Kensington-drummer in het ziekenhuis

Kensington-drummer in het ziekenhuis

Groep zegt noodgedwongen optredens af

Kensington-drummer Niles van den Berg is afgelopen weekend onverwachts opgenomen in het ziekenhuis met buikklachten. Het is vooralsnog onduidelijk wat er precies aan de hand is dus hij blijft een poos.....meer »»

Micky Fisser - Rock & Roll met Andre Hazes jr.

Video's en meer bij het interview in Slagwerkkrant 215

Vanaf komende donderdag ligt ie in de winkel of op je mat: Slagwerkkrant 215 (januari-februari 2020). In deze editie lees je o.a. een interview met Micky Fisser. De jonge drummer en musical director v.....meer »»

Na twee uur Simon Phillips clinic weten we weer wat ons te doen staat

Tama Clinic Tour Simon Phillips bij Matty’s Drums Only en Rotterdam Drum Department

Een clinic van Simon Phillips is natuurlijk altijd bijzonder, maar de twee clinics in De Klavers, Belsele/Sint Niklaas (31-10) en Grounds, Rotterdam (1-11) stonden voor de Slagwerkkrant-redactie natuu.....meer »»

Programma Tromp Percussion Eindhoven en de Tromp Percussions Sessions

10-20 november 2022 in en om Muziekgebouw Eindhoven

Eens per twee jaar staat Eindhoven in het teken van Tromp Percussion: een concours voor soloslagwerk en een tiendaags festival, met als nieuw onderdeel de Tromp Percussion Sessions op vrijdag 18 en za.....meer »»

5 etages Keymusic Rock Palace Den Haag - vandaag officiële opening

Terug in het centrum en 100% virusvrij!

Muziekwinkelketen Keymusic is terug in Den Haag met een XXL store en opent vandaag, zaterdag 1 mei 2021, officieel haar deuren aan de Torenstraat in Den Haag, in het pand waar het allemaal begon. .....meer »»

Sabaton's Hannes van Dahl - Beangstigend en intrigerend tegelijk

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 229

In Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) lees je een interview met de drummer van Sabaton. De Zweedse powermetalband was 4 maart nog onze Release Van De Week met hun nieuwe album "The War To End All Wars".....meer »»

Winnaars Zilveren Harp 2007 bekend

Wouter Hamel, The Opposites en de 3J's in de prijzen

De Zilveren Harp van 2007 gaat naar de Haagse jazzzanger Wouter Hamel, het Amsterdamse hiphop-duo The Opposites en het Volendamse trio de 3J's. Dat heeft Jerney Kaagman, directeur van Buma Cultuur bek.....meer »»

Nieuwe editie van De Drummersdag op 12 februari 2023!

Clinics en workshops van Kim Weemhoff, Jeroen de Rijk, Cesar Zuiderwijk, Mira Burgers, Jochen Hachgenei en Fred Cohen

Wil je je drumskills in één dag een boost geven? Schrijf je dan nu in om mee te kunnen doen aan De Drummersdag op zondag 12 februari in Amsterdam. Krijg een dag lang les van topdrummers!.....meer »»

Stefanie Mannaerts - Altijd aan bij Brutus!

Video's en extra's bij het interview in SWK 222

Vanaf komende vrijdag (26 feb 2021) ligt ie in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021). Met een opvallend en uitgebreid artikel over Stefanie Mannaerts. Z.....meer »»

Antonie Broek - Leven na De Dijk?

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 231

In de Opmaat van Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) lees je een mooi interview met Antonie Broek door Han Neijenhuis. Uiteraard vanwege het aangekondigde afscheid van de iconische Nedersoulban.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken