Notentip door Mark Eeftens - Sunni Colon

Notentip door Mark Eeftens - Sunni Colon

video bij het notenwerk in SWK 221

Voor zijn Notentip in Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) kreeg Mark Eeftens een tip van oud-hoofdredacteur Gerrie Spaansen. Die kwam op de proppen met het prachtige ritme onder het nummer "Slip.....meer »»

Spelen met Philo Tsoungui - Duitse drumopenbaring

Video's en meer noten bij de cursus in SWK 221

Op zijn vaste cursuspagina Spelen in Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) gaat Mark Eeftens aan de slag met Philo Tsoungui. Hij zegt over de Duits-Kameroense drumster: 'Soms zien we een drummer o.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen 118 - Op Kruistocht deel 3

Video bij de cursus in SWK 221

In hun vaste cursuspagina "U Vraagt Wij Spelen" zijn Cesar Zuiderwijk & Olaf Fase in Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) alweer aanbeland bij het derde en laatste deel van hun serie "Op Kruistoc.....meer »»

In Memoriam - Viola Smith (1912- 2020)

Video's bij het artikel in SWK 221

Het was een verdrietig bericht dat een beetje voelde als het einde van een tijdperk: op 21 oktober is ze dan toch overleden; de schijnbaar onverwoestbare Viola Smith in de indrukwekkende leeftijd van .....meer »»

Michael Schack - Electrify Your Drumming

Video's bij de review in SWK 221

We kondigden Michael Schack's nieuwe online lespakket op Drumeo al eerder aan. Voor Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) dook Mark Eeftens echter dieper in Electrify Your Drumming. Hij schreef ee.....meer »»

Vincent Verstrepen (Carnation) - Deathmetaldrummen voorbij

Video's bij het interview in SWK 221

In Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) lees je een mooi interview met de up- and coming Belgische metaldrummer Vincent Verstrepen. Net als iedereen had Verstrepen afgelopen jaar het liefst op h.....meer »»

Paulinho Da Costa bij Nick & Simon

Video's bij het artikel in SWK 221

In Slagwerkkrant 221 (januari-februari 2021) kun je lezen hoe Nick & Simon bij de opnamen van hun nieuwe album NSG in een studio in LA onverwacht te maken kregen met een ware studiolegende. Paulinho D.....meer »»

Jamie Peet - 'Een bepaalde boosheid is nodig in de muziek’

Video's en extra's bij het interview in SWK 220

Wij hadden Jamie Peet natuurlijk al lang in de smiezen, maar voor hemzelf kwam het als een grote verrassing dat hij afgelopen jaar opeen op de eerste plaatst van de Poll uitkwam. Beste jazzdrummer van.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken