De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Kim Weemhoff, Michael Schack en de Slagwerkkrant-redactie: Bouke Bijlsma, Dennis Boxem en Erk Willemsen

De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Kim Weemhoff, Michael Schack en de Slagwerkkrant-redactie: Bouke Bijlsma, Dennis Boxem en Erk Willemsen

Aflevering 4: de columnisten en de redactie

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De vierde aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun j.....meer »»

Steven Bezet - Wereldreiziger

video's en extra's bij het interview in SWK 232

In Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) lees je een mooi interview met Steven Brezet. De Rotterdamse percussionist is een echte wereldreiziger die internationaal met de grote jongens meespeelt. .....meer »»

Notentip met Keith Carlock - "Passaic" van Robben Ford

video bij het Opmaat-artikel in Slagwerkkrant 232

In zijn "Notentip" voor Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) struikelt Mark Eeftens bijna over een shuffle in 7/4 door absolute drumheld Keith Carlock. De noten vind je in ons jubileumnummer; hi.....meer »»

U vraagt wij spelen - Flooreren 2

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 232

In de cursusrubriek "U Vraagt wij spelen" van Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) gaan Cesar en Olaf verder waar ze gebleven waren met hun nieuwe serie Flooreren. Je vindt het notenwerk van de .....meer »»

Taylor Hawkins Tribute - Zoon Shane maakt indruk

video bij het Opmaat-artikel in Slagwerkkrant 232

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 232 (november-december 2022) komen we nog even terug op het indrukwekkende Tribute Concert ter ere van Taylor Hawkins. We deden er hier op Slagwerkkrant.nl al.....meer »»

Release van de week: Ozzy Osbourne - Patient Number 9

Vandaag verschenen: 9 september

Dat dit album van iconische rockveteraan Ozzy onze Release van de week is, komt door de twee drummers die erop meespelen: Chad Smith en Taylor Hawkins. Voor Hawkins dus een postume release, maar Ozzy .....meer »»

De 21ste DrumDrieDaagse was een blast!

Topclinics, inspirerende lessen en superleuke deelnemers!

Een van de deelnemers zei na afloop: 'Dit was de beste DrumDrieDaagse ooit'. Dat hij dat vorige jaren ook steeds zei nemen we dan maar even met een korreltje zout (smiley), maar het geeft de organisat.....meer »»

Antonie Broek - Leven na De Dijk?

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 231

In de Opmaat van Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) lees je een mooi interview met Antonie Broek door Han Neijenhuis. Uiteraard vanwege het aangekondigde afscheid van de iconische Nedersoulban.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken