7de editie Drumfestival Herfstfest was de beste tot nu toe

7de editie Drumfestival Herfstfest was de beste tot nu toe

Over Zep, Hnatek, Peet, Herfst en vele anderen

Wat een muzikaliteit werd er zondag 10 oktober over ons heen gegoten. Een dag lang. En wat een fun ook. Koen Herfst, organisator en naamgever van het festival stond aan begin en eind zelf op het podiu.....meer »»

Herfstfest Drumfestival, zondag 10 oktober, Paard, Den Haag 11.30-18.30!

Bestel nu je ticket!

Zondag 10 oktober is het zover: Drumfestival Herfstfest, met in de Grote Zaal optredens en clinics van 14 superdrummers, en in de Kleine Zaal Herfstfest Kids. Zie hier het volledige tijdschema. Om h.....meer »»

DTM Colleges bij Terpstra Drumland door Willem van der Krabben, Jordi Geuens en Willem Smid

Periode oktober-november 2021

Op het Slagwerkkrant Podium van Drumland in Lijnden gebeuren altijd mooie dingen! In oktober en november komen drie drummers DTM Colleges geven. Schrijf je nu in voor een preivéles van Willem van der.....meer »»

De DrumDrieDaagse 2021 was een blast!

Wervelende clinics, enorme diversiteit aan drumlessen, topdocenten en enthousiaste deelnemers

De DrumDrieDaagse 2021 was een 'daverend succes', 'de bom', een blast', 'het mooiste weekend van het jaar', en 'onvergetelijk', om maar wat termen te noemen die ons als organisator ten deel vielen na .....meer »»

Programma Herfstfest is bekend - kaartverkoop gestart

Zondag 10 oktober, Paard, Den Haag - slechts 130 kaarten beschikbaar

..dit wordt FEEST! De zevende editie van Herfstfest Drumfestival komt eraan! Met een geweldige lineup: Hans Eijkenaar, Jamie Peet, Arthur Hnatek, Camille Bigeault, Cesar Zuiderwijk & DrumDemons, Zep B.....meer »»

DrumDrieDaagse 2021 - de twintigste editie!

Met Sloper ft Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk, Hans Eijkenaar, Simone Sou, Nicky Loman, René Spierings, en Rick van Wort, en lessen van tal van docenten: Koen Herfst, Olaf Fase, Tim Koning e.v.a.

De 20ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 13 augustus tot en met zondag 15 augustus 2021. Lees hier het laatste nieuws! En schrijf je in! .....meer »»

Jamie Peet doet zaterdag 12 juni DTM Colleges bij Terpstra Drumland

40 minuten drumlessen in Lijnden

Op het Slagwerkkrant Podium van Drumland in Lijnden gebeuren altijd mooie dingen! Natuurlijk moest het even stil zijn, maar op zaterdag 12 juni starten de activiteiten weer! De door Slagwerkkrant-leze.....meer »»

Kijk de Hybrid Drums Experience livestream terug

Zinderende livestream met vier topdrummers op hun hybride sets

Zelden werden we zo overdonderd met enthousiaste reacties tijdens en na een eigen evenement. Voor wie het gemist heeft: kijk de livestream nu terug in dit artikel. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken