Kobus Litjens - ‘Ik wil graag naar voren; dat is mijn natuur’

Kobus Litjens - ‘Ik wil graag naar voren; dat is mijn natuur’

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

In Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) lees je een interview met Kobus Litjens. De jonge drummer uit Weert heeft al een indrukwekkende staat van dienst. Hij doorliep het ArtEZ Conservatorium in Ens.....meer »»

Spelen met Trapbeats - door Mark Eeftens

Video en extra transcripties bij de cursus in Slagwerkkrant 235

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) gaat Mark Eeftens aan de slag met Trapbeats. Hieronder legt hij uit wat dat zijn, en speelt hij in een vier kranige video's all.....meer »»

Mischa Porte - De liedjesspecialist en zijn 1943 Slingerland Rolling Bomber

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

In Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) lees je ons coverinterview met Mischa Porte. We zagen hem op Eurosonic Noorderslag spelen bij singer/songwriters Pitou en Néomí, en eerder toverde hij mooie klan.....meer »»

Stéphane Misseghers - Winnaar creatieve loterij bij dEUS

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

in Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) lees je een uitgebreid interview met Stéphane Misseghers van dEUS. Onder meer over het nieuwe album How to Replace It en over zijn nieuwe drumkit van het belgisch.....meer »»

Vriendenklusje - Vintage Sonor met Fantasma Nerito-finish voor Kim

Video, extra foto's en verhalen bij het artikel in Slagwerkkrant 235

In Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) lees je in de Opmaatrubriek over een nieuw fineerproject van onze eigen testredacteur Dennis Boxem. Kim Weemhoff is de nieuwe eigenaar van dit project en is helema.....meer »»

Tobias Schuler - Bescheiden geweldenaar bij Der Weg Einer Freiheit

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

‘Der Weg Einer Freiheit bepaalt voor een belangrijk deel mijn leven', aldus Tobias Schuler in het interview voor Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023). Wat de bevlogen drummer vooral ook doet bij de Dui.....meer »»

Michael Schack - Beats go Olympic?

video's bij de column in Slagwerkkrant 235

In zijn column voor Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) breekt Michael Schack een lans voor "Breaking". Niet iedereen zal direct weten wat dat inhoudt, maar als je de twee video's hieronder checkt, snap.....meer »»

Notentip met Salle de Jonge: Jan van Duikeren - Leave Me Alone,

video bij de transcriptie door Mark Eeftens in Slagwerkkrant 235

In zijn Notentip voor OPmaat van Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) pluist Mark Eeftens een ritme uit dat groovet en intrigeert vanwege z'n onregelmatige twist. Salle de Jonge speelt het in de band Fin.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken