Joost Wesseling - Het nieuwe drummen bij Luwten en Luka

Joost Wesseling - Het nieuwe drummen bij Luwten en Luka

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

In Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een uitgebreid interview met de drummer van Luwten en Luka. Joost Wesseling viel ons op tijdens de live-streamed showcases van Eurosonic Noorderslag met zi.....meer »»

Edwin Evers drumde alle songs op De Tijd zelf in

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

Bekende Nederlanders die in hun vrije tijd ook heel aardig drummen, dat kenden we al. Maar ’s lands populairste radio-dj die voor een veeleisend live programma als The Voice Of Holland doodleuk de d.....meer »»

Notentip met Ton Dijkman - video

Video bij Mark Eeftens' Notentip in Slagwerkkrant 223

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) verliest Mark Eeftens zich helemaal in opnieuw zo'n typische splijtende wereldfill van Ton Dijkman bij Marco Borsato. Natuurlijk zit Dijkman op .....meer »»

Todd Sucherman - Chops, ballen en een volstrekt eigen stijl

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een uitgebreid interview met Styx-drummer Todd Sucherman. Hier zetten we zoals gebruikelijk een aantal mooie extra's voor je op een rij. En we beginnen met.....meer »»

René Boxem zoekt de limieten op bij Blackbriar

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een interview met Blackbriar drummer René Boxem. En René is niet alleen de drummer, hij is ook songwriter, aanjager en 'manusje van alles' bij de band. I.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 2 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 223

In Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) kun je volop aan de slag met deel twee van RaRaDiddles; een nieuwe serie oefeningen in de vaste cursuspagina van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase: U Vraagt Wij Spelen.....meer »»

Spelen met Jost Nickel - de complete drumsolo van Bloon!

Alle noten, video's en extra's bij de cursus in Slagwerkkrant 223

Voor zijn vaste cursuspagina Spelen in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) begon Mark Eeftens aan een megaklus. Het uitschrijven van een drumsolo van Duitse drummer en educator Jost Nickel. De eerste pa.....meer »»

Ancel Klooster & Peter Deiman - The Drum Grillbook

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 223

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een artikel over The Drum Grillbook. Deze nieuwe lesmethode is geschreven door Ancel Klooster en Peter Deiman, twee Nederlandse sl.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken