Het programma van de DrumDrieDaagse 2024 is bekend! Met Rick Latham, Tim van Delft, Lucas van Merwijk, Gianna Tam, Kick Woudstra, Sietse Huisman, Cesar Zuiderwijk en vele anderen

Het programma van de DrumDrieDaagse 2024 is bekend! Met Rick Latham, Tim van Delft, Lucas van Merwijk, Gianna Tam, Kick Woudstra, Sietse Huisman, Cesar Zuiderwijk en vele anderen

16-17-18 augustus 2024, Musicon, Den Haag

De 23ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. Vandaag kunnen we het.....meer »»

Drumpraat Seizoen 4 - alle afleveringen tot nu toe: Mario Goossens, Juan van Emmerloot, Olaf Fase, Marco Prij, Sebastiaan Cornelissen

Sietse Huisman's videoserie - in samenwerking met Slagwerkkrant

Drumpraat, de online talkshow van Sietse Huisman, is bezig aan het vierde seizoen. Inmiddels staan er alweer vijf afleveringen online. Bekijk ze in dit artikel allemaal! .....meer »»

Halve Finales Mentos Grote Prijs van Nederland

De legendarische competitie keerde vorig jaar terug, en voor het tweede jaar komen de halve finales er nu aan: 3 mei en 18 mei. .....meer »»

Nieuwe editie Muzikantendag

zaterdag 1 juni in de Melkweg Amsterdam

Een nieuwe editie van de Muzikantendag! Zaterdag 1 juni is het zaak je in de Melkweg in Amsterdam te vervoegen......meer »»

Gergo Borlai komt naar Herfstfest 2024! De ticketverkoop is begonnen!

Tiende editie van Herfstfest in Paard, Den Haag, zondag 13 oktober

Hij is inmiddels zo’n vijftien jaar actief op de internationale scene, pendelend tussen Barcelona en Los Angeles. Daarvoor was Gergo Borlai dé drummer van Hongarije, die op z’n zestiende al op ve.....meer »»

Ash Soan clinics in Lummen, Ittervoort en Gits, 26, 27 en 28 maart 2024

Gretsch en Zildjian clinics door een van 's werelds meest gerenommeerde studiodrummers

Ash Soan is een van de meest gerenommeerde studiodrummers van de laatste 20 jaar, met maar liefst zestig Top 10 albums op zijn conto, van artiesten als Adele,  Robbie Williams, Billy Idol, Cee Lo, Ju.....meer »»

De Drummersdag 2024 fotoverslag

Met Chris Strik, Olaf Fase, Cesar Zuiderwijk, Marcos Baggiani, Jochen Hachgenei en Fred Cohen

En toen stonden er om half tien 38 drummers voor de deur van Het Muziekpakhuis in Amsterdam om een dag lang clinics en lessen te volgen bij zeven topleraren tijdens De Drummersdag 2024, zondag 11 febr.....meer »»

Theatershow De Naakte Waarheid van Cesar Zuiderwijk dendert voort

Nieuws seizoen start november 2023

In De Naakte Waarheid neemt Cesar je mee langs alles wat hij in zijn carrière gedaan heeft. Wijs een van de foto's op het achterdoek aan en er komen verhalen, altijd begeleid door drums natuurlijk! .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken