Koen Herfst Drumclinic op de Muzikantendag - gaat door!

Koen Herfst Drumclinic op de Muzikantendag - gaat door!

Clinics en panels live in de Melkweg - Ook via livestream - Demospreekuren alleen online

Je kan erbij zijn in de Melkweg, maar de capaciteit is beperkt wegens de coronamaatregelen: in de Max en de Oude Zaal zijn er vaste zitplaatsen. Maar je kunt ook thuis de Muzikantendag volgen via de l.....meer »»

Koen Herfst doet clinic op Muzikantendag - 27 november Melkweg Amsterdam

Demopanel, Panels, Flitscolleges en meer

De Muzikantendag is helemaal terug! Geef je muziek een boost en kom naar de Melkweg in Amsterdam op zaterdag 27 november. Die dag kun je ongelooflijk veel opsteken over zowel de artistieke als zakelij.....meer »»

René Creemers & Ancel Klooster clinics

Het Drum Grillbook voorgesteld + soloconcert René Creemers

Ancel Klooster doet drie clinics ter introductie van zijn Drum Grillbook. In het tweede deel van de clinicmiddag presenteert René Creemers zijn nieuwe soloprogramma. In beide clinic-onderdelen staat .....meer »»

7de editie Drumfestival Herfstfest was de beste tot nu toe

Over Zep, Hnatek, Peet, Herfst en vele anderen

Wat een muzikaliteit werd er zondag 10 oktober over ons heen gegoten. Een dag lang. En wat een fun ook. Koen Herfst, organisator en naamgever van het festival stond aan begin en eind zelf op het podiu.....meer »»

Herfstfest Drumfestival, zondag 10 oktober, Paard, Den Haag 11.30-18.30!

Bestel nu je ticket!

Zondag 10 oktober is het zover: Drumfestival Herfstfest, met in de Grote Zaal optredens en clinics van 14 superdrummers, en in de Kleine Zaal Herfstfest Kids. Zie hier het volledige tijdschema. Om h.....meer »»

DTM Colleges bij Terpstra Drumland door Willem van der Krabben, Jordi Geuens en Willem Smid

Periode oktober-november 2021

Op het Slagwerkkrant Podium van Drumland in Lijnden gebeuren altijd mooie dingen! In oktober en november komen drie drummers DTM Colleges geven. Schrijf je nu in voor een preivéles van Willem van der.....meer »»

DrumDrieDaagse 2022 data bekendgemaakt: 19-20-21 augustus

Je kan je nu al inschrijven! Early Bird tarief tot 1 januari!

De 21ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 19 augustus tot en met zondag 21 augustus 2022, opnieuw georganiseerd natuurlijk door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. Je kan .....meer »»

De DrumDrieDaagse 2021 was een blast!

Wervelende clinics, enorme diversiteit aan drumlessen, topdocenten en enthousiaste deelnemers

De DrumDrieDaagse 2021 was een 'daverend succes', 'de bom', een blast', 'het mooiste weekend van het jaar', en 'onvergetelijk', om maar wat termen te noemen die ons als organisator ten deel vielen na .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken