foto's (2)

Win een paar Pro-Mark Anika Nilles signature stokken plus gesigneerde poster!

Doe mee uiterlijk 15 november!

04-01-2019 09:01

Anika Nilles is natuurlijk een van dé drummers op dit moment. Ze heeft onlangs met Pro-Mark haar eigen stok ontwikkeld. En wij kunnen er 5 paar van weggegeven, die we aan de 5 winnaars opsturen voorzien van een mooie Anika poster!

De stok is gebaseerd op de rebound 7a, maar is eigenlijk compleet opnieuw ontworpen. Want wat is er nu nog gelijk aan die originele 7a? Anika ging voor een iets dikkere diameter, een tapser toelopende taper, en ook nog eens een kleinere eikelvormige tip. Misschien kunnen we het dan ook maar beter een compleet nieuwe stok noemen.
Anika koos voor een Hickory stok met een lengte van precies 16" en een diameter van 13.8mm. De afwerking is gelijk aan de normale stokken van Pro-mark, maar dan wel met een opvallende oranje opdruk. Volgens Anika geeft de kleinere tip haar iets meer definitie en scherpte waardoor alle details in haar spel nog een fractie beter naar voren komen. Wil je meer weten over de Anika Nilles signature stok, kijk dan op de website van Pro-Mark

Meedoen? 

Klik op 'Ja'. In dit geval hoef je geen vraag te beantwoorden. Vermeld wel je naam en telefoonnummer. We laten je weten wanneer je een paar stokken + poster gewonnen hebt, en publiceren dat ook op de site. 

Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef in je mail antwoord op de vraag.
JA!
zoeken
zoeken