Release van de week: Antonio Sanchez - Shift (Bad Hombre Vol. II)

Release van de week: Antonio Sanchez - Shift (Bad Hombre Vol. II)

Vandaag verschenen - 26 augustus 2022

Antonio Sanchez flikt het weer! In 2017 bracht hij onder eigen naam zijn album Bad Hombre uit, waarop hij alles zelf speelt: drums en elektronica. Nu is er - nadat hij sindsdien nog op 18 (!) albums t.....meer »»

Antonie Broek - Leven na De Dijk?

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 231

In de Opmaat van Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) lees je een mooi interview met Antonie Broek door Han Neijenhuis. Uiteraard vanwege het aangekondigde afscheid van de iconische Nedersoulban.....meer »»

Han Neijenhuis - Grooven als Antonie

Online column waarin langzaam maar zeker een belangrijk besef doordringt

Geïnspireerd door zijn interview met Antonie Broek (je leest het in Slagwerkkrant 231, sep-okt 2022) kijkt drummer en vaste Slagwerkkrant-auteur Han Neijenhuis in deze column terug op zijn met de jar.....meer »»

Notentip met Stanton Moore: Toyesauce - Yip Man

video's bij het artikel in Slagwerkkrant 231

In onze rubriek Opmaat komt Mark Eeftens altijd met zijn Notentip. In Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) werd hij gegrepen door de groove van Stanton Moore in het nummer "Yip Man" van Toyesauc.....meer »»

Column Jimmy van den Nieuwenhuizen - Dave Weckl’s potje mosterd

video's bij de column in Slagwerkkrant 231

In zijn vaste column voor Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) komt Jimmy met een boude uitspraak over Dave Weckl. Is Weckl de grondlegger van de gospelchops? Zo heet wordt de soep natuurlijk ni.....meer »»

Hans Waterman - Hoogtepunten, dieptepunten en veel rock ‘n’ roll

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 231

Het is klaar! Hans Waterman heeft zijn laatste gig gespeeld. In Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) vertelt hij waarom, en blikt hij terug op een roemruchte carrière vol hoogtepunten, dieptepu.....meer »»

Slagwerkkrant Poll Award 2022 voor de Tama Iron Cobra 600 Ltd Edition

Categorie Hardware

De afgelopen dagen maakten we al tal van categorieën de winnaars bekend van de Slagwerkkrant Poll Awards 2022. De volledige uitslag vind je in Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022); die ligt van.....meer »»

Mario Goossens, Hans Eijkenaar en Mark Eeftens in de 40 jaar Slagwerkkrant Podcast

Aflevering 3 - De Jaren 00 - host Dennis Boxem

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De tweede aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun j.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken