Electrify Your Drumming

Electrify Your Drumming

Drumeo presenteert Ultimate Schack Pack

In de OPmaat van Slagwerkkrant 220 (november-december 2020) vind je een nieuwsbericht over <>. Dit gloednieuwe online lespakket van Michael Schack is nadrukkelijk gericht op d.....meer »»

Lucas van Merwijk's Drums United - Birth Of The Beat

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 220

In de OPmaat van Slagwerkkrant 220 (november-december 2020) berichtten wij over de nieuwe theatershow van Lucas van Merwijk's Drums United. Titel van het volledig corona-proof programma is <.....meer »»

DRUMMERS IN LOCKDOWN (Nazorg in Opmaat)

Video's bij het artikel in SWK 220

Vorig nummer hebben we natuurlijk enorm uitgepakt met lockdown-wederwaardigheden in onze Drummers In Lockdown-special. Daarom hebben we besloten Slagwerkkrant 220 (november-december 2020) weer lekker .....meer »»

Notentip Cindy Blackman - We Came To Play

Video bij notenwerk van Mark Eeftens

In zijn vaste rubriek Notentip in Slagwerkkrant 220 (november-december 2020) gaat Mark Eeftens aan de slag met een drumpartij van ons covermodel. Op haar nieuwe soloalbum <> spe.....meer »»

Spelen met Gavin Harrison - Mark Eeftens

Video's en meer noten bij de cursus in SWK 220

In zijn vaste cursus Spelen in Slagwerkkrant 220 (november-december 2020) gaat Mark Eeftens aan de slag met het drumwerk van Gavin Harrison op een tweetal nummers van de plaat Versions Of The Truth va.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen 117 - Op Kruistocht deel 2

Video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk & Olaf Fase in SWK 220

In hun cursus U Vraagt Wij Spelen van Slagwerkkrant 220 (november-december 2020)presenteren Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase deel 2 van de serie Op Kruistocht. Hierin verdelen zij de kruisritmes over han.....meer »»

Cindy Blackman Santana - soloalbum Give The Drummer Some

Video's en extra's bij het interview in SWK 220

Vanaf vandaag (donderdag 8 oktober) ligt ie in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 220 (november-december 2020). Op de cover zie je een mooie foto van Cindy Blackman Santana.....meer »»

Dominique Vleeshouwers brengt Playground op Tromp Percussion

Video's en extra's bij het interview in SWK 220

Nooit eerder maakte een slagwerker zo snel carrière. Hij is in 2013 afgestudeerd, was in 2014 winnaar van de Tromp International Percussion Competition en onlangs kreeg hij als allereerste slagwerker.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken