Pim Aarden doet workshop op het Hybrid Drums Experience event, 11 mei 2022

Pim Aarden doet workshop op het Hybrid Drums Experience event, 11 mei 2022

Drummer van Bente laat de tricks of the trade van zijn hybride drummen zien

Hij is drummer en bandleider bij Bente, speelde met haar op Paaspop, en binnenkort komt Bevrijdingspop eraan. Op 11 mei is hij een van de drie drummers op ons event Hybrid Drums Experience. In Slagw.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 2 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 229

Met hun vaste cursus "U Vraagt Wij Spelen" voor Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) zijn Cesar en Olaf aanbeland bij deel twee van hun nieuwe serie Met de Flam in de Pijp. Na een Flammend betoog over he.....meer »»

Classic Interview met Jeff Porcaro in Slagwerkkrant

Wegens 40 jaar Slagwerkkrant

Onlangs lieten we al weten dat 2022 ons jubileumjaar wordt: 40 jaar Slagwerkkrant. We vieren dat het hele jaar door met allerlei specials in het blad en online, en natuurlijk met tal van events......meer »»

Nanne Hatzman bij Joey's Midnight Club en Cloudsurfers

Video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 229

In Slagwerkkrant 229, mei-juni 2022 kun je een interview lezen met Nanne Hatzman, die zich de afgelopen twee jaar op Eurosonic Noorderslag in the picture speelde. In Slagwerkkrant lees je alles over z.....meer »»

Spelen met Nate Smith

video's bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 229

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 229 (mei-juni 2022) gaat Mark Eeftens aan de slag met een paar fijne soulgrooves van Nate Smith bij zanger Jose James. Hier op SWK Plus kun je de (.....meer »»

Bart Fermie lanceert zijn videoserie 'Patempa'

Verbeter je groove met 'Patempa'

Bart Fermie's videoserie Patempa bestaat uit acht afleveringen, waarvan er elke maand één verschijnt; je kan kennismaken met dit bijzondere traject bij uitkomen van deze Slagwerkkrant, 21 april 2022.....meer »»

De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Cesar Zuiderwijk, Jeroen de Rijk, Hugo Pinksterboer en host Erk Willemsen

Aflevering 1 - De Jaren Tachtig

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De eerste aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun j.....meer »»

Bart Fermie op DrumDrieDaagse en soloconcert op 23 april in Amsterdam

Percussie & Patempa

In Slagwerkkrant 229, mei-juni 2022 kun je een interview lezen met Bart Fermie over zijn videoserie Patempa. Ook wordt in die editie de aankondiging gedaan dat Bart Fermie een van de docenten en clini.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken