U Vraagt Wij Spelen deel 119 - RaRaDiddles 1

U Vraagt Wij Spelen deel 119 - RaRaDiddles 1

Video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk & Olaf Fase in SWK 222

Voor hun vaste cursuspagina 'U Vraagt Wij Spelen' in Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021) slaan Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase opnieuw een nieuwe richting in. Zij duiken in de raadselachtige wereld van.....meer »»

Spelen met Taylor Hawkins - door Mark Eeftens

Video's en extra transcripties bij de cursus in SWK 222

Op zijn vaste cursuspagina 'Spelen' in Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021) analyseert Mark Eeftens alle drumpartijen op het nieuwe Foo Fighters-album 'Medicine At Midnight'. In Slagwerkkrant vind je .....meer »»

Notentip Slagwerkkrant 222 - Arien van Weesenbeek (Epica)

Video bij de transcriptie in SWK 222

In zijn vaste rubriek 'Notentip' van Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021) bijt Mark Eeftens zich vast in het pure powerdrumwerk van Epica's Arien van Weesenbeek. Hij komt met een transcriptie van de i.....meer »»

Benny Greb - Effective Practicing For Musicians

Video bij het artikel in SWK 222

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021) lees je een artikel over het nieuwe lesboek van Benny Greb. Bijzonder is dat dit boek niet alleen bedoeld is voor drummers, maar voor a.....meer »»

Money & The Man - Laatste gig 2020 en single Fiery Storm

Video's en extra foto's bij het artikel in SWK 222

De opener van onze nieuwsrubriek Opmaat in Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021) is deze hele fijne foto van garageblues-duo Money & The Man. Hij is gemaakt door fotograaf (chauffeur, roadie, vriend va.....meer »»

Taylor Hawkins over de nieuwe Foo Fighters

Video's en extra's bij het interview in SWK 222

Vandaag kom ie uit en vanaf morgen (26-2) ligt ie in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021). Op de cover staat Taylor Hawkins die samen met de Foo Fighte.....meer »»

Ableton Live 11 nu leverbaar - lees de uitgebreide test

Met nog meer creatieve vrijheid

Vanaf vandaag, 23 februari 2021, is Ableton Live 11 leverbaar. Na de aankondigingen in november waren de verwachtingen hooggespannen. Ons team dook in de materie en nam Live 11 onder de loep. Resultaa.....meer »»

Omar Hakim - Mijn tien grootste drumhelden

video's en veel extra's bij het interview in Slagwerkkrant 222

Vanaf komende vrijdag (26 februari) ligt ie in de winkel of op je mat, of lees je hem digitaal: Slagwerkkrant 222 (maart-april 2021). Hierin lees je een mooi interview met Omar Hakim. De Amerikaanse d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken