Notentip met Zep Barnasconi - video

Notentip met Zep Barnasconi - video

video bij de transcriptie in SWK 227

In de rubriek OPmaat van Slagwerkkrant 227 (januari-februari 2022) komt Mark Eeftens als altijd met zijn Notentip. Dit keer een bijzondere groove van Zep Barnasconi in een nogal aparte setting. Mark i.....meer »»

Arthur Hnatek combineert modular synths met zijn solodrums tot onweerstaanbare dancegrooves

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 227

Zijn soloshow Swims maakt al net zo veel indruk als zijn drumspel bij het trio van pianist Tigran Hamasyan. Op Herfstfest 2021 speelde Arthur Hnatek delen uit Swims: akoestische drums die allerhande e.....meer »»

Benny Greb & Jojo Mayer Drum Camp 2021 - video

video bij verslag door Rob van Barschot in SWK 227

In Slagwerkkrant 227 (jan-feb 2022) lees je een mooi verslag van Benny Greb's Drum Camp in Duitsland, geschreven door drummer en SWK-lezer Rob van Barschot (o.m. Power To The Pipo). Hier op Slagwerkkr.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 6 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 227 

Het zesde deel van de serie RaRaDiddles door Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase voor hun vaste Cursus U Vraagt Wij Spelen in Slagwerkkrant 227 (jan-feb 2022). Zoals de traditie wil, speelt Olaf alle 23 oef.....meer »»

Louis Cole tourt vanaf 10 november met het Metropole Orkest

YouTube fenomeen uit L.A. - interview in Slagwerkkrant - video's hier op de site!

Hij is een waar fenomeen. Louis Cole heeft tal van video's die viral zijn gegaan op Youtube, speelt met zijn eigen bands zalen plat, en komt nu in een uniek project vijf concerten doen met het Metropo.....meer »»

Gini Cameron - Simpelheid als uitdaging bij Pip Blom

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) lees je een interview met Gini Cameron. Met singer-songwriter Pip Blom speelt ze veel in Engeland, waar de muziek van Blom eerder werd opgepikt dan in Ned.....meer »»

Charlie Watts - Geraakt door Charlie (1941-2021)

video's en extra's bij het IM-artikel in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) schreven wij een In Memoriam-artikel over de Stones-drummer, die op 24 augustus overleed. Na die dag zagen we talloze getuigenissen van mensen die door de.....meer »»

Sin Banovic tourt weer met Fischer-Z

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In anderhalf jaar tijd twee keer spelen, meer niet. Maar nu staan er weer optredens gepland met Fischer-Z. De Amsterdamse Kroaat Sin Banovic zit er sinds 2015 op de drumstoel. in Slagwerkkrant 226 (no.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken