Spelen met Snare/bass-overlaps

Spelen met Snare/bass-overlaps

video bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 237

Voor zijn vaste cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) ging Mark Eeftens aan de slag met snare/bass-overlaps. Hieronder (en op de curuspagina) legt hij uit wat hij daarmee bedo.....meer »»

Notentip met Natan Goessens

video bij de transcriptie in Slagwerkkrant 237

Voor de Notentip in onze OPmaatrubriek van Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023) kreeg Mark Eeftens zelf een tip uit onverwachte hoek. Check it out en bekijk hieronder de bijbehorende video en ee.....meer »»

Reportages vanaf North Sea Jazz 2023

Sounds of Diversity op drie dagen North Sea Jazz

Een week na Keti Koti was daar North Sea Jazz, met als centraal thema Sounds of Diversity, a Shared Musical Heritage: tal van concerten gedurende drie festivaldagen die in het teken stonden van de erf.....meer »»

Cesar 75 - Pensioen? Waarom zou je?

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) vind je het interview met Cesar Zuiderwijk die binnenkort 75 wordt! Always going strong! Tien jaar geleden spraken we hem ook, en als je ziet wat hij in die 1.....meer »»

Salle de Jonge - Van funky pocket tot RobotKiller

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

Op de cover van Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) zie je Salle de Jonge. De drummer-producer vertelt in het interview over zijn werk met Sabrina Starke, Jan van Duikeren's Fingerprint, zijn spull.....meer »»

Drumpraat Seizoen 4 start met Sebastiaan Cornelissen

Sietse Huisman's videoserie nu in samenwerking met Slagwerkkrant

Drumpraat, de online talkshow van Sietse Huisman, gaat alweer z’n vierde seizoen in. Vanaf vandaag, donderdag 22 juni, kun je aflevering 1 van 2023 bekijken, een mooie ontmoeting van Sietse Huisman .....meer »»

Alex landenburg - Gimmicks en een zingende snare bij Kamelot

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) lees je een uitgebreid interview met Alex Landenburg, die inmiddels alweer zo'n 6 jaar bij Kamelot op de drumkruk zit. Nog voor Slagwerkkrant op je deurmat va.....meer »»

U vraagt wij spelen - Miskleun 2

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 236

Bij de nieuwe serie "Miskleun" op hun vaste cursuspagina in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase aanbeland bij aflevering 2. Hier op Slagwerkkrant Plus leggen zij .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken