Alan White - 'The Quest is een van de meest geslaagde Yes-albums ooit!'

Alan White - 'The Quest is een van de meest geslaagde Yes-albums ooit!'

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 226

In Slagwerkkrant 226 (november-december 2021) lees je een interview met Alan White van Yes. White tourt al sinds 1972 met Yes de wereld rond, en daarom zetten we hier een hele reeks video's voor je kl.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 5 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 226

Het vijfde deel alweer van de mooie serie RaRaDiddles door Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase voor hun vaste Cursus U Vraagt Wij Spelen in Slagwerkkrant 226 (nov-dec 2021). Zoals je gewend bent speelt Olaf.....meer »»

Bill Bruford Inspirations - zijn Spotify playlist toegelicht

Extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 225, sept-okt 2021

Bill Bruford (King Crimson, Yes, U.K. en eigen bands Bruford en Earthworks) publiceerde onlangs Inspirations op zijn Spotify-kanaal. Een bijzondere playlist met de muziek die hem vanaf z’n 15de tot .....meer »»

Roel van Helden naar heldenstatus bij Powerwolf

video's met Powerwolf bij het interview in Slagwerkkrant 225

Voor Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) schreef Wouter Dielesen een mooi interview met de Nederlandse drummer van Duitse powermetalgigant Powerwolf. Met die band leeft Roel van Helden al tien .....meer »»

Aaron Sterling - First Call Drummer in LA

video's met o.a. John Mayer bij het interview in Slagwerkkrant 225

In Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) lees je een interview met Aaron Sterling. Hij is de meest gevraagde studiodrummer van dit moment: van Harry Styles tot Taylor Swift en van Shakira tot J.....meer »»

Shoppen in Drumland 2.0

Fotoreportage bij het winkelportret in Slagwerkkrant 225, sept-okt 2021

De allereerste keer dat we in Slagwerkkrant repten over Terpstra Muziek was in Slagwerkkrant nummer 3 (oktober 1983). Edwin Kas en Richard Boerstra namen in 2000 het bedrijf in slag- en blaasinstrumen.....meer »»

Notentip met Todd Sucherman - A Monster (Styx)

video's met Styx en drum playthrough bij de notentip in SWK 225

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) dook Mark Eeftens in de monsterfill van Todd Sucherman in het nummer "A Monster" van Amerikaanse rockband Styx. De transcriptie vind je.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - RaraDiddles 4 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 225

Met hun vaste cursuspagina "U Vraagt Wij Spelen" in Slagwerkkrant 225 (september-oktober 2021) zijn Cesar en Olaf alweer aanbelandt bij aflevering 4 van hun serie RaRaDiddles. En dit keer wordt het zo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken