Verslag van festival Trommel – de vijfde editie, met weergaloze drummers

Verslag van festival Trommel – de vijfde editie, met weergaloze drummers

Over Marcel Serierse, Stefan Kruger, Oke Sene, Jonas Burgwinkel en - incl video - Cornelia Nilsson

Tijdens de lustrumeditie van festival Trommel in de bijzondere locatie van de Jazzkerk in Aartswoud stonden vier drummers en een percussionist centraal, geprogrammeerd door Joost Patocka......meer »»

Data voor DrumDrieDaagse 2024 zijn bekend - je kan je nu inschrijven!

16-17-18 augustus 2024

De 23ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. .....meer »»

De DrumDrieDaagse 2023 was fenomenaal

Deelnemers lieten ons hun ervaringen horen

Op 18, 19 en 20 augustus 2023 organiseerden wij van Slagwerkkrant met Cesar Zuiderwijk's Music Station de 22e editie van de DrumDrieDaagse in Musicon, Den Haag. Met 72 deelnemers waren we uitverkocht,.....meer »»

Schitterende lineup Benelux Drumfestival Herfstfest in Antwerpen (7-10) en Den Haag (8-10)

Met Anika Nilles, Virgil Donati, Mario Goossens, Klaas de Somer, Kick Woudstra en vele anderen!

De alweer 9de editie van Herfstfest brengt een top line-up met grootheden Anika Nilles en Virgil Donati, maar ook het aanstormende internationale talent Vicky O’Neon (Anastacia), het Diana Ross perc.....meer »»

9de editie van De Drummersdag: zondag 11 februari in Amsterdam - Je kunt je nu inschrijven.

Met Chris Strik, Olaf Fase, Cesar Zuiderwijk, Marcos Baggiani, Jochen Hachgenei en Fred Cohen

Wil je je drumskills in één dag een boost geven? Schrijf je dan nu in om mee te kunnen doen aan De Drummersdag op zondag 12 februari in Amsterdam. Krijg een dag lang les van topdrummers!.....meer »»

Concert door Masalsa ft Soeshiel Sharma met special guest Horacio 'El Negro' Hernandez op DrumDrieDaagse vrijdagavond 18 augustus Musicon Den Haag

MASALSA, RESURRECCION!!!

'De vurigste en meest opzwepende salsaband van dit moment, met 'een knipoog naar de New York salsa uit de jaren ’70, gecombineerd met een moderne sound', aldus bandleider Soeshiel Sharma over zijn.....meer »»

DrumDrieDaagse 2023 - uitverkocht

18-19-20 augustus 2023, met Horacio 'El Negro' Hernandez, Salle de Jonge, Joost Kroon, Koen Herfst, Joost Patocka, Cesar Zuiderwijk en het vaste docententeam

We hebben een schitterende lineup voor de 22e DrumDrieDaagse kunnen samenstellen! Horacio 'El Negro' Hernandez, Joost Kroon, Salle de Jonge, Koen Herfst, Joost Patocka en natuurlijk Cesar Zuiderwijk. .....meer »»

5de editie van festival Trommel in Aartswoud - zaterdag 9 september 2023

Met Marcel Serierse, Jonas Burgwinkel, Cornelia Nilsson, Stefan Kruger en Oke Sene

Joost Patocka organiseert jaarlijks het festival Trommel in de Jazzkerk Aartswoud, een festival waarin drummer-bandleiders centraal staan. Zaterdag 9 september is er de 2023 editie met wederom een bij.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken