Spelen met Aaron Sterling - Drum Compilation

Spelen met Aaron Sterling - Drum Compilation

video bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 225

Voor zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) ging Mark Eeftens eens goed zitten voor de video "Drum Compilation Aaron Sterling", met een halfuur lekkere grooves .....meer »»

Vladislav Ulasevich - Motor achter Oekraïense metalsensatie Jinjer

video's bij het interview in Slagwerkkrant 225

In Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) een gesprek met de drummer van Oekraïense metalcoreband Jinjer. De video van hun track "Pisces" werd een hit werd op YouTube (meer dan 53 miljoen views) .....meer »»

Wolfgang van Halen ook indrukwekkend als drummer

video's met Mammoth WVH bij het interview in Slagwerkkrant 225

In Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) lees je een interview met de jonge multi-instrumentalist die bas speelde in de laatste line-up van Van Halen, maar volgens velen even makkelijk zijn oom A.....meer »»

Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens zij aan zij in Sloper

Twee drummers, twee gitaristen

Twee drummers in één band; The Allman Brothers hadden het ooit, ABBA en James Brown ook, maar twee uitgesproken drumpersoonlijkheden die de groovepartijen verdelen is best gewaagd. Cesar Zuiderwijk .....meer »»

Notentip met Yoràn Vroom

video en meer bij de transcriptie in Slagwerkkrant 124

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) vind je de transcriptie van de notentip van Mark Eeftens: Sauer Crowd van het debuutalbum van Yoràn Vroom, Across A Spectrum. .....meer »»

Marco Prij - Raggen op gevoel bij Cryptosis

video's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) vind je een interview met Marco Prij, de drummer van Twentse thrashmetalband Cryptosis. Hij vertelt over zijn drumwerk op debuutalbum 'Bionic Swarm' en tekent.....meer »»

Greg Smith - Jazzdrummer/beatmaker vindt eigen stem

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

Een interview met Greg Smith in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021). De Canadese jazzdrummer noemt zichzelf beatmaker, werd groot in de alternatieve jazzscene van New York, opereert afwisselend van.....meer »»

Remon Hubert - De ultieme Hybrid Drummer bij Caro Emerald

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi openhartig interview met Remon Hubert, die moest knokken voor de drumkruk bij Caro Emerald. Sinds 2015 is hij daar nu de ultieme hybride drum.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken