Jubileumjaar 40 Jaar Slagwerkkrant bijna voltooid

Jubileumjaar 40 Jaar Slagwerkkrant bijna voltooid

Aftermovie, podcasts en de 6 van Simon

Het jaar 2022 was ons jubileumjaar, dat daarmee bijna voltooid is. Op 20 december 1982 verscheen het allereerste nummer van Slagwerkkrant. Het afgelopen jaar hebben we tal van activiteiten georganisee.....meer »»

Dirk Verbeuren - Op zijn plek bij Megadeth

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 233

In Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) lees je een interview met Megadeth drummer Dirk Verbeuren. Daarin vertelt hij alles over het leren van de drumpartijen van zijn illustere voorgangers en ov.....meer »»

Let op deze drummers!

Eurosonic Noorderslag 2023 tips inclusief Spotify playlist

Het groet en bloeit, het talent in Nederland en België. In de coronatijd (klinkt als: ligt alweer ver achter ons!) is er veel ontstaan wat nu tot wasdom komt. We gaan de resultaten zien op Eurosonic .....meer »»

Jeroen Blumers - Drums, percussie en elektronica bij Gold Kimono

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 233

in Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) lees je een interview met Jeroen Blumers van Gold Kimono. Blumers viel ons op tijdens de digitale editie van Eurosonic Noorderslag in het afgelopen jaar. E.....meer »»

Alan Childs’ eeuwige jeugd

video's bij het interview in Slagwerkkrant 233

Hij zag er in de jaren 80 uit als punkrockicoon Johnny Thunders en was een poosje een van de meest gevraagde drummers van Amerika. Alan Childs is voor sommigen een absolute held, maar toch ook wel een.....meer »»

Sebastian Lanser - Deathmetal met Obsidious, jazzmetal met Panzerballett

video's en set-up bij het interview in Slagwerkkrant 233

In Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) lees je een interview met de drummer van Obsidious: Sebastian Lanser. De Oostenrijker vertelt over zijn liefde voor zowel metal als jazz, over zijn aanpak .....meer »»

Cyril Directie - Drums, Candy, rock & roll en jazz

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 233

Het coverinterview van Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) is met duizendpoot Cyril Directie. Aanleiding is het nieuwe album met eigen jazztrio Montis, Goudsmit en Directie, maar we spreken ook .....meer »»

Spelen met Joost Kroon - solo op 40 Jaar Slagwerkkrant Jubileumfeest

Extra notenwerk bij de cursus in SWK 233

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) gaat Mark Eeftens flink de diepte met een drumsolo van Joost Kroon. De solo, om precies te zijn, die Kroon speelde bij .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken