Micky Fisser - Rock & Roll met Andre Hazes jr.

Micky Fisser - Rock & Roll met Andre Hazes jr.

Video's en meer bij het interview in Slagwerkkrant 215

Vanaf komende donderdag ligt ie in de winkel of op je mat: Slagwerkkrant 215 (januari-februari 2020). In deze editie lees je o.a. een interview met Micky Fisser. De jonge drummer en musical director v.....meer »»

Doe je mee aan de DrumDrieDaagse op 13-14-15 augustus? We hebben nog een paar plekken vrij!

De 20e DrumDrieDaagse gaat door! Met clinics van Sloper ft Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk, Hans Eijkenaar, Simone Sou, Nicky Loman, René Spierings, en Rick van Wort, en lessen van tal van docenten: Koen Herfst, Olaf Fase e.v.a.

De 20ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 13 augustus tot en met zondag 15 augustus 2020. Lees hier het laatste nieuws! En schrijf je in! We hebben nog een paar plekken vrij!.....meer »»

Joey Jordison overleden

Ex-Slipknot drummer overleed op 46 jarige leeftijd in zijn slaap.

Schokkend nieuws uit de Verenigde Staten vanochtend nadat bekend werd gemaakt dat voormalig Slipknot drummer Joey Jordison op 46 jarige leeftijd is overleden. Over de doodsoorzaak is niets bekend gema.....meer »»

North Sea Jazz Downtown live & streaming

Vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli - live streams en best of the past video's blijven 72 uur staan

Het North Sea Jazz festival mag dan voor de tweede keer niet doorgaan, de euforie bij de muzikanten die op de eerste dag van North Sea Downtown optreden is groot. Kurt Rosenwinkel na ovationeel applau.....meer »»

Marco Minnemann - Next level bij The Aristocrats

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi en uitgebreid interview met Marco Minnemann. Aanleiding is de release van het livealbum van The Aristocrats: "Freez! Live in Europe 2020". En.....meer »»

Release van de Week: Powerwolf - Call Of The Wild

Vandaag verschenen: 16 juli 2021

Call Of The Wild is het vijfde studioalbum van Duitse metalgigant Powerwolf, opgenomen met aardig wat Nederlandse inbreng. Natuurlijk met vaste drummer sinds 2011, Roel van Helden, maar ook met Nederl.....meer »»

Gewa introduceert de G5 elektronische drumset

E-drum kit met de nadruk op performance.

Gewa waagde zich de afgelopen 2 jaar op de elektronische drummarkt met een high-end set met alle mogelijke toeters en bellen: de G9. Nu komt daar een tweede elektronische kit bij die dezelfde spierbal.....meer »»

Release van de Week: Toto - With A Little Help From My Friends

Vandaag verschenen: 25 juni 2021

Een bijzondere release van Toto vandaag. De band heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en lanceert met “With A Little Help From My Friends” een nieuw livealbum in nieuwe bezetting (op dvd/cd, blu-ray.....meer »»

Stefanie Mannaerts - Altijd aan bij Brutus!

Video's en extra's bij het interview in SWK 222

Vanaf komende vrijdag (26 feb 2021) ligt ie in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021). Met een opvallend en uitgebreid artikel over Stefanie Mannaerts. Z.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken