Vicky O'Neon (Anastacia) komt clinics doen op Herfstfest 2023

Vicky O'Neon (Anastacia) komt clinics doen op Herfstfest 2023

Naast Virgil Donati en Anika Nilles nu ook Vicky O'Neon aan lineup toegevoegd

Vicky O'Neon, drumster bij Anastacia, heeft bevestigd voor beide edities van Herfstfest, zaterdag 7 oktober 2023 in Antwerpen en zondag 8 oktober in Den Haag. Virgil Donati en Anika Nilles waren al ee.....meer »»

Horacio 'El Negro' Hernandez komt naar de DrumDrieDaagse 2023!

Ook clinics en lessen door Salle de Jonge, Joost Kroon, Ilse Hofma, Koen Herfst, Cesar Zuiderwijk en het vaste docententeam

Een van 's werelds beste drummers, Horacio 'El Negro' Hernandez komt voor een clinic en drie dagen lesgeven naar de DrumDrieDaagse 2023! Dat nieuws kunnen we vandaag bekend maken! Eerder maakten w.....meer »»

Virgil Donati op Herfstfest 7 en 8 oktober 2023!

Eerder al werd de komst van Anika Nilles bekend gemaakt

Zijn enorme power, onafhankelijkheid en snelheid laten iedereen in grote verbazing achter. Door lezers van Slagwerkkrant is hij jaren achter elkaar gekozen tot beste hardrock/metaldrummer, maar om zij.....meer »»

Make Music Now! Internationale Dag van de Muziek: woensdag 21 juni 2023

Gratis muzieklessen en andere activiteiten in tal van muziekwinkels in Nederland en België

Op 21 juni vieren we de Internationale Dag van de Muziek met gratis muzieklessen in tal van muziekwinkels in Nederland en België: drumlessen, gitaarlessen, baslessen, zangworkshops, djembéworkshops,.....meer »»

Muzikantendag zaterdag 27 mei in de Melkweg - uitverkocht

Natuurlijk met demospreekuur, clinics en panels

Zaterdag 27 mei 2023 kunnen ambitieuze muzikanten zich laten ontdekken, nieuwe kennis opdoen en andere muzikanten en professionals uit de muziekindustrie ontmoeten. Het is dé plek om informatie in te.....meer »»

Jamie Peet artist in residence op het Music Meeting Festival - inclusief videoportret

Drie concerten tijdens het pinksterweekend op Music Meeting in Nijmegen

Elk jaar kiest Music Meeting een muzikant die in diverse settings te zien is tijdens het het prestigieuze festival. Dit jaar is dat drummer Jamie Peet. Hij is te bewonderen in drie concerten tijdens h.....meer »»

Anika Nilles komt naar Herfstfest 2023

Zaterdag 7 oktober Antwerpen - Zondag 8 oktober Den Haag

In 2015 stond ze al op de cover van Slagwerkkrant. Sindsdien heeft ze haar solocarrière enorm uitgebouwd, en maakte ze vorig jaar internationaal furore door op de drumstoel bij Jeff Beck plaats te ne.....meer »»

Ben je er ook op De Drummersdag, zondag 12 februari 2023?

Clinics en workshops van Kim Weemhoff, Jeroen de Rijk, Cesar Zuiderwijk, Mira Burgers, Jochen Hachgenei en Fred Cohen

Wil je je drumskills in één dag een boost geven? Schrijf je dan nu in om mee te kunnen doen aan De Drummersdag op zondag 12 februari in Amsterdam. Krijg een dag lang les van topdrummers!.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken