Nu leverbaar! Het Drum Grillbook van Ancel Klooster en Peter Deiman

Nu leverbaar! Het Drum Grillbook van Ancel Klooster en Peter Deiman

Bestel 'm nu in onze webshop Muziekmagazines.nl

Ontwikkel je creativiteit achter de drumkit met deze nieuwe methode, het Drum Grillbook. Peter Erskine noemt het ‘een briljante methode’ en Dom Famularo schreef in het voorwoord van het boek dat h.....meer »»

Release van de Week: Toto - With A Little Help From My Friends

Vandaag verschenen: 25 juni 2021

Een bijzondere release van Toto vandaag. De band heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en lanceert met “With A Little Help From My Friends” een nieuw livealbum in nieuwe bezetting (op dvd/cd, blu-ray.....meer »»

In memoriam Mamady Keïta, een van 's werelds beste djembéspelers

1950-2021

Mamady Keïta, een van 's werelds beste djembéspelers, is afgelopen maandag, 21 juni 2021, op 71-jarige leeftijd overleden. Afkomstig uit Guinee, heeft hij vele jaren in Brussel gewoond, uitvalsbasis.....meer »»

Notentip met Yoràn Vroom

video en meer bij de transcriptie in Slagwerkkrant 124

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) vind je de transcriptie van de notentip van Mark Eeftens: Sauer Crowd van het debuutalbum van Yoràn Vroom, Across A Spectrum. .....meer »»

Marco Prij - Raggen op gevoel bij Cryptosis

video's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) vind je een interview met Marco Prij, de drummer van Twentse thrashmetalband Cryptosis. Hij vertelt over zijn drumwerk op debuutalbum 'Bionic Swarm' en tekent.....meer »»

Lees Slagwerkkrant op je mobiel, tablet, of laptop

Digitale edities via Readly of Magzine

Slagwerkkrant kun je downloaden op mobiel of tablet via Magzine en op je mobiel, tablet en ook pc en mac via Readly......meer »»

Greg Smith - Jazzdrummer/beatmaker vindt eigen stem

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

Een interview met Greg Smith in Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021). De Canadese jazzdrummer noemt zichzelf beatmaker, werd groot in de alternatieve jazzscene van New York, opereert afwisselend van.....meer »»

Remon Hubert - De ultieme Hybrid Drummer bij Caro Emerald

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 224

In Slagwerkkrant 224 (juli-augustus 2021) lees je een mooi openhartig interview met Remon Hubert, die moest knokken voor de drumkruk bij Caro Emerald. Sinds 2015 is hij daar nu de ultieme hybride drum.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken