U vraagt wij spelen -  Flooreren 4

U vraagt wij spelen - Flooreren 4

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 234

In hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen van Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) zijn Cesar en Olaf aanbeland met deel 4 van hun serie Flooreren. Daarin concentreren zij zich op wereldbeats (van Brazi.....meer »»

Notentip door Mark Eeftens - Benny Greb

video's bij het notenwerk in Slagwerkkrant 234

In zijn vaste Opmaakrubriek Notentip Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) tipt Mark Eeftens een groove die Benny Greb op 10 februari postte op Instagram. De noten vind je uiteraard in het magazine; hi.....meer »»

Marlon Pichel eert Al Jackson op solodebuut

video's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 234

In de rubriek OPmaat van Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) lees je een artikel over het solodebuut van zanger-drummer Marlon Pichel (o.a. King Of The World). Hij vertelt onder meer over zijn voorbe.....meer »»

Steve Ferrone - De Engelse Jeff Porcaro

video's bij het interview in Slagwerkkrant 234

Vanaf dinsdag 28 februari (iets later dan normaal) ligt ie in de winkel of valt ie op je mat: Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023). Deze editie lees je onder meer een mooi artikel over de Engelse sess.....meer »»

Nieuwe video's in de videosectie van deze site!

We hebben weer een mooi setje videos'gepubliceerd op de videosectie van deze site. Video's die je niet zou moeten missen! Waaronder een nieuwe drumsolo-video van Steve Gadd! .....meer »»

Drummers spotten en netwerken op ESNS 2023

'You heard it first at ESNS'

Elke avond tientallen showcases van woensdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari. Dat was ESNS 2023. En voor professionals is er overdag de conferentie om panels en seminars te volgen en te netw.....meer »»

Wat we zoal te weten zijn gekomen op ESNS 2023

Verslag met nuttige informatie voor drummers die aan hun carriere willen werken

ESNS is dé jaarlijkse bijeenkomst van de muziekwereld en het moment om te zien hoe het er met de livemuziek voor staat in Nederland en Europa. Overdag conferentie, 's avonds showcases, en dat vier da.....meer »»

Dwight Muskita - The road als leerschool

video en extra’s bij het interview in Slagwerkkrant 233

In Slagwerkkrant 233 (jan-feb 2023) lees je een interview met Dwight Muskita, waarin hij onder meer vertelt hoe hij mocht invallen als percussionist van Diana Ross tijdens haar tour in Europa en de VS.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken