U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 3 - video

U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 3 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 230

Met hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)alweer aanbeland bij deel 3 van hun vlammende serie Met de Flam in de Pijp. In deze.....meer »»

Spelen met Matt Garstka - video

video bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 230

Voor zijn vaste cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) ging Mark Eeftens aan de slag met twee tracks op "Parrhesia", het nieuwe album van metalprogband Animals As Leaders met drumme.....meer »»

Notentip met Anderson .Paak - Fill in "Put On A Smile"

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) pakt Mark Eeftens een fijne fill van supersterdrummer Anderson .Paak. Hij speelt 'm nota bene in een ballad en dat is wel tekenend voor .Pa.....meer »»

Nate Smith - Hiphop, jazz en vreemde maatsoorten

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 230

In Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een uitgebreid coverinterview met Nate Smith. Op het komende North Sea Jazz speelt hij op één avond zowel met Fearless Flyers als met zijn eigen for.....meer »»

Matt Garstka - Ouderwets onnavolgbaar op nieuwe Animals As Leaders

video en extra's bij interview in Slagwerkkrant 230

in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een interview met Matt Garstka die net met Animals as Leaders het nieuwe album Parrhesia uit bracht. Hier zetten we even een paar mooie video's online.....meer »»

Rodney Barreto - video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant

Interview met 'Drummer Negrito' naar aanleiding van zijn optredens op Music Meeting en North Sea Jazz 2022

De Cubaanse band El Comité was op zaterdag 4 juni een van de highlights op het Music Meeting Festival in Nijmegen. Ze staan bovendien op 8 juli op North Sea Jazz. We spraken op onze redactie in Amste.....meer »»

Patrick Carney - Droombaan bij The Black Keys

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 230

in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)lees je een interview met Patrick Carney, drummer van The Black Keys. Hier zetten we alvast een paar mooie video's voor je op een rijtje. .....meer »»

Davy Deckmijn op de Hybrid Drums Experience, 11 mei, Amsterdam

Zornik, Peppers en hybride drums

In Slagwerkkrant 229, het mei-juni nummer van 2022, kun je een interview lezen met Zornik-drummer Davy Deckmijn. Daarin vertelt de Belg uitgebreid over zijn lange carrière met Zornik, zijn sessiewerk.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken