Bill Bruford Inspirations - zijn Spotify playlist toegelicht

Bill Bruford Inspirations - zijn Spotify playlist toegelicht

Extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 225, sept-okt 2021

Bill Bruford (King Crimson, Yes, U.K. en eigen bands Bruford en Earthworks) publiceerde onlangs Inspirations op zijn Spotify-kanaal. Een bijzondere playlist met de muziek die hem vanaf z’n 15de tot .....meer »»

Roel van Helden naar heldenstatus bij Powerwolf

video's met Powerwolf bij het interview in Slagwerkkrant 225

Voor Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) schreef Wouter Dielesen een mooi interview met de Nederlandse drummer van Duitse powermetalgigant Powerwolf. Met die band leeft Roel van Helden al tien .....meer »»

Aaron Sterling - First Call Drummer in LA

video's met o.a. John Mayer bij het interview in Slagwerkkrant 225

In Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) lees je een interview met Aaron Sterling. Hij is de meest gevraagde studiodrummer van dit moment: van Harry Styles tot Taylor Swift en van Shakira tot J.....meer »»

Shoppen in Drumland 2.0

Fotoreportage bij het winkelportret in Slagwerkkrant 225, sept-okt 2021

De allereerste keer dat we in Slagwerkkrant repten over Terpstra Muziek was in Slagwerkkrant nummer 3 (oktober 1983). Edwin Kas en Richard Boerstra namen in 2000 het bedrijf in slag- en blaasinstrumen.....meer »»

Notentip met Todd Sucherman - A Monster (Styx)

video's met Styx en drum playthrough bij de notentip in SWK 225

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) dook Mark Eeftens in de monsterfill van Todd Sucherman in het nummer "A Monster" van Amerikaanse rockband Styx. De transcriptie vind je.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 4 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 225

Met hun vaste cursuspagina "U Vraagt Wij Spelen" in Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) zijn Cesar en Olaf alweer aanbelandt bij aflevering 4 van hun serie RaRaDiddles. En dit keer wordt het zo.....meer »»

Spelen met Aaron Sterling - Drum Compilation

video bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 225

Voor zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) ging Mark Eeftens eens goed zitten voor de video "Drum Compilation Aaron Sterling", met een halfuur lekkere grooves .....meer »»

Vladislav Ulasevich - Motor achter Oekraïense metalsensatie Jinjer

video's bij het interview in Slagwerkkrant 225

In Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) een gesprek met de drummer van Oekraïense metalcoreband Jinjer. De video van hun track "Pisces" werd een hit werd op YouTube (meer dan 53 miljoen views) .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken