Notentip met Stanton Moore: Toyesauce - Yip Man

Notentip met Stanton Moore: Toyesauce - Yip Man

video's bij het artikel in Slagwerkkrant 231

In onze rubriek Opmaat komt Mark Eeftens altijd met zijn Notentip. In Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) werd hij gegrepen door de groove van Stanton Moore in het nummer "Yip Man" van Toyesauc.....meer »»

Column Jimmy van den Nieuwenhuizen - Dave Weckl’s potje mosterd

video's bij de column in Slagwerkkrant 231

In zijn vaste column voor Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) komt Jimmy met een boude uitspraak over Dave Weckl. Is Weckl de grondlegger van de gospelchops? Zo heet wordt de soep natuurlijk ni.....meer »»

Hans Waterman - Hoogtepunten, dieptepunten en veel rock ‘n’ roll

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 231

Het is klaar! Hans Waterman heeft zijn laatste gig gespeeld. In Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) vertelt hij waarom, en blikt hij terug op een roemruchte carrière vol hoogtepunten, dieptepu.....meer »»

Mario Goossens, Hans Eijkenaar en Mark Eeftens in de 40 jaar Slagwerkkrant Podcast

Aflevering 3 - De Jaren 00 - host Dennis Boxem

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De derde aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun je.....meer »»

Simon Phillips - Drumeo video's, Protocol V en clinics op komst

Video's, Spotify playlist en meer

Onlangs bracht Simon Phillips het album Protocol V uit en lanceerde hij een cursusreeks voor Drumeo. Hij komt op 31 oktober en 1 november naar de Benelux voor clinics. in Slagwerkkrant 231 vind je een.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Flooreren 1 - video

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 231

Op hun vaste cursuspagina U Vraagt Wij Spelen in Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase begonnen aan een nieuwe serie: Flooreren. Zij leggen hieronder zelf uit w.....meer »»

North Sea Jazz 2022 - NSJ-drummers over NSJ-drummers

Volledige teksten, video's en extra's bij het NSJ-verslag in Slagwerkkrant 231

In Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) lees je ons North Sea Jazz-verslag. We kozen dit jaar voor een originele aanpak. We lieten zeven Belgische en Nederlandse festivaldrummers voor ons een ko.....meer »»

Spelen met Chad Smith - video's en veel meer!

video's en transcripties bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 231

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) gaat Mark Eeftens aan de slag met de drumpartijen van Chad Smith op het nieuwe Red Hot Chili Peppers-album "Unlimited .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken