Ash Soan clinics in Lummen, Ittervoort en Gits, 26, 27 en 28 maart 2024

Gretsch en Zildjian clinics door een van 's werelds meest gerenommeerde studiodrummers

Events 21-03-2024 16:02

Ash Soan is een van de meest gerenommeerde studiodrummers van de laatste 20 jaar, met maar liefst zestig Top 10 albums op zijn conto, van artiesten als Adele,  Robbie Williams, Billy Idol, Cee Lo, Julian Lennon en Celine Dion. Eind maart komt hij voor een drietal clinics naar de Benelux, georganiseerd door Zildjian en Gretsch, in samenwerking met Adams Music Centre en Drums & Co.  

Dinsdag 26 maart, Adams Music Centre, Lummen (Slagwerkkrant Podium)
Voor tickets klik hier: € 15,-

Woensdag 27 maart, Adams Music Centre, Ittervoort
Voor tickets klik hier: € 15,-

Donderdag 28 maart, Drums & Co, Gits
Voor tickets klik hier: € 15,-

Ash Soan tourde met artiesten als Robbie Williams, Rumer en Sheryl Crow, maar is vooral bekend om zijn enorme discografie van albums waarop hij te horen is en van zijn altijd inspirerende Youtube- en Insta-video’s.

In het interview dat we met hem deden in 2017 (Slagwerkkrant 202) zegt hij: ‘Ik heb een kleine eigen studio gebouwd in een oude molen in Norfolk. Die staat gewoon achter mijn huis, en daar kan ik ’s ochtends binnenstappen en binnen vijf minuten ben ik aan het opnemen.

‘Sinds ik die studio heb, heb ik ook de mogelijkheid om die korte video’s te maken die ik op Instagram en Facebook plaats. Ik doe nog wel producties in grote studio’s, maar dat worden er wel steeds minder.

‘In video’s doe ik gewoon wat ik normaal gesproken in de studio doe. Ik speel geen gospelchops en ik doe geen superingewikkelde solo’s; ik speel gewoon de drumpartij die bij de nummers hoort. En doordat ik in een studio zit, heb ik gewoon altijd een goed geluid bij de video’s. Dat vond ik belangrijk; ik wilde dat de mensen mijn instrument zouden horen zoals ik het zelf hoor. En de merken waar ik op speel vinden het ook bepaald niet vervelend dat die video’s zo veel aandacht krijgen.’


BIG GIVEAWAY

Als je een van de clinics bezoekt maak je ook kans op een van de giveaways die Zildjian en Gretsch ter beschikking stellen:

*Zildjian 18” K Paper Thin Crash

*Gretsch 14x”x6.5” Black Nickel over Steel snaredrum.

Wat moet je doen om te winnen?
1) Zorg bij een clinic te zijn
2) Laat je naam achter bij binnenkomst

 

zoeken
zoeken