Ben je er ook op De Drummersdag, zondag 12 februari 2023?

Ben je er ook op De Drummersdag, zondag 12 februari 2023?

Clinics en workshops van Kim Weemhoff, Jeroen de Rijk, Cesar Zuiderwijk, Mira Burgers, Jochen Hachgenei en Fred Cohen

Wil je je drumskills in één dag een boost geven? Schrijf je dan nu in om mee te kunnen doen aan De Drummersdag op zondag 12 februari in Amsterdam. Krijg een dag lang les van topdrummers!.....meer »»

Tromp Percussion in vol ornaat

Concours, concerten en sessions

Twee jaar geleden speelden de finalisten van het Tromp Percussion Concours nog op afstand hun twee stukken. Nu waren ze er weer live in de zaal. Ook het festivaldeel van Tromp vond weer in vol ornaat .....meer »»

Programma Tromp Percussion Eindhoven en de Tromp Percussions Sessions

10-20 november 2022 in en om Muziekgebouw Eindhoven

Eens per twee jaar staat Eindhoven in het teken van Tromp Percussion: een concours voor soloslagwerk en een tiendaags festival, met als nieuw onderdeel de Tromp Percussion Sessions op vrijdag 18 en za.....meer »»

Herfstfest op 1 en 2 oktober met Benny Greb, Will Calhoun, Kaz Rodriguez, Michael Schack e.v.a. in Den Haag én Antwerpen

Zaterdag 1 oktober in Kavka Zappa Antwerpen, zondag 2 oktober Paard Den Haag

Benny Greb, Will Calhoun, Kaz Rodriguez, Michael Schack en vele andere topdrummers komen naar het Benleux Drumfestival Herfstfest 2022. Voor het eerst gaat Herfstfest dit jaar ook in België plaatsvin.....meer »»

René Creemers & Ancel Klooster clinic bij Terpstra Drumland op 29 september

Het Drum Grillbook voorgesteld + soloconcert René Creemers

De twee keer wegens corona uitgestelde clinic van Ancel Klooster en René Creemers op het Slagwerkkrant Podium bij Terpstra Muziek Drumland in Lijnden gaat plaatsvinden op donderdag 29 september. .....meer »»

99 bands zien in 6 uur tijd? Zondag 2 okt naar het Q&A Showcase Festival in Q-Factory Amsterdam

Hoppen tussen 20 podia tussen 12 en 6, zondagmiddag 2 oktober

Bandjes kijken op een zondagmiddag. Hoe fantastisch is dat! En hoe nostalgisch? We hebben het niet eens over slechts 4, nee, niet minder dan 99 bands spelen zondagmiddag 2 oktober tussen 12:30 en 18:0.....meer »»

Het 40 Jaar Slagwerkkrant Jubileumfeest: 13 drummers bij de New Cool Collective Big Band

Donderdag 15 september 2022 - Q-Factory Amsterdam

Maar liefst 13 drummers gaan optreden met de New Cool Collective Big Band op het 40 Jaar Slagwerkkrant Jubileumfeest in Q-Factory Amsterdam. Met Cesar Zuiderwijk die Radar Love speelt, Hans Eijkenaar .....meer »»

Drummer-Bandleiders festival Trommel in Aartswoud - 10 en 11 september

Met Jeff Ballard, Jens Meijers, Lucas van Merwijk's Cubop City Big Band en veel meer!

Joost Patocka organiseert jaarlijks het festival Trommel in de Jazzkerk Aartswoud, een festival waarin drummer-bandleiders centraal staan. Dit jaar maar liefst twee dagen: 6 bands, 44 muzikanten, een .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken