Cesar 75 - Pensioen? Waarom zou je?

Cesar 75 - Pensioen? Waarom zou je?

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) vind je het interview met Cesar Zuiderwijk die binnenkort 75 wordt! Always going strong! Tien jaar geleden spraken we hem ook, en als je ziet wat hij in die 1.....meer »»

Salle de Jonge - Van funky pocket tot RobotKiller

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

Op de cover van Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) zie je Salle de Jonge. De drummer-producer vertelt in het interview over zijn werk met Sabrina Starke, Jan van Duikeren's Fingerprint, zijn spull.....meer »»

Drumpraat Seizoen 4 start met Sebastiaan Cornelissen

Sietse Huisman's videoserie nu in samenwerking met Slagwerkkrant

Drumpraat, de online talkshow van Sietse Huisman, gaat alweer z’n vierde seizoen in. Vanaf vandaag, donderdag 22 juni, kun je aflevering 1 van 2023 bekijken, een mooie ontmoeting van Sietse Huisman .....meer »»

Alex landenburg - Gimmicks en een zingende snare bij Kamelot

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) lees je een uitgebreid interview met Alex Landenburg, die inmiddels alweer zo'n 6 jaar bij Kamelot op de drumkruk zit. Nog voor Slagwerkkrant op je deurmat va.....meer »»

U vraagt wij spelen - Miskleun 2

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 236

Bij de nieuwe serie "Miskleun" op hun vaste cursuspagina in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase aanbeland bij aflevering 2. Hier op Slagwerkkrant Plus leggen zij .....meer »»

Column Michael Schack - Rosanna in den hoge?

video en extra's bij de rubriek in Slagwerkkrant 236

In zijn vaste column in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) breekt Michael Schack een lans voor James Gadson (drummer van o.a. Bill Withers) als grondlegger van de legendarische halftime shuffle. .....meer »»

Spelen met Dave Lombardo

video's bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 236

Op zijn vaste cursuspagina in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) gaat Mark Eeftens in de weer met de imponerende drumpartijen van Dave Lombardo. Aanleiding was de release van zijn recente soloalbu.....meer »»

Notentip van Mark Eeftens met Stormzy

Video's bij de transcriptie in Slagwerkkrant 236

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) komt Mark Eeftens dit keer met een geprogrammeerde beat. Deze Britse hiphopbeat van Stormzy heeft een twist waar je als drummer ook kanten .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken