Micky Fisser - Rock & Roll met Andre Hazes jr.

Micky Fisser - Rock & Roll met Andre Hazes jr.

Video's en meer bij het interview in Slagwerkkrant 215

Vanaf komende donderdag ligt ie in de winkel of op je mat: Slagwerkkrant 215 (januari-februari 2020). In deze editie lees je o.a. een interview met Micky Fisser. De jonge drummer en musical director v.....meer »»

Duosessie Rory Ronde & Yoràn Vroom met podcast

Music Meeting All Ears: sessies, documentaires en podcasts. Ontdek. Kijk. Luister.

Music Meeting is het befaamde festival voor avontuurlijke muziek dat jaarlijks in het pinksterweekend in het Nijmeegse Park Brakkenstein plaatsvindt. Maar nu al twee edities niet meer, dus zocht de or.....meer »»

Hans Eijkenaar komt naar de DrumDrieDaagse! 13-14-15 augustus 2021

De 20e DrumDrieDaagse kan doorgaan! Met clinics van Mario Goossens & Cesar Zuiderwijk, Simone Sou, Nicky Loman, René Spierings, Nicky Loman, Rick van Wort, René Spierings en lessen van tal van docenten: Koen Herfst, Olaf Fase e.v.a.

De 20ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 13 augustus tot en met zondag 15 augustus 2020. Gezien de huidige stappen in het openingsplan van de overheid kunnen we dit fantastische .....meer »»

Release van de week: Feiertag - Time to Recover

Vandaag verschenen: 28 mei 2021

Heerlijk zo'n producer die drummer is. En dat is te horen op dit debuutalbum van Feiertag. De lekkere grooves vliegen je om de oren, en ze zijn écht gespeeld, wat je in elektronische muziek niet al t.....meer »»

Dennis' Extreme Fineerklus - Liefhebberij of gekkenwerk?

Time-lapse video en meer bij het artikel in Slagwerkkrant 224

in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi artikel waarin Dennis Boxem je stap voor stap uitlegt hoe je een drumstel van een nieuwe fineerlaag kunt voorzien. En dat deed hij zelf met e.....meer »»

Release van de week: Yoran Vroom - Across A Spectrum

Vandaag verschenen - 21 mei 2021

Hij is zonder meer een van de grootste drumtalenten die er op dit moment in Nederland rondlopen. Sterker nog, Yoran Vroom is de status van talent al geruime tijd ontgroeid en maakt inmiddels deel uit .....meer »»

Kijk de Hybrid Drums Experience livestream terug

Zinderende livestream met vier topdrummers op hun hybride sets

Zelden werden we zo overdonderd met enthousiaste reacties tijdens en na een eigen evenement. Voor wie het gemist heeft: kijk de livestream nu terug in dit artikel. .....meer »»

Jamie Peet doet zaterdag 12 juni DTM Colleges bij Terpstra Drumland

40 minuten drumlessen in Lijnden

Op het Slagwerkkrant Podium van Drumland in Lijnden gebeuren altijd mooie dingen! Natuurlijk moest het even stil zijn, maar op zaterdag 12 juni starten de activiteiten weer! De door Slagwerkkrant-leze.....meer »»

Release van de Week: Mammoth WVH - Mammoth WVH

Vandaag verschenen: 11 juni 2021

Wolfgang van Halen (ja, de zoon van Eddie) brengt ruim een half jaar na het verlies van zijn vader zijn eerste album uit met de titel Mammoth WVH, een naam die bij Van Halen-fans een belletje zal doen.....meer »»

Yoràn Vroom documentaire op Music Meeting All Ears online muziekkanaal

Nieuw muziekkanaal met video's en podcasts. Ontdek. Kijk. Luister.

Nu het Music Meeting Festival, dat jaarlijks tijdens het pinksterweekend in Nijmegen plaatsvindt, dit jaar niet door kan gaan wegens de bekende redenen, heeft de organisatie keihard gewerkt om een nie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken