Jeff Ballard - ‘Ik drum sowieso nooit hard’

Jeff Ballard - ‘Ik drum sowieso nooit hard’

video's bij het interview in Slagwerkkrant 239

in Slagwerkkrant 239 (januari-februari 2024) lees je een interview met Jeff Ballard waarin hij het onder andere heeft over spelen met Brad Mehldau, werken met Chick Corea en natuurlijk over zijn eigen.....meer »»

Honderd keer Lief & Leed

Jubileumfeestje met Columnist Maarten Hartog

De meeste van jullie zullen Slagwerkkrant 238 (nov-dec 2023) nu wel in handen hebben, en anders zal ie spoedig op de mat vallen of in de winkel te vinden zijn. Op pagina 9 van de Opmaat-rubriek zie je.....meer »»

Spelen met Anika Nilles

video's en extra transcripties bij de cursus in Slagwerkkrant 238

Op de cover van Slagwerkkrant 238 (november-december 2023) staat Anika Nilles, en natuurlijk ging ook Mark Eeftens voor zijn cursuspagina "Spelen" aan de slag met het Duitse drumfenomeen. Hij was zelf.....meer »»

U vraagt wij spelen - De 4Kante Cirkel 1

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 238

Op hun vaste cursuspagina "U Vraagt Wij Spelen" in Slagwerkkrant 238 (november-december 2023) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase een nieuwe serie gestart: De 4Kante Cirkel. Hieronder leggen zij uit wa.....meer »»

Notentip met Adam Deitch - Mushroom Gravy

video bij de transcriptie in Slagwerkkrant 238

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 238 (november-december 2023) ging Mark Eeftens aan de slag met een 'licht misleidende' openingsfill + basisgroove van Adam Deitch. Hij legt het hieronder uit en als.....meer »»

Jonas Hellborg - 'Ginger Baker speelde geen normale ritmes’

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 238

In de OPmaat-rubriek van Slagwerkkrant 238 (november-december 2023) vind je een opvallend interview met Jonas Hellborg. De bekende Zweedse bassist speelde in de jaren tachtig veelvuldig samen met Brit.....meer »»

Liam de Groot - Passie en power bij Traversus

video's bij het interview in Slagwerkkrant 238

In Slagwerkkrant 238 (november-december 2023) lees je een interview met de jonge drummer van Emmense progmetalband Traversus. 'Het speelse gemak waarmee drummer Liam de Groot de onregelmatige maatsoor.....meer »»

Bob Hogenelst - Uitdagingen en dissonante tonen bij Iron Jinn

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 238

In Slagwerkkrant 238 (november-december 2023) lees je een interview met Bob Hogenelst. Met Birth Of Joy tourde hij jarenlang door Europa. Daarna was het even stil rond de bescheiden drummer uit de Ach.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken