Het Drumworld Festival is terug! Zondag 22 september bij Adams Drumworld in Ittervoort

Het Drumworld Festival is terug! Zondag 22 september bij Adams Drumworld in Ittervoort

Met clinics van Nic Collins, Camille Bigeault, Dexter Hercules, Brittany Bowman en Wiktoria Bialic en tal van masterclasses en gearworkshops

Adams Drumworld in Ittervoort heeft het legendarische Drumworld Festival in ere hersteld! Op het Slagwerkkrant Podium van Adams Drumworld treedt zondag 22 september een hele serie nieuwe international.....meer »»

DrumDrieDaagse 2024 is UITVERKOCHT! Met Rick Latham, Tim van Delft, Lucas van Merwijk, Gianna Tam, Kick Woudstra, Sietse Huisman, Cesar Zuiderwijk en vele anderen

16-17-18 augustus 2024, Musicon, Den Haag

De 23ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. Vandaag kunnen we het.....meer »»

Drumpraat Seizoen 4 - alle afleveringen tot nu toe: Mario Goossens, Juan van Emmerloot, Olaf Fase, Marco Prij, Sebastiaan Cornelissen

Sietse Huisman's videoserie - in samenwerking met Slagwerkkrant

Drumpraat, de online talkshow van Sietse Huisman, is bezig aan het vierde seizoen. Inmiddels staan er alweer vijf afleveringen online. Bekijk ze in dit artikel allemaal! .....meer »»

Halve Finales Mentos Grote Prijs van Nederland

De legendarische competitie keerde vorig jaar terug, en voor het tweede jaar komen de halve finales er nu aan: 3 mei en 18 mei. .....meer »»

Nieuwe editie Muzikantendag

zaterdag 1 juni in de Melkweg Amsterdam

Een nieuwe editie van de Muzikantendag! Zaterdag 1 juni is het zaak je in de Melkweg in Amsterdam te vervoegen......meer »»

Gergo Borlai komt naar Herfstfest 2024! De ticketverkoop is begonnen!

Tiende editie van Herfstfest in Paard, Den Haag, zondag 13 oktober

Hij is inmiddels zo’n vijftien jaar actief op de internationale scene, pendelend tussen Barcelona en Los Angeles. Daarvoor was Gergo Borlai dé drummer van Hongarije, die op z’n zestiende al op ve.....meer »»

Ash Soan clinics in Lummen, Ittervoort en Gits, 26, 27 en 28 maart 2024

Gretsch en Zildjian clinics door een van 's werelds meest gerenommeerde studiodrummers

Ash Soan is een van de meest gerenommeerde studiodrummers van de laatste 20 jaar, met maar liefst zestig Top 10 albums op zijn conto, van artiesten als Adele,  Robbie Williams, Billy Idol, Cee Lo, Ju.....meer »»

De Drummersdag 2024 fotoverslag

Met Chris Strik, Olaf Fase, Cesar Zuiderwijk, Marcos Baggiani, Jochen Hachgenei en Fred Cohen

En toen stonden er om half tien 38 drummers voor de deur van Het Muziekpakhuis in Amsterdam om een dag lang clinics en lessen te volgen bij zeven topleraren tijdens De Drummersdag 2024, zondag 11 febr.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken