Marco Minneman - ‘Odd meters kunnen prima grooven’

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 240

Slagwerkkrant Plus 23-02-2024 07:02

In Slagwerkkrant 240 (maart-apr 2024) lees je een interview met Marco Minneman waarin hij uitgebreid vertelt over de zijn nieuwste solo-album en het nieuwe album van the Aristocrats. Hier zetten we alvast een paar fijne video's voor je klaar, kun je luisteren naar zijn nieuwe album Their Colors Fade. Download ook het vorige interview dat we in 2021 met Marco deden!

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024). Vanaf vrijdag 23 februari in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten.

Marco Minneman kan moeilijk stilzitten. Afgelopen december kwam zijn zeventiende soloalbum uit, en 16 februari was daar het alweer vijfde studioalbum van The Aristocrats. En dat is nog afgezien van de vele samenwerkingsverbanden, live albums en tours die Minneman de afgelopen jaren deed. 

Luister naar Marco Minnemann's nieuwste album - Their Colors Fade 

 

Het nieuwe album van The Aristocrats is uit, maar de aristocraten zetten hun albums altijd pas lang na de release op de streamers.
Je kan Duck  kopen op Bandcamp

Over Duck zegt de band: 'We hebben altijd geschreven met een verhalend aspect in gedachten, en onze liveshows bevatten altijd onze verhalen achter de nummers. Maar de verhalen gingen vooral over ons. Toen kwam Marco de studio binnen met een nummer over een eend, en we keken elkaar allemaal aan en zeiden: 'Wat als alle verhalen voor de nummers op dit album... met een eend zouden gebeuren? Waar gaat dat verhaal over?' En opeens hadden we een conceptalbum in handen.'

Check hier een mooi bundeltje video's met Marco Minnemann. 

VIDEO The Aristocrats - Stupid 7 (Munich 2023)

VIDEO drumsolo (Stockholm 2023)

VIDEO Minnemann soundchecking the DW Oak Custom drum kit

VIDEO Marco Minnemann’s Craziest Stick Tricks (Drumeo)

 

Klik hier om het vorige interview met Marco Minneman te downloaden. Ook hierin komen The Aristocrats uitgebreid aan bod. 

Lees het volledige interview in Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024). Vanaf vrijdag 23 februari in de winkel. Of bestel ’m bij ons via Muziekmagazines.nl

 

zoeken
zoeken