Els Jam #1 tijdens ADE - de jam van Emmanuel Afriyie

Els Jam #1 tijdens ADE - de jam van Emmanuel Afriyie

In Lola Bae, Amsterdam

Zijn hashtag luidt #sticktoyourdreams en daar leeft Emmanuel Afriyie a.k.a. Els (21) helemaal naar. Op de DrumDrieDaagse in augustus gaf hij een geweldige clinic. Hij speelt in vier bands momenteel: A.....meer »»

John Engels Vintage Drumveiling op 27 oktober

In Q-Factory - Amsterdam

John Engels (84) woont bij onze redactie om de hoek, in Amsterdam Oost. Daar heeft hij ook een garage, die binnenkort plaats moet maken voor woningbouw. In die garage staat een hele verzameling drums .....meer »»

Terry Bozzio clinic op Slagwerkkrant Podium bij Terpstra Muziek Drumland

Donderdag 31 oktober 2019 in Lijnden (AFGELAST)

De drummer die bij Frank Zappa en Jeff Beck furore maakte en sindsdien een indrukwekkende carrière opbouwde, komt donderdagavond 31 oktober voor een clinic naar het Slagwerkkrant Podium bij Terpstra .....meer »»

Q-Factory open dag za 21 september - met halve finale Herfstfest Anthem Contest

En ook met Will &The People, Yamato Taiko en nog veel meer

Muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam bestaat deze maand september 5 jaar! Dat betekent een maand lang feest. Op 5 september opende Candy Dulfer met drummer Nicky Loman de jubileummaand met een e.....meer »»

Halve finalisten Herfstfest Anthem Contest bekendgemaakt

Halve finales 14-9 in Den Haag en 21-9 in Amsterdam

Wat een te gekke video-inzendingen voor de Herfstfest Anthem Contest kregen we binnen! We hebben de volgende drummers gekozen om aan de Halve Finales mee te gaan doen!.....meer »»

Doe mee aan de Herfstfest Anthem Contest - download de track nu - en win de hier afgebeelde Tama drumset!

Speel mee op de track van Koen Herfst en Michael Schack en win! Maak een video voor 1 september

Koen Herfst organiseert voor de vijfde keer zijn drumfestival Herfstfest, zondag 13 oktober in het Paard in Den Haag. Wil je ook spelen op Herfstfest? Doe dan mee aan de Herfstfest Anthem Contest: s.....meer »»

DrumDrieDaagse 16-17-18 augustus in Den Haag

Lessen en clinics van Ton Dijkman, Camille Bigeault, Cesar Zuiderwijk, Lucas van Merwijk, Emmanuel Afriyie, Araumi Daiko, Koen Herfst, Olaf Fase e.v.a.

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus is het DrumDrieDaagse. Daar kan je drie dagen lang clinics en drumlessen volgen van Camille Bigeault, Emmanuel Afriyie, Araumi Daiko, Lucas van Merwijk, Ce.....meer »»

Hybrid Drums Experience in Q-Factory Amsterdam - 13 juni 2019

Oscar Kraal, Nicky Hustinx, Michael Schack, Yori Olijslagers, Jasper Meurs

Slagwerkkrant, Interface en Ableton presenteren deze avond Hybrid Drums Experience met vijf topdrummers in de intieme Kleine Zaal van Q-Factory in Amsterdam. De eerste 25 bezoekers krijgen een Ablet.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken