Je kan je nu inschrijven voor de DrumDrieDaagse 2024

Je kan je nu inschrijven voor de DrumDrieDaagse 2024

16-17-18 augustus 2024

De 23ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. .....meer »»

De Drummersdag 2024 fotoverslag

Met Chris Strik, Olaf Fase, Cesar Zuiderwijk, Marcos Baggiani, Jochen Hachgenei en Fred Cohen

En toen stonden er om half tien 38 drummers voor de deur van Het Muziekpakhuis in Amsterdam om een dag lang clinics en lessen te volgen bij zeven topleraren tijdens De Drummersdag 2024, zondag 11 febr.....meer »»

Theatershow De Naakte Waarheid van Cesar Zuiderwijk dendert voort

Nieuws seizoen start november 2023

In De Naakte Waarheid neemt Cesar je mee langs alles wat hij in zijn carrière gedaan heeft. Wijs een van de foto's op het achterdoek aan en er komen verhalen, altijd begeleid door drums natuurlijk! .....meer »»

9de editie van De Drummersdag: zondag 11 februari in Amsterdam - Schrijf je in!

Met Chris Strik, Olaf Fase, Cesar Zuiderwijk, Marcos Baggiani, Jochen Hachgenei en Fred Cohen

Wil je je drumskills in één dag een boost geven? Schrijf je dan nu in om mee te kunnen doen aan De Drummersdag op zondag 11 februari in Amsterdam. Krijg een dag lang les van topdrummers!.....meer »»

Drumpraat Seizoen 4 - alle afleveringen tot nu toe: Mario Goossens, Juan van Emmerloot, Olaf Fase, Marco Prij, Sebastiaan Cornelissen

Sietse Huisman's videoserie - in samenwerking met Slagwerkkrant

Drumpraat, de online talkshow van Sietse Huisman, is bezig aan het vierde seizoen. Inmiddels staan er alweer vijf afleveringen online. Bekijk ze in dit artikel allemaal! .....meer »»

Slagwerkkrant Poll Awards 2023 uitgereikt tijdens Herfstfest in Den Haag

Alle winnaars uit de Benelux waren aanwezig!

Elk jaar reikt Slagwerkkrant de Slagwerkkrant Poll Awards uit naar aanleiding van de verkiezing door de lezers van Slagwerkkrant van wat zij het beste, meest bijzondere of mooiste van het afgelopen se.....meer »»

Drumfestival Herfstfest 2023 in Antwerpen (7-10) en Den Haag (8-10)

Met Anika Nilles, Virgil Donati, Mario Goossens, Klaas de Somer, Kick Woudstra en vele anderen!

De alweer 9de editie van Herfstfest brengt een top line-up met grootheden Anika Nilles en Virgil Donati, maar ook het aanstormende internationale talent Vicky O’Neon (Anastacia), het Diana Ross perc.....meer »»

Verslag van festival Trommel – de vijfde editie, met weergaloze drummers

Over Marcel Serierse, Stefan Kruger, Oke Sene, Jonas Burgwinkel en - incl video - Cornelia Nilsson

Tijdens de lustrumeditie van festival Trommel in de bijzondere locatie van de Jazzkerk in Aartswoud stonden vier drummers en een percussionist centraal, geprogrammeerd door Joost Patocka......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken