U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 3 - video

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 3 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 224

In hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) gaan Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase door waar ze gebleven waren met de RaRaDiddles. En in deze derde aflevering van de ser.....meer »»

Spelen met Michael Schack - Fills met hihat als tom

video bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 224

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) ging Mark Eeftens aan de slag met een bijzondere video van Michael Schack. Een levendige instructievideo om fills te spele.....meer »»

De 30 Keymusic-winkels van Wild Romance-drummer Jan ’t Hoen

Check de foto's van de nieuwe winkels in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen

Hij werd bekend in de muziekscene als drummer van Wild Romance, de documentaire Buying a Band en zijn muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. Jan ’t Hoen gooide nog een schep bovenop zijn muziek.....meer »»

Kick Woudstra speelt bij acts als Typhoon, Ronnie Flex, Smandem. en Gino Cochise

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

Of hij nu speelt bij nationale helden als Typhoon, Candy Dulfer, Alain Clark, Ronnie Flex of bij een internationale ster als Frank McComb; Kick Woudstra (22) wil er altijd iets van opsteken. Wij zagen.....meer »»

Marco Minnemann - Next level bij The Aristocrats

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi en uitgebreid interview met Marco Minnemann. Aanleiding is de release van het livealbum van The Aristocrats: "Freez! Live in Europe 2020". En.....meer »»

Dennis' Extreme Fineerklus - Liefhebberij of gekkenwerk?

Time-lapse video en meer bij het artikel in Slagwerkkrant 224

in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi artikel waarin Dennis Boxem je stap voor stap uitlegt hoe je een drumstel van een nieuwe fineerlaag kunt voorzien. En dat deed hij zelf met e.....meer »»

Spelen met Jost Nickel - de complete drumsolo van Bloon!

Mooie aanvulling door Jost zelf bij de cursus in Slagwerkkrant 223

Jost Nickel kwam met een mooie reactie plus aanvulling op de transcriptie van Mark Eeftens in zijn cursuspagina Spelen in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021). Hij schreef: 'Je had waarschijnlijk niet ve.....meer »»

Alle afleveringen van Drumpraat op een rij

Sietse Huisman start Seizoen 2 van reeks video-ontmoetingen

Het was een toeval waarbij dingen schijnbaar natuurlijk op hun plaats vallen. Begin 2020 was Sietse Huisman als professioneel drummer net begonnen om zijn online aanwezigheid eens op te waarderen. Met.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken