Charlie Watts tijdelijk vervangen door Steve Jordan

Charlie Watts tijdelijk vervangen door Steve Jordan

Na operatie moet Charlie recupereren en laat de Rolling Stones herfsttour aan Steve over

Het ziet ernaar uit dat Charlie Watts het vervolg van de Rolling Stones USA No Filter Tour (vanaf eind september) zal moeten laten schieten. .....meer »»

Yamaha lanceert twee nieuwe series e-drums - DTX8 en DTX10

Van de grond af opnieuw ontworpen

Yamaha komt met twee nieuwe elektronische drumkits in het hoge segment: de DTX8 en de DTX10. Beide sets zijn er in een scala aan setups en mogelijkheden. Zo is het vanaf nu mogelijk om te kiezen voor .....meer »»

Micky Fisser - Rock & Roll met Andre Hazes jr.

Video's en meer bij het interview in Slagwerkkrant 215

Vanaf komende donderdag ligt ie in de winkel of op je mat: Slagwerkkrant 215 (januari-februari 2020). In deze editie lees je o.a. een interview met Micky Fisser. De jonge drummer en musical director v.....meer »»

Charlie Watts aan de dood ontsnapt

Charlie Watts, drummer van de Rolling Stones, is op miraculeuze wijze aan de dood ontsnapt na een ernstig auto-ongeluk......meer »»

Charlie Watts overleden (1941-2021)

'Ik denk dat men mij zal vergeten'
  • 25-08-2021 11:14 |

De gentleman-drummer, de meest a-typische rockster aller tijden, de man waar iedereen een zwak voor had; hij is overleden. In de net uitgekomen Slagwerkkrant 225 (sep-okt 2021) schreven we nog dat hij.....meer »»

Release van de week: Sloper - Pulverise

Vandaag verschenen: 20 augustus 2021

Met Pulverise zet de nieuwe band Sloper zich meteen aan de top van de Benelux rockscene. Benelux? Ja, en eigenlijk zelfs Europa, want zanger-gitarist Peter Shoulder komt uit de UK, gitarist Fabio Cann.....meer »»

Roel van Helden naar heldenstatus bij Powerwolf

video's met Powerwolf bij het interview in Slagwerkkrant 225

Voor Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) schreef Wouter Dielesen een mooi interview met de Nederlandse drummer van Duitse powermetalgigant Powerwolf. Met die band leeft Roel van Helden al tien .....meer »»

Zoon voor Rob Snijders en Anneke van Giersbergen

Gisteren, zondag 20 februari, is Rob Snijders vader geworden van een zoon. Dat meldt new-frontiers.nl......meer »»

Travis Barker zwaargewond na vliegtuigongeluk

Drummer en DJ AM overleven crash vol brandwonden

Drummer Travis Barker verkeert in levensgevaar na een vliegtuigongeluk waarbij vier andere inzittenden om het leven kwamen. De tragedie vond gisteravond, vrijdag 19 september, plaats in South Carolina.....meer »»

Oscar Kraal is overleden - 24 september 1970 - 1 april 2021

In Memoriam een van de allerbeste drummers van Nederland

Donderdag 1 april is Oscar Kraal overleden; drummer van een lange rij topformaties, waaronder Candy Dulfer en Anouk, een geweldig drumleraar en clinician, een zeer gewaardeerd medewerker van Slagwerkk.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken