Q-Factory open dag za 21 september - met halve finale Herfstfest Anthem Contest

Q-Factory open dag za 21 september - met halve finale Herfstfest Anthem Contest

En ook met Will &The People, Yamato Taiko en nog veel meer

Muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam bestaat deze maand september 5 jaar! Dat betekent een maand lang feest. Op 5 september opende Candy Dulfer met drummer Nicky Loman de jubileummaand met een e.....meer »»

Halve finalisten Herfstfest Anthem Contest bekendgemaakt

Halve finales 14-9 in Den Haag en 21-9 in Amsterdam

Wat een te gekke video-inzendingen voor de Herfstfest Anthem Contest kregen we binnen! We hebben de volgende drummers gekozen om aan de Halve Finales mee te gaan doen!.....meer »»

Doe mee aan de Herfstfest Anthem Contest - download de track nu - en win de hier afgebeelde Tama drumset!

Speel mee op de track van Koen Herfst en Michael Schack en win! Maak een video voor 1 september

Koen Herfst organiseert voor de vijfde keer zijn drumfestival Herfstfest, zondag 13 oktober in het Paard in Den Haag. Wil je ook spelen op Herfstfest? Doe dan mee aan de Herfstfest Anthem Contest: s.....meer »»

DrumDrieDaagse 16-17-18 augustus in Den Haag

Lessen en clinics van Ton Dijkman, Camille Bigeault, Cesar Zuiderwijk, Lucas van Merwijk, Emmanuel Afriyie, Araumi Daiko, Koen Herfst, Olaf Fase e.v.a.

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus is het DrumDrieDaagse. Daar kan je drie dagen lang clinics en drumlessen volgen van Camille Bigeault, Emmanuel Afriyie, Araumi Daiko, Lucas van Merwijk, Ce.....meer »»

Hybrid Drums Experience in Q-Factory Amsterdam - 13 juni 2019

Oscar Kraal, Nicky Hustinx, Michael Schack, Yori Olijslagers, Jasper Meurs

Slagwerkkrant, Interface en Ableton presenteren deze avond Hybrid Drums Experience met vijf topdrummers in de intieme Kleine Zaal van Q-Factory in Amsterdam. De eerste 25 bezoekers krijgen een Ablet.....meer »»

Muzikantendag 2019 in Melkweg, Amsterdam 18 mei

Volledig programma bekendgemaakt met drumclinic Tim van Delft, panels en natuurlijk het Demospreekuur!

De jaarlijkse Muzikantendag, georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, is dit jaar op zaterdag 18 mei. Op deze dag opent de Melkweg haar deuren voor muzikanten, producers, young professionals en iedere.....meer »»

Albumrelease party Lucas van Merwijk afgelast wegens ziekte

Uit China teruggekeerd meteen door naar ziekenhuis

De albumrelease party van Lucas van Merwijk, Drums to the Max, Climate Change, die a.s. woensdag 8 mei had moeten plaatsvinden moeten we helaas wegens ziekte gaan afgelasten. Lucas van Merwijk was d.....meer »»

Lucas van Merwijk Drums to the Max - woensdag 8 mei, 19u - helaas afgelast

Release Party Climate Change - Drie drumsets on stage! Q-Factory, Amsterdam

Het zou een superavond worden. Woensdagavond 8 mei zou het soloconcert van Lucas van Merwijk plaatsvinden in de kleine zaal van Q-Factory om de solo-cd Climate Change te presenteren, met drie drumsets.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken