Zondag 22 november Finale Tromp Percussion International Competition

Zondag 22 november Finale Tromp Percussion International Competition

Livestream om 14.00 uur met finalisten Nozomi Hiwatashi, Meng-Fu Hsieh en Agostinho Sequeira en Asko|Schönberg

Tromp Percussion 2020 nadert zijn apotheose met de Finale van de Tromp Percussion International Competition, zondagmiddag 22 november 2020 in Muziekgebouw Eindhoven. De Finale is via een livestream te.....meer »»

Volg Tromp Percussion concours en festival online

Alle livestreams zijn gratis te volgen via de Tromp website

In Slagwerkkrant en op deze website hebben we Tromp Percussion uitgebreid aangekondigd. Festival en concours zouden deels online deels live plaatsvinden, maar met de huidige maatregelen zullen alle ev.....meer »»

We zijn live met Drumfestival Herfstfest - 11 oktober 12.30-18.00

Uitverkocht Paard in Den Haag - volg de livestream!

Herfstfest vindt ondanks alles dus toch plaats dit jaar, maar in natuurlijk veel kleinere setting met maximaal 120 toeschouwers: Herfstfest Covid Edition Corona Proof! Daarom juist nu ook een livest.....meer »»

Tromp Percussion 50 jaar jubileumeditie 7-22 november

Slagwerkconcours online edition - en festival live in Eindhoven

Eens per twee jaar is het Tromp Percussion-tijd in Eindhoven. Centraal staat het wereldvermaarde slagwerkconcours, de Tromp International Percussion Competition, maar daaromheen vinden meer dan een we.....meer »»

Drumfestival Herfstfest 2020 gaat door op 11 oktober in het Paard Den Haag

Met * Mira Burgers * Emmanuel Afriyie * Cesar Zuiderwijk * Mario Goossens * Ilse Hofma * Koen Herfst

Even was het de vraag met de nieuwe onnavolgbare maatregelen, maar de ontheffing is er! Dus volgende week zondag 11 oktober is het zover. Er zijn nog slechts een paar kaartjes. Be fast! Het beste sl.....meer »»

Videocontest Herfstfest 2020 - Speel het Herfstfest Anthem mee en win

Open jij Herfstfest 2020 op 11 oktober in het Paard, Den Haag?

Herfstfest 2020 gaat door in het Paard in Den Haag op zondag 11 oktober, de Covid Edition, Corona Proof! Het festival wordt geopend door de winnaar van de Herfstfest Videocontest 2020. Download de mp3.....meer »»

D3D Videoworkshop Fred Cohen drummersgroep - De Virtuele DrumDrieDaagse

Do The Da Da Da door Koen Herfst, Nicky Loman, Rick van Wort, Cesar Zuiderwijk, Olaf Fase, Mark Eeftens, Erk Willemsen, Lars Nijman, Gerben de Bruijn en Rob Kramer

De 19de DrumDrieDaagse zou 14-15-16 augustus plaatsvinden in Musicon, Den Haag. Die kon niet doorgaan, om welbekende redenen. Wél presenteren we met grote trots de Virtuele DrumDrieDaagse: een seri.....meer »»

D3D Videoworkshop Peter-Jan Eusman - De Virtuele DrumDrieDaagse

Plaatjes draaien: Philly Joe Jones bij Bill Evans

De 19de DrumDrieDaagse zou 14-15-16 augustus plaatsvinden in Musicon, Den Haag. Die kon niet doorgaan, om welbekende redenen. Wél presenteren we met grote trots de Virtuele DrumDrieDaagse: een seri.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken