Spelen met Chris Turner - video

Spelen met Chris Turner - video

video bij de cursus in Slagwerkkrant 240

Voor zijn cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) keek Mark Eeftens naar het drumwerk van Chris Turner, drummer van Oceans Ate Alaska. Hij pakte hiervoor een fragment uit de track "Hansha".....meer »»

Michael Cavenagh - De diepte in met King Gizzard

video en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

In de OPmaat-rubriek van Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) lees je over King Gizzard & The Lizard Wizard, een Australische band die graag behoorlijk complexe nummers speelt, maar dan wel zo dat het nie.....meer »»

U vraagt wij spelen - HAVOdiddles1

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 240

Op hun vast cursuspagina "U Vraag Wij Spelen" in Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) hebben Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase opnieuw een nieuwe serie ingezet: HAVOdiddles. Wij horen jullie denken... maar we.....meer »»

Fred Aching - Metalpower van Lima to L.A.

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 240

in Slagwerkkrant 240 (maart-april 2024)lees je een bijzonder interview met de Peruviaanse metaldrummer Fred Aching. Hier zetten we een paar mooie video's voor je klaar, en vind je een link naar een ac.....meer »»

Jon Theodore over tien tropenjaren met Queens of The Stone Age

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 239

in Slagwerkkrant 239 (januari-februari 2024) lees je een uitgebreid interview met Jon Theodore, die inmiddels alweer tien jaar op de drumkruk van Queens of the Stone Age zit. Met het nieuwe album 'The.....meer »»

Unit Drumkit- Het Beest herrezen

video's en extra's bij het "jongensboekverhaal" in Slagwerkkrant 239

In Slagwerkkrant 239 (januari-februari 2024) lees je een mooi verhaal (met veel foto's) over een bijzondere drumkit: "De Unit Drumkit. We schreven er al over in 1983, maar dankzij onze eigen Ollie Sch.....meer »»

Vicky O’Neon (Anastacia): "The drums chose me!"

video's en meer interviewfragmenten bij het interview in Slagwerkkrant 239

Op de cover van Slagwerkkrant 239 (januari-februari 2024) zie je Vicky O'Neon. De drumster van Anastacia viel behoorlijk op met haar clinics op Herfstfest Antwerpen en Den Haag. Met haar beyond hybrid.....meer »»

Joost Koevoets - Aquarium Sessions videoserie met Subterranean Street Society

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 239

Subterranean Street Society komt 8 maart 2024 uit met hun vijfde album, Bleep, en terwijl het trio bij ons te gast was in onze Aquarium Sessions, zat het midden in de Popronde en de Amsterdamse Poppri.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken