De Drummersdag 2022 kan helaas niet doorgaan

De Drummersdag 2022 kan helaas niet doorgaan

Clinics en workshops van Joost Kroon, Olaf Fase, Cesar Zuiderwijk, Mira Burgers, Jochen Hachgenei en Fred Cohen kunnen niet doorgaan

Helaas moeten we bij deze mededelen dat ook met de nieuwe versoepelingen die de regering 25 januari heeft aangekondigd het voor ons helaas niet mogelijk zal zijn De Drummersdag 2022 door te laten gaan.....meer »»

ESNS wordt net als vorig jaar als stream-event

Nieuws over de showcases en conferentie

Eurosonic Noorderslag gaat opnieuw online plaatsvinden, van 19 tot en met 22 januari. ESNS streamt de showcases gratis – voor de digitale conferentie kan je je inschrijven voor € 99,- Met onze ma.....meer »»

Aquarium Sessions videoserie nu met Willem Friede en Komodo

YouTube-kanaal met miniconcerten, video-interviews en tutorials

Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. In het redactiekantoor is er een kleine ruimte die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakte.....meer »»

Koen Herfst Drumclinic op de Muzikantendag - gaat door!

Clinics en panels live in de Melkweg - Ook via livestream - Demospreekuren alleen online

Je kan erbij zijn in de Melkweg, maar de capaciteit is beperkt wegens de coronamaatregelen: in de Max en de Oude Zaal zijn er vaste zitplaatsen. Maar je kunt ook thuis de Muzikantendag volgen via de l.....meer »»

Koen Herfst doet clinic op Muzikantendag - 27 november Melkweg Amsterdam

Demopanel, Panels, Flitscolleges en meer

De Muzikantendag is helemaal terug! Geef je muziek een boost en kom naar de Melkweg in Amsterdam op zaterdag 27 november. Die dag kun je ongelooflijk veel opsteken over zowel de artistieke als zakelij.....meer »»

René Creemers & Ancel Klooster clinics

Het Drum Grillbook voorgesteld + soloconcert René Creemers

Ancel Klooster doet drie clinics ter introductie van zijn Drum Grillbook. In het tweede deel van de clinicmiddag presenteert René Creemers zijn nieuwe soloprogramma. In beide clinic-onderdelen staat .....meer »»

7de editie Drumfestival Herfstfest was de beste tot nu toe

Over Zep, Hnatek, Peet, Herfst en vele anderen

Wat een muzikaliteit werd er zondag 10 oktober over ons heen gegoten. Een dag lang. En wat een fun ook. Koen Herfst, organisator en naamgever van het festival stond aan begin en eind zelf op het podiu.....meer »»

Herfstfest Drumfestival, zondag 10 oktober, Paard, Den Haag 11.30-18.30!

Bestel nu je ticket!

Zondag 10 oktober is het zover: Drumfestival Herfstfest, met in de Grote Zaal optredens en clinics van 14 superdrummers, en in de Kleine Zaal Herfstfest Kids. Zie hier het volledige tijdschema. Om h.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken