Klaas de Somer - Vocabulaire, diepgang en loos gaan

Klaas de Somer - Vocabulaire, diepgang en loos gaan

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 239

In Slagwerkkrant 239 (januari-februari 2024) lees je een ruim interview met Klaas de Somer. De Vlaamse drummer speelde en tourde met landgenoten als J.Bernardt en hiphopper TouristLeMC, zit nu in de.....meer »»

Petar Janjic - Zinderende fills bij Cory Wong

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 239

Hij groeide op in Servië, maar kwam tot muzikaal wasdom in het Amerikaanse Minneapolis als protegé van Prince-drummer Michael Bland. Op de drumkruk bij Cory Wong vergaart Petar Janjic wereldwijd faa.....meer »»

In Memoriam - Palli Gudmundsson (1952-2023)

video’s en meer bij het artikel in Slagwerkkrant 239

In de Opmaat-rubriek van Slagwerkkrant 239 (januari-februari 2024) lees je een kort In Memoriam van Palli Gudmundsson. De drummer van De Raggende Manne, die in 1993 nog op onze cover stond, werd slech.....meer »»

Spelen met Petar Janjic: Cory Wong - St. Paul

video bij de cursus in Slagwerkkrant 239

Voor zijn vaste cursuspagina "Spelen" dook Mark Eeftens in een nummer van gitaarfenomeen Cory Wong en dan natuurlijk in het avontuurlijke drumwerk van Petar Janjic (zie ook interview in Slagwerkkrant .....meer »»

Notentip met Corey Wilhelm: Bombino - Darfuq

video bij de transcriptie door Mark Eeftens in Slagwerkkrant 239

Voor zijn Notentip in Slagwerkkrant 239 (januari-februari 2024) ging Mark Eeftens aan de slag met het bijzonder drumwerk van Corey Wilhelm op de plaat "Sahel" van dessert bluesgitarist Bombino. Hij co.....meer »»

50 jaar Circle Percussion

video en archiefartikel bij OPmaatstuk in Slagwerkkrant 239

In de OPmaat-rubriek van Slagwerkkrant 239 (jan-feb 2023) lees je over dit Gouden Jubileum van Circle. We schreven onder meer: "De langst bestaande slagwerkgroep van Nederland vierde in 2023 een bijzo.....meer »»

U vraagt wij spelen - De 4Kante Cirkel 2

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 239

Op hun vaste cursuspagina "U Vraagt Wij Spelen" in Slagwerkkrant 239 (jan-feb 2024) staan Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase vierkant achter hun nieuwe serie en dat zullen zij ook ronduit toegeven. Daarom .....meer »»

Dave Weckl demonstreert GrooveClix: metronoom-app met feel

video en interview bij OPmaat-artikel in Slagwerkkrant 239

In de OPmaat van Slagwerkkrant 239 (jan-feb 2024) schreef Mark Eeftens over nieuwe metronoom-app GrooveClix. Hier op Slagwerkkrant Plus lees je het korte interview dat hij deed met een van de makers R.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken