Nate Smith - Hiphop, jazz en vreemde maatsoorten

Nate Smith - Hiphop, jazz en vreemde maatsoorten

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 230

In Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een uitgebreid coverinterview met Nate Smith. Op het komende North Sea Jazz speelt hij op één avond zowel met Fearless Flyers als met zijn eigen for.....meer »»

Matt Garstka - Ouderwets onnavolgbaar op nieuwe Animals As Leaders

video en extra's bij interview in Slagwerkkrant 230

in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een interview met Matt Garstka die net met Animals as Leaders het nieuwe album Parrhesia uit bracht. Hier zetten we even een paar mooie video's online.....meer »»

Rodney Barreto - video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant

Interview met 'Drummer Negrito' naar aanleiding van zijn optredens op Music Meeting en North Sea Jazz 2022

De Cubaanse band El Comité was op zaterdag 4 juni een van de highlights op het Music Meeting Festival in Nijmegen. Ze staan bovendien op 8 juli op North Sea Jazz. We spraken op onze redactie in Amste.....meer »»

Patrick Carney - Droombaan bij The Black Keys

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 230

in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)lees je een interview met Patrick Carney, drummer van The Black Keys. Hier zetten we alvast een paar mooie video's voor je op een rijtje. .....meer »»

Davy Deckmijn op de Hybrid Drums Experience, 11 mei, Amsterdam

Zornik, Peppers en hybride drums

In Slagwerkkrant 229, het mei-juni nummer van 2022, kun je een interview lezen met Zornik-drummer Davy Deckmijn. Daarin vertelt de Belg uitgebreid over zijn lange carrière met Zornik, zijn sessiewerk.....meer »»

Pim Aarden doet workshop op het Hybrid Drums Experience event, 11 mei 2022

Drummer van Bente laat de tricks of the trade van zijn hybride drummen zien

Hij is drummer en bandleider bij Bente, speelde met haar op Paaspop, en binnenkort komt Bevrijdingspop eraan. Op 11 mei is hij een van de drie drummers op ons event Hybrid Drums Experience. In Slagw.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 2 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 229

Met hun vaste cursus "U Vraagt Wij Spelen" voor Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) zijn Cesar en Olaf aanbeland bij deel twee van hun nieuwe serie Met de Flam in de Pijp. Na een Flammend betoog over he.....meer »»

Classic Interview met Jeff Porcaro in Slagwerkkrant

Wegens 40 jaar Slagwerkkrant

Onlangs lieten we al weten dat 2022 ons jubileumjaar wordt: 40 jaar Slagwerkkrant. We vieren dat het hele jaar door met allerlei specials in het blad en online, en natuurlijk met tal van events......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken