mark van Schaick en host Bouke Bijlsma

Aflevering 2 - De Jaren Negentig

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De tweede aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun j.....meer »»

Vladislav Ulasevich - drum-playthrough Jinjer's Copycat

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een artikel over Oekraïense drummer Vladislav Ulasevich en de drie drum-playthroughs die hij maakte bij het nieuwe album van.....meer »»

Lean Robbemont - Storydrumming

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In de OPmaat van Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een kort artikel over een nieuw project van Lean Robbemont: Storydrumming. Het mooie idee erachter lees je in het magazine. Hier op Slag.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 3 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 230

Met hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)alweer aanbeland bij deel 3 van hun vlammende serie Met de Flam in de Pijp. In deze.....meer »»

Spelen met Matt Garstka - video

video bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 230

Voor zijn vaste cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) ging Mark Eeftens aan de slag met twee tracks op "Parrhesia", het nieuwe album van metalprogband Animals As Leaders met drumme.....meer »»

Notentip met Anderson .Paak - Fill in "Put On A Smile"

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) pakt Mark Eeftens een fijne fill van supersterdrummer Anderson .Paak. Hij speelt 'm nota bene in een ballad en dat is wel tekenend voor .Pa.....meer »»

Nate Smith - Hiphop, jazz en vreemde maatsoorten

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 230

In Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een uitgebreid coverinterview met Nate Smith. Op het komende North Sea Jazz speelt hij op één avond zowel met Fearless Flyers als met zijn eigen for.....meer »»

Matt Garstka - Ouderwets onnavolgbaar op nieuwe Animals As Leaders

video en extra's bij interview in Slagwerkkrant 230

in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een interview met Matt Garstka die net met Animals as Leaders het nieuwe album Parrhesia uit bracht. Hier zetten we even een paar mooie video's online.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken