Michael Schack - Beats go Olympic?

Michael Schack - Beats go Olympic?

video's bij de column in Slagwerkkrant 235

In zijn column voor Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) breekt Michael Schack een lans voor "Breaking". Niet iedereen zal direct weten wat dat inhoudt, maar als je de twee video's hieronder checkt, snap.....meer »»

Notentip met Salle de Jonge: Jan van Duikeren - Leave Me Alone,

video bij de transcriptie door Mark Eeftens in Slagwerkkrant 235

In zijn Notentip voor OPmaat van Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) pluist Mark Eeftens een ritme uit dat groovet en intrigeert vanwege z'n onregelmatige twist. Salle de Jonge speelt het in de band Fin.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Miskleun 1 - video

video bij de cursus in Slagwerkkrant 235

Op hun vaste cursuspagina "U Vraagt Wij Spelen" in Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) presenteren Cesar en Olaf een nieuwe serie: Miskleun. Eh... hoe klinkt dat dan, een miskleun? Hieronder leggen zij .....meer »»

Dave Lombardo's slagwerkalbum - Rites Of Percussion

video bij het artikel in Slagwerkkrant 235

In OPmaat van Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) lees je een artikel over iconische metaldrummer Dave Lombardo die op 5 mei komt met een opvallend soloalbum. We lopen er vast een beetje op vooruit en h.....meer »»

Harm Peters - Reet in de boter bij Psychonaut

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

Het Mechelse Psychonaut is al enige tijd een van de meest opvallende namen in de post-metalscene. Hoewel hun muziek net zo zwaar en duister is als veel andere bands in het genre, klinkt het trio opval.....meer »»

Tom Leyman - Vanuit de buik bij Ramkot

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

Ramkot: de naam doet misschien denken aan een rammelende garagerockband, maar het Gentse trio grossiert juist in sterke, pakkende rocksongs met uitgekiende producties. Na twee ep’s is het nu tijd vo.....meer »»

Dave Weckl de dag na zijn concert in Zoetermeer

Interview in Slagwerkkrant, video's en extra's hier op Slagwerkkrant.nl

In Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) vind je een uitgebreid interview met Dave Weckl, die gisteren met het Dave Weckl/Tom Kennedy Project in Poppodium Boerderij in Zoetermeer de Europese tournee aftra.....meer »»

Vrienden van Amstel Live 2023 - verslag met 4 NL topdrummers

video's bij het artikel in Slagwerkkrant 234

in Slagwerkkrant 234 (maart-april 2023) lees je een uitgebreid verhaal over de Vrienden Van Amstel Live. Het muziekfeest vierde dit jaar zijn 25ste verjaardag met 20 stijf uitverkochte shows in Ahoy. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken