North Sea Jazz 2024 recensies, foto's en video's

North Sea Jazz 2024 recensies, foto's en video's

Nate Smith, Sun-Mi Hong, Eric Harland, Horacio Hernández, Roberto Vizcaino, Yorán Vroom en vele anderen

Een van de vele mooie aspecten van North Sea Jazz is dat er zo'n twaalfhonderd muzikanten samenklonteren in drie dagen en dat ze elkaar dan tegenkomen. Nate Smith, door lezers van Slagwerkkrant in 202.....meer »»

Terugblik op Tama's 50th Anniversary Celebration

Aftermovie en fotoverslag van een groots evenement in Schouwburg Amstelveen

Op 20 mei 2024 verzamelden de Europese businesspartners van Tama en fabrikant Hoshino zich in Schouwburg Amstelveen om de 50e verjaardag te vieren van Tama. Natuurlijk mocht er ook publiek bij zijn, d.....meer »»

Sun-Mi Hong onbetwiste koningin van North Sea Jazz 2024

En al die andere drummers en percussionisten op dit onbetwiste muzikantenfestival

Het gebeurt maar zelden dat een drummer 3 verschillende concerten speelt op één editie van North Sea Jazz, en dan ook nog eens een keer met een kwintet onder eigen naam. Met Sun-Mi Hong is dat het g.....meer »»

Stefanie Mannaerts - Brutus video's

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 198

In Slagwerkkrant 198 (maart-april 2017) lees je een interview met Stefanie Mannaerts. De Belgische drumster spreekt daarin duidelijke taal: 'Je moet altijd de slechtste zijn in de band, anders leer je.....meer »»

DrumDrieDaagse 2024 is UITVERKOCHT! Met Rick Latham, Tim van Delft, Lucas van Merwijk, Gianna Tam, Kick Woudstra, Sietse Huisman, Cesar Zuiderwijk en vele anderen

16-17-18 augustus 2024, Musicon, Den Haag

De 23ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. Vandaag kunnen we het.....meer »»

U2 komt naar Nederland

Na maandenlange geruchten heeft concertorganisator Mojo het nu officieel bekendgemaakt: U2 geeft een concert in Nederland......meer »»

Stefanie Mannaerts - Altijd aan bij Brutus!

Video's en extra's bij het interview in SWK 222

Vanaf komende vrijdag (26 feb 2021) ligt ie in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021). Met een opvallend en uitgebreid artikel over Stefanie Mannaerts. Z.....meer »»

Het Drumworld Festival is terug! Zondag 22 september bij Adams Drumworld in Ittervoort

Met clinics van Nic Collins, Camille Bigeault, Dexter Hercules, Brittany Bowman en Wiktoria Bialic en tal van masterclasses en gearworkshops

Adams Drumworld in Ittervoort heeft het legendarische Drumworld Festival in ere hersteld! Op het Slagwerkkrant Podium van Adams Drumworld treedt zondag 22 september een hele serie nieuwe international.....meer »»

5 etages Keymusic Rock Palace Den Haag - vandaag officiële opening

Terug in het centrum en 100% virusvrij!

Muziekwinkelketen Keymusic is terug in Den Haag met een XXL store en opent vandaag, zaterdag 1 mei 2021, officieel haar deuren aan de Torenstraat in Den Haag, in het pand waar het allemaal begon. .....meer »»

Guusje Woestfhoff overleden

Op 29 januari is Guusje Woesthoff aan de gevolgen van kanker overleden. Guusje, vrouw van zanger Dinand van Kane, zou deze week 35 geworden zijn......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken