DTM Colleges bij Terpstra Drumland door Willem van der Krabben, Jordi Geuens en Willem Smid

DTM Colleges bij Terpstra Drumland door Willem van der Krabben, Jordi Geuens en Willem Smid

Periode oktober-november 2021

Op het Slagwerkkrant Podium van Drumland in Lijnden gebeuren altijd mooie dingen! In oktober en november komen drie drummers DTM Colleges geven. Schrijf je nu in voor een preivéles van Willem van der.....meer »»

De DrumDrieDaagse 2021 was een blast!

Wervelende clinics, enorme diversiteit aan drumlessen, topdocenten en enthousiaste deelnemers

De DrumDrieDaagse 2021 was een 'daverend succes', 'de bom', een blast', 'het mooiste weekend van het jaar', en 'onvergetelijk', om maar wat termen te noemen die ons als organisator ten deel vielen na .....meer »»

Programma Herfstfest is bekend - kaartverkoop gestart

Zondag 10 oktober, Paard, Den Haag - slechts 130 kaarten beschikbaar

..dit wordt FEEST! De zevende editie van Herfstfest Drumfestival komt eraan! Met een geweldige lineup: Hans Eijkenaar, Jamie Peet, Arthur Hnatek, Camille Bigeault, Cesar Zuiderwijk & DrumDemons, Zep B.....meer »»

DrumDrieDaagse 2021 - de twintigste editie!

Met Sloper ft Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk, Hans Eijkenaar, Simone Sou, Nicky Loman, René Spierings, en Rick van Wort, en lessen van tal van docenten: Koen Herfst, Olaf Fase, Tim Koning e.v.a.

De 20ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 13 augustus tot en met zondag 15 augustus 2021. Lees hier het laatste nieuws! En schrijf je in! .....meer »»

Jamie Peet doet zaterdag 12 juni DTM Colleges bij Terpstra Drumland

40 minuten drumlessen in Lijnden

Op het Slagwerkkrant Podium van Drumland in Lijnden gebeuren altijd mooie dingen! Natuurlijk moest het even stil zijn, maar op zaterdag 12 juni starten de activiteiten weer! De door Slagwerkkrant-leze.....meer »»

Kijk de Hybrid Drums Experience livestream terug

Zinderende livestream met vier topdrummers op hun hybride sets

Zelden werden we zo overdonderd met enthousiaste reacties tijdens en na een eigen evenement. Voor wie het gemist heeft: kijk de livestream nu terug in dit artikel. .....meer »»

Yoràn Vroom documentaire op Music Meeting All Ears online muziekkanaal

Nieuw muziekkanaal met video's en podcasts. Ontdek. Kijk. Luister.

Nu het Music Meeting Festival, dat jaarlijks tijdens het pinksterweekend in Nijmegen plaatsvindt, dit jaar niet door kan gaan wegens de bekende redenen, heeft de organisatie keihard gewerkt om een nie.....meer »»

Videostream Hybrid Drums Experience terugkijken - wo 19 mei, 20-22u - Gratis Livestream

Vanuit Q-Factory Amsterdam - 4 drummers on stage - hybride drummen in de spotlight

Hybride drummen is hot! Duizendpootdrummers met naast hun trommels en bekkens ook samplepads, kicktriggers, Ableton Live en zelfs synths. Hoe combineren zij akoestische drums, elektronische drums en l.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken