U vraagt wij spelen -  Miskleun 3

U vraagt wij spelen - Miskleun 3

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 237

Op hun vaste cursuspagina "U Vraagt Wij Spelen" in Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) zijn Cesar & Olaf inmiddels aanbeland bij aflevering 3 van hun serie Miskleun. Hieronder leggen zijn nog e.....meer »»

Wavetabler: Kypski en Bram Hakkens

video bij het Opmaat-artikel in Slagwerkkrant 237

In onze OPmaat-rubriek van Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) schrijven wij over Wavetabler, een nieuw project van dj-producer Thomas Elbers, oftewel Kypski. Samen met drummer Bram Hakkens zet.....meer »»

Natsumi - Slopend tourschema met Bridear

video's bij het interview in Slagwerkkrant 237

In Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) lees je een interview met Natsumi, drumster van Japanse all Female rockband Bridear. In het interview vertelt ze dat zij dankzij de Europese tours gegroei.....meer »»

Vernon Chatlein - Van Snelle tot Imershon

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 237

In Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) lees je ons coverinterview met Vernon Chatlein. Als veelgevraagd percussionist doet hij grote gigs, bijvoorbeeld met rapper Snelle, of in de huisband van .....meer »»

Spelen met Snare/bass-overlaps

video bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 237

Voor zijn vaste cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023)¬†ging Mark Eeftens aan de slag met snare/bass-overlaps. Hieronder (en op de curuspagina) legt hij uit wat hij daarmee bedo.....meer »»

Notentip met Natan Goessens

video bij de transcriptie in Slagwerkkrant 237

Voor de Notentip in onze OPmaatrubriek van Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) kreeg Mark Eeftens zelf een tip uit onverwachte hoek. Check it out en bekijk hieronder de bijbehorende video en ee.....meer »»

Reportages vanaf North Sea Jazz 2023

Sounds of Diversity op drie dagen North Sea Jazz

Een week na Keti Koti was daar North Sea Jazz, met als centraal thema Sounds of Diversity, a Shared Musical Heritage: tal van concerten gedurende drie festivaldagen die in het teken stonden van de erf.....meer »»

Cesar 75 - Pensioen? Waarom zou je?

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) vind je het interview met Cesar Zuiderwijk die binnenkort 75 wordt! Always going strong! Tien jaar geleden spraken we hem ook, en als je ziet wat hij in die 1.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken