Vrienden van Amstel Live 2023 - verslag met 4 NL topdrummers

Vrienden van Amstel Live 2023 - verslag met 4 NL topdrummers

video's bij het artikel in Slagwerkkrant 234

in Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) lees je een uitgebreid verhaal over de Vrienden Van Amstel Live. Het muziekfeest vierde dit jaar zijn 25ste verjaardag met 20 stijf uitverkochte shows in Ahoy. .....meer »»

Sun-Mi Hong - Van louter drums naar muziek

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 234

Met haar derde kwintet-album viert Sun-Mi Hong wat ze in de afgelopen tien jaar bereikt heeft. Ze studeerde af aan het Amsterdamse conservatorium waar ze aan begon zonder de taal te spreken, ze won he.....meer »»

Spelen met Steve Ferrone

video's en extra notenwerk bij de cursus in SWK 234

Voor zijn cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) dook Mark Eeftens in de mooie carrière van Steve Ferrone. De meesterdrummer schonk zijn bijzonder feel aan tracks van onder mee.....meer »»

Luka van de Poel - Menselijke sound bij DeWolff

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 234

In Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) lees je het interview met ons covermodel: Luka van de Poel. De 28-jarige drummer heeft sinds het debuut van DeWolff in 2009 een indrukwekkende ontwikkeling door.....meer »»

U vraagt wij spelen - Flooreren 4

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 234

In hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen van Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) zijn Cesar en Olaf aanbeland met deel 4 van hun serie Flooreren. Daarin concentreren zij zich op wereldbeats (van Brazi.....meer »»

Notentip door Mark Eeftens - Benny Greb

video's bij het notenwerk in Slagwerkkrant 234

In zijn vaste Opmaakrubriek Notentip Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) tipt Mark Eeftens een groove die Benny Greb op 10 februari postte op Instagram. De noten vind je uiteraard in het magazine; hi.....meer »»

Marlon Pichel eert Al Jackson op solodebuut

video's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 234

In de rubriek OPmaat van Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) lees je een artikel over het solodebuut van zanger-drummer Marlon Pichel (o.a. King Of The World). Hij vertelt onder meer over zijn voorbe.....meer »»

Steve Ferrone - De Engelse Jeff Porcaro

video's bij het interview in Slagwerkkrant 234

Vanaf dinsdag 28 februari (iets later dan normaal) ligt ie in de winkel of valt ie op je mat: Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023). Deze editie lees je onder meer een mooi artikel over de Engelse sess.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken