StageCoach Sessions videoserie met Stefan Kruger bij Dr. Jordan Institute

StageCoach Sessions videoserie met Stefan Kruger bij Dr. Jordan Institute

Workshop en interviews bij het artikel in Slagwerkkrant 221

In dit artikel op Slagwerkkrant.nl vind je de vierde aflevering van onze videoserie StageCoach Sessions. Videoserie? Ja! Maar eigenlijk véél meer, want behalve de video's met live performances, work.....meer »»

Juan van Emmerloot - Over miking voor drums

Video en extra's bij het interview in SWK 221

'Mijn motto is: drums moeten natuurlijk klinken, althans als ze uit mijn studio komen’, aldus Juan van Emmerloot, drummer, producer, opnametechnicus en docent. We spreken hem in zijn studio in ‘s .....meer »»

Benoit Martiny Band - Moons Of Uranus

Video's en extra's bij de review in SWK 221

In de rubriek Opmaat van Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) lees je een uitgebreide review van het album Moons Of Uranus van Benoit Martiny Band en een boel speciale gasten. We laten vooral de .....meer »»

Notentip door Mark Eeftens - Sunni Colon

video bij het notenwerk in SWK 221

Voor zijn Notentip in Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) kreeg Mark Eeftens een tip van oud-hoofdredacteur Gerrie Spaansen. Die kwam op de proppen met het prachtige ritme onder het nummer "Slip.....meer »»

Spelen met Philo Tsoungui - Duitse drumopenbaring

Video's en meer noten bij de cursus in SWK 221

Op zijn vaste cursuspagina Spelen in Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) gaat Mark Eeftens aan de slag met Philo Tsoungui. Hij zegt over de Duits-Kameroense drumster: 'Soms zien we een drummer o.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen 118 - Op Kruistocht deel 3

Video bij de cursus in SWK 221

In hun vaste cursuspagina "U Vraagt Wij Spelen" zijn Cesar Zuiderwijk & Olaf Fase in Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) alweer aanbeland bij het derde en laatste deel van hun serie "Op Kruistoc.....meer »»

In Memoriam - Viola Smith (1912- 2020)

Video's bij het artikel in SWK 221

Het was een verdrietig bericht dat een beetje voelde als het einde van een tijdperk: op 21 oktober is ze dan toch overleden; de schijnbaar onverwoestbare Viola Smith in de indrukwekkende leeftijd van .....meer »»

Michael Schack - Electrify Your Drumming

Video's bij de review in SWK 221

We kondigden Michael Schack's nieuwe online lespakket op Drumeo al eerder aan. Voor Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) dook Mark Eeftens echter dieper in Electrify Your Drumming. Hij schreef ee.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken