foto's (3)

Win een Scddrums snaredrum van Sebastiaan Cornelissen

Een giveaway in samenwerking met online talkshow Drumpraat

Merknieuws 24-06-2023 07:06

In aflevering 1 van Drumpraat seizoen 4 kondigt Sebastiaan Cornelissen aan dat hij een zelfgebouwde snaredrum weggeeft aan een kijker van Drumpraat cq Slagwerkkrantlezer.

In Aflevering 1 van Drumpraat seizoen 4 speelt Sebastiaan Cornelissen op zijn zelfgebouwde drumset en vertelt hij over zijn snaredrums die erg in trek zijn. Daarvan geeft hij nu een prachtig exemplaar weg. 


DE FEITEN:
* 13”x6” ketel uit segmenten padouk/mahonie
* geïntegreerde verstevigingsranden
* draagranden met afgeronde buitenrand
* Drumworks snarenmechaniek
* Bibin snarenmat
* Remo vellen

Een groot cadeau, dus je moet er wel wat voor doen. Schrijf op waarom jij die snare graag wilt hebben en waarom ie bij jou goed terecht zou komen.

Je kunt je motivatie indienen door op de Ja knop onderaan dit bericht te klikken of een mail te sturen naar info@slagwerkkrant.nl (zet in het onderwerp van de mail: Scddrums snaredrum)

De winnaar wordt bekendgemaakt in Slagwerkkrant 238 (nov-dec 2023), en je ontvangt de snare uit handen van Sebastiaan en Sietse tijdens de laatste aflevering van Drumpraat seizoen 4.

Slagwerkkrant geeft onder de inzenders ook nog mooie prijzen weg:
* voor inzender #2 een gratis levenslang (!) abonnement op Slagwerkkrant * voor #3 twee gratis kaartjes voor Herfstfest (naar keuze op 7 oktober Antwerpen of op 8 oktober Den Haag).

Kijk hier naar Drumpraat met Sebastiaan Cornelissen

Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef in je mail antwoord op de vraag.
JA!
zoeken
zoeken