Marco Minnemann - Next level bij The Aristocrats

Marco Minnemann - Next level bij The Aristocrats

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi en uitgebreid interview met Marco Minnemann. Aanleiding is de release van het livealbum van The Aristocrats: "Freez! Live in Europe 2020". En.....meer »»

Dennis' Extreme Fineerklus - Liefhebberij of gekkenwerk?

Time-lapse video en meer bij het artikel in Slagwerkkrant 224

in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi artikel waarin Dennis Boxem je stap voor stap uitlegt hoe je een drumstel van een nieuwe fineerlaag kunt voorzien. En dat deed hij zelf met e.....meer »»

Spelen met Jost Nickel - de complete drumsolo van Bloon!

Mooie aanvulling door Jost zelf bij de cursus in Slagwerkkrant 223

Jost Nickel kwam met een mooie reactie plus aanvulling op de transcriptie van Mark Eeftens in zijn cursuspagina Spelen in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021). Hij schreef: 'Je had waarschijnlijk niet ve.....meer »»

Alle afleveringen van Drumpraat op een rij

Sietse Huisman start Seizoen 2 van reeks video-ontmoetingen

Het was een toeval waarbij dingen schijnbaar natuurlijk op hun plaats vallen. Begin 2020 was Sietse Huisman als professioneel drummer net begonnen om zijn online aanwezigheid eens op te waarderen. Met.....meer »»

Joost Wesseling - Het nieuwe drummen bij Luwten en Luka

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

In Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een uitgebreid interview met de drummer van Luwten en Luka. Joost Wesseling viel ons op tijdens de live-streamed showcases van Eurosonic Noorderslag met zi.....meer »»

Edwin Evers drumde alle songs op De Tijd zelf in

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

Bekende Nederlanders die in hun vrije tijd ook heel aardig drummen, dat kenden we al. Maar ’s lands populairste radio-dj die voor een veeleisend live programma als The Voice Of Holland doodleuk de d.....meer »»

Notentip met Ton Dijkman - video

Video bij Mark Eeftens' Notentip in Slagwerkkrant 223

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) verliest Mark Eeftens zich helemaal in opnieuw zo'n typische splijtende wereldfill van Ton Dijkman bij Marco Borsato. Natuurlijk zit Dijkman op .....meer »»

Todd Sucherman - Chops, ballen en een volstrekt eigen stijl

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 223

in Slagwerkkrant 223 (mei-juni 2021) lees je een uitgebreid interview met Styx-drummer Todd Sucherman. Hier zetten we zoals gebruikelijk een aantal mooie extra's voor je op een rij. En we beginnen met.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken