René Boxem zoekt de limieten op bij Blackbriar

René Boxem zoekt de limieten op bij Blackbriar

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een interview met Blackbriar drummer René Boxem. En René is niet alleen de drummer, hij is ook songwriter, aanjager en 'manusje van alles' bij de band. I.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 2 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 223

In Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) kun je volop aan de slag met deel twee van RaRaDiddles; een nieuwe serie oefeningen in de vaste cursuspagina van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase: U Vraagt Wij Spelen.....meer »»

Ancel Klooster & Peter Deiman - The Drum Grillbook

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 223

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een artikel over The Drum Grillbook. Deze nieuwe lesmethode is geschreven door Ancel Klooster en Peter Deiman, twee Nederlandse sl.....meer »»

Gojira's Mario Duplantier - Minder dubbele bass en meer ghostnotes

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

In Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een interview met de drummer van Gojira. Mario Duplantier ontpopte zich bij het Franse metalinstituut als een ware drum-innovator met veel creativiteit, ee.....meer »»

Stefanie Mannaerts - Altijd aan bij Brutus!

Video's en extra's bij het interview in SWK 222

Vanaf komende vrijdag (26 feb 2021) ligt ie in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021). Met een opvallend en uitgebreid artikel over Stefanie Mannaerts. Z.....meer »»

Ableton Live voor drummers

De ervaringen van 9 drummers met Live software

Ableton Live heeft zich de afgelopen jaren in rap tempo ontwikkeld tot dé tool voor dj’s en producers. Maar ook drummers gaan steeds meer met de software aan de slag. Ableton komt bij de release va.....meer »»

JD Beck - Geen tijd voor oppervlakkige shit

Video's bij het interview in SWK 222

Dallas is al sinds de vroege twintigste eeuw een broeiplaats voor geïmproviseerde muziek. Ook waar het drummers betreft, is de Texaanse stad hofleverancier van inspiratiebronnen. JD Beck is een van h.....meer »»

Ariën van Weesenbeek - Harder meppen en stampen bij Epica

Video's bij het interview in SWK 222

In Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021) lees je een uitgebreid interview met Ariën van Weesenbeek, die de afgelopen maanden met Epica in de studio zat om het nieuwe album Omega op te nemen. In Slagwe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken