Bart Fermie lanceert zijn videoserie 'Patempa'

Bart Fermie lanceert zijn videoserie 'Patempa'

Verbeter je groove met 'Patempa'

Bart Fermie's videoserie Patempa bestaat uit acht afleveringen, waarvan er elke maand één verschijnt; je kan kennismaken met dit bijzondere traject bij uitkomen van deze Slagwerkkrant, 21 april 2022.....meer »»

De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Cesar Zuiderwijk, Jeroen de Rijk, Hugo Pinksterboer en host Erk Willemsen

Aflevering 1 - De Jaren Tachtig

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De eerste aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun j.....meer »»

Bart Fermie op DrumDrieDaagse en soloconcert op 23 april in Amsterdam

Percussie & Patempa

In Slagwerkkrant 229, mei-juni 2022 kun je een interview lezen met Bart Fermie over zijn videoserie Patempa. Ook wordt in die editie de aankondiging gedaan dat Bart Fermie een van de docenten en clini.....meer »»

Notentip met Joni Madar

Video en extra transcriptie bij de Notentip in SWK 229

In de rubriek OPmaat van Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) vind je als altijd de Notentip Van Mark Eeftens. Dit keer keek Mark naar een bijzondere partij van YouTube/Insta-drumfenomeen Joni Madar. Een.....meer »»

William Kennedy & Yellowjackets in De Boerderij (28 april)

Archiefinterview bij het artikel in SWK 229

Op donderdag 28 april spelen Yellowjackets met drummer William Kennedy in De Boerderij te Zoetermeer. In Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) kondigen we dit optreden aan met een kort artikel over de Ame.....meer »»

King Of The World's Marlon Pichel - Soulman in de blues

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 229

In Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) lees je een interview met de nieuwe drummer van Nederlandse bluesband King Of The World. Op 18 februari was hun nieuwe album "Royal Ten" - de eerste met Marlon Pic.....meer »»

Martijn Bosman - De melodie van de groove bij Marike Jager

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 229

Lees ons uitgebreide coverinterview met Martijn Bosman in Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022). Directe aanleiding waren de zeer geslaagde Aquarium Sessions die we deden met M ft. M, het nieuwe duo van M.....meer »»

Sabaton's Hannes van Dahl - Beangstigend en intrigerend tegelijk

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 229

In Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) lees je een interview met de drummer van Sabaton. De Zweedse powermetalband was 4 maart nog onze Release Van De Week met hun nieuwe album "The War To End All Wars".....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken