Ruben Sieben - ‘Drums blijven het fundament’

Ruben Sieben - ‘Drums blijven het fundament’

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 240

In Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) lees je in onze ESNS-special een interview met Julia Sabate die maar liefst vijf keer speelde op Eurosonic Noorderslag. De gehele band komt uitgebreid aan het woord.....meer »»

Julius van Eijs - Ableton en drummers

extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

in Slagwerkkrant 240 (maart-april 2024) vind je in de rubriek Opmaat het artikel Van Eijs, Ableton en drummers. Daarin wordt gerefereerd aan het uitgebreide interview met Julius in zusterblad Musicmak.....meer »»

Wouter Dielesen met Hell Valley High

video's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

In onze OPmaat nieuwsrubriek van Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) schreven we over het komende debuutalbum van Hell Valley High. De "groove-driven heavy rockband" rond onze eigen metalspecialist Woute.....meer »»

Yamato - Hinotori, The Wings Of The Phoenix

foto's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

In de OPmaat van Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) openen we met een spectaculaire foto van Japanse slagwerkgroep Yamato. "The drummers of Japan" komen met een nieuwe show waarmee ze in april en mei 24.....meer »»

Ed Warby live met Ayreon

video's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

In de OPmaat-rubriek van Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) lees je over het live-album van metalfenomeen Ayreon dat op 17 mei uitkomt. Het is de registratie van de live-uitvoering van Ayreon-album "010.....meer »»

Spelen met Chris Turner - video

video bij de cursus in Slagwerkkrant 240

Voor zijn cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) keek Mark Eeftens naar het drumwerk van Chris Turner, drummer van Oceans Ate Alaska. Hij pakte hiervoor een fragment uit de track "Hansha".....meer »»

Michael Cavenagh - De diepte in met King Gizzard

video en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

In de OPmaat-rubriek van Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) lees je over King Gizzard & The Lizard Wizard, een Australische band die graag behoorlijk complexe nummers speelt, maar dan wel zo dat het nie.....meer »»

U vraagt wij spelen - HAVOdiddles1

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 240

Op hun vast cursuspagina "U Vraag Wij Spelen" in Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) hebben Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase opnieuw een nieuwe serie ingezet: HAVOdiddles. Wij horen jullie denken... maar we.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken