Komende maandag 20 mei, 2de Pinksterdag: Tama 50th Anniversary Celebration in Schouwbueg Amstelveen

Komende maandag 20 mei, 2de Pinksterdag: Tama 50th Anniversary Celebration in Schouwbueg Amstelveen

Killer line-up! Simon Phillips' Protocol, Anika Nilles, Robert 'Sput' Searight, Camille Bigeault, Roni Kaspi Trio, David Bao, Maxx Furian, Nadesh Ligthart

50 jaar Tama! In 1974 zag de Imperialstar het levenslicht. Nu 50 jaar verder viert Tama haar jubileum in Schouwburg Amstelveen met een exclusief feest waarbij een keur aan topdrummers voorbijkomt in e.....meer »»

Première concertfilm John Engels 88 in Q-Factory Amsterdam - zondag 12 mei 2024

John Engels 88 | Platinum Jubilee ‘Zwinging 70 Years on Drums!’

Vorig jaar vierde John Engels zijn 88e verjaardag in het Bimhuis met een bijzonder dubbelconcert wegens zijn 70-jarig jubileum als drummer. Het werd gefilmd en de concertregistratie gaat in première .....meer »»

Het programma van de DrumDrieDaagse 2024 is bekend! Met Rick Latham, Tim van Delft, Lucas van Merwijk, Gianna Tam, Kick Woudstra, Sietse Huisman, Cesar Zuiderwijk en vele anderen

16-17-18 augustus 2024, Musicon, Den Haag

De 23ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. Vandaag kunnen we het.....meer »»

In Memoriam Henk van den Berg

3 februari 1945 – 25 april 2024

Gisteren is op 79-jarige leeftijd Henk van den Berg overleden. Aan het begin van de jaren zeventig was hij de eerste drumdocent op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, slagwerker in het Resident.....meer »»

U2 komt naar Nederland

Na maandenlange geruchten heeft concertorganisator Mojo het nu officieel bekendgemaakt: U2 geeft een concert in Nederland......meer »»

Win een ticket voor Tama's 50th Anniversary Celebration, 20 mei in Amstelveen

Een giveaway in samenwerking met Tama drums

50 jaar Tama! Dat moet gevierd worden. Dat gaat gebeuren op maandag 20 mei, 2de Pinksterdag in Schouwburg Amstelveen, waar een geweldige lineup van drummers zal aantreden. En jij kan erbij zijn! .....meer »»

Gergo Borlai komt naar Herfstfest 2024! De ticketverkoop is begonnen!

Tiende editie van Herfstfest in Paard, Den Haag, zondag 13 oktober

Hij is inmiddels zo’n vijftien jaar actief op de internationale scene, pendelend tussen Barcelona en Los Angeles. Daarvoor was Gergo Borlai dé drummer van Hongarije, die op z’n zestiende al op ve.....meer »»

De 30 Keymusic-winkels van Wild Romance-drummer Jan ’t Hoen

Check de foto's van de nieuwe winkels in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen

Hij werd bekend in de muziekscene als drummer van Wild Romance, de documentaire Buying a Band en zijn muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. Jan ’t Hoen gooide nog een schep bovenop zijn muziek.....meer »»

EFnote Pro 703X demonstratie bij Bax winkels en bij Maatwerk in Drums

Amsterdam 1 mei, Leerdam 2 mei, Rotterdam 3 mei, Antwerpen 4 mei

De EFnote elektronische drums staan flink in de belangstelling de laatste tijd. Als je een demonstratie van de laatste release van EFnote's professionele elektronische drumkit wil zien heb je van 1 to.....meer »»

5 etages Keymusic Rock Palace Den Haag - vandaag officiële opening

Terug in het centrum en 100% virusvrij!

Muziekwinkelketen Keymusic is terug in Den Haag met een XXL store en opent vandaag, zaterdag 1 mei 2021, officieel haar deuren aan de Torenstraat in Den Haag, in het pand waar het allemaal begon. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken