Bijzondere avonden met Aric Improta

Bijzondere avonden met Aric Improta

Lange performance en een inspirerende talk

Hij stond geafficheerd als spektakeldrummer. En we kregen ook spektakel. Maar we kregen ook veel meer dan dat bij de clinics van Aric Improta bij Adams Drumworld in Lummen en in Q-Factory Amsterdam, 1.....meer »»

Kasabian-drummer Ian Matthews drumclinic bij Adams in Lummen

Op het Slagwerkkrant Podium zondagmiddag 17 november

In oktober deed Kasabian-drummer Ian Matthews een geweldige clinic op het Herfstfest Drumfestival in Den Haag. Hij is al snel weer in de Benelux te zien, bij Adams Drumworld in Lummen. Zondagmiddag 17.....meer »»

Aric Improta clinics in Lummen en Amsterdam - oktober 2019

Spektakeldrummer eerste klas 28-10 Adams Lummen, 29-10 Q-Factory Amsterdam

Tama en Meinl organiseren twee drumclinics met Aric Improta in samenwerking met Slagwerkkrant. Op maandag 28 oktober op het Slagwerkkrant Podium bij Adams Muziekcentrale in Lummen, op dinsdag 29 oktob.....meer »»

Tijdschema Drumfestival Herfstfest - komende zondag 13 oktober in Paard, Den Haag

Met Dennis Chambers, Richard Spaven, Ian Matthews en vele anderen

Het Paard in Den Haag wordt komende zondag 13 oktober 2019 the place to be voor iedereen die iets met drummen heeft. Het programma van Drumfestival Herfstfest is spectaculair, met optredens en works.....meer »»

Benny Greb bij Terpstra Drumland donderdag 12 december

Bestel nu je ticket

Op donderdag 12 december is er weer een heel mooie clinic op het Slagwerkkrant Podium van Drumland. Toen Benny Greb zo’n 15 jaar geleden zijn eerste clinics gaf, was al snel duidelijk dat hij iets b.....meer »»

Els Jam #1 tijdens ADE - de jam van Emmanuel Afriyie

In Lola Bae, Amsterdam

Zijn hashtag luidt #sticktoyourdreams en daar leeft Emmanuel Afriyie a.k.a. Els (21) helemaal naar. Op de DrumDrieDaagse in augustus gaf hij een geweldige clinic. Hij speelt in vier bands momenteel: A.....meer »»

John Engels Vintage Drumveiling op 27 oktober

In Q-Factory - Amsterdam

John Engels (84) woont bij onze redactie om de hoek, in Amsterdam Oost. Daar heeft hij ook een garage, die binnenkort plaats moet maken voor woningbouw. In die garage staat een hele verzameling drums .....meer »»

Terry Bozzio clinic op Slagwerkkrant Podium bij Terpstra Muziek Drumland

Donderdag 31 oktober 2019 in Lijnden (AFGELAST)

De drummer die bij Frank Zappa en Jeff Beck furore maakte en sindsdien een indrukwekkende carrière opbouwde, komt donderdagavond 31 oktober voor een clinic naar het Slagwerkkrant Podium bij Terpstra .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken