Hans Eijkenaar terug bij The Voice

Hans Eijkenaar terug bij The Voice

Na maandenlange ziekte wegens acute hepatitis

Volgende week beginnen de opnames van de Blind Auditions voor een nieuw seizoen The Voice. Hans Eijkenaar was sinds de liveshows van het vorig seizoen afwezig bij The Voice. Het was aanvankelijk niet .....meer »»

Alberto de Hond, pionier van de latin percussie in Nederland, is overleden

Muzikant en percussie-importeur en fabrikant, 1934-2021

Het begon allemaal bij Ritmo Natural in de jaren zestig; in die band introduceerde timbalero Alberto de Hond, samen met conguero Steve Boston en bongocero John 'Grunchi' Grunberg, percussie in Nederla.....meer »»

Edwin Evers drumde alle songs op De Tijd zelf in

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

Bekende Nederlanders die in hun vrije tijd ook heel aardig drummen, dat kenden we al. Maar ’s lands populairste radio-dj die voor een veeleisend live programma als The Voice Of Holland doodleuk de d.....meer »»

Oscar Kraal is overleden - 24 september 1970 - 1 april 2021

In Memoriam een van de allerbeste drummers van Nederland

Donderdag 1 april is Oscar Kraal overleden; drummer van een lange rij topformaties, waaronder Candy Dulfer en Anouk, een geweldig drumleraar en clinician, een zeer gewaardeerd medewerker van Slagwerkk.....meer »»

Spelen met Jost Nickel - de complete drumsolo van Bloon!

Alle noten, video's en extra's bij de cursus in Slagwerkkrant 223

Voor zijn vaste cursuspagina Spelen in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) begon Mark Eeftens aan een megaklus. Het uitschrijven van een drumsolo van Duitse drummer en educator Jost Nickel. De eerste pa.....meer »»

Surpriseparty Cesar 65 verslag

Ode door tal van drummers, bands, drummerken en vrienden

Hij wist cht van niets. Opgehaald in een limousine terwijl hij niet eens tijd had om een riem om te doen. Ontvoerd naar de Vijverberg in Den Haag waar de The Hague Highland Piper Band en de Trommelgr.....meer »»

Notentip met Ton Dijkman - video

Video bij Mark Eeftens' Notentip in Slagwerkkrant 223

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) verliest Mark Eeftens zich helemaal in opnieuw zo'n typische splijtende wereldfill van Ton Dijkman bij Marco Borsato. Natuurlijk zit Dijkman op .....meer »»

Todd Sucherman - Chops, ballen en een volstrekt eigen stijl

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een uitgebreid interview met Styx-drummer Todd Sucherman. Hier zetten we zoals gebruikelijk een aantal mooie extra's voor je op een rij. En we beginnen met.....meer »»

Joost Wesseling - Het nieuwe drummen bij Luwten en Luka

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

In Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een uitgebreid interview met de drummer van Luwten en Luka. Joost Wesseling viel ons op tijdens de live-streamed showcases van Eurosonic Noorderslag met zi.....meer »»

Hybrid Drums Experience 2021 woensdag 19 mei - Gratis Livestream

Q-Factory Amsterdam - 4 drummers on stage

Hybride drummen is hot! Duizendpootdrummers met naast hun trommels en bekkens ook samplepads, kicktriggers, Ableton Live en zelfs synths. Hoe combineren zij akoestische drums, elektronische drums en l.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken