Alan Childs’ eeuwige jeugd

Alan Childs’ eeuwige jeugd

video's bij het interview in Slagwerkkrant 233

Hij zag er in de jaren 80 uit als punkrockicoon Johnny Thunders en was een poosje een van de meest gevraagde drummers van Amerika. Alan Childs is voor sommigen een absolute held, maar toch ook wel een.....meer »»

Sebastian Lanser - Deathmetal met Obsidious, jazzmetal met Panzerballett

video's en set-up bij het interview in Slagwerkkrant 233

In Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) lees je een interview met de drummer van Obsidious: Sebastian Lanser. De Oostenrijker vertelt over zijn liefde voor zowel metal als jazz, over zijn aanpak .....meer »»

Cyril Directie - Drums, Candy, rock & roll en jazz

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 233

Het coverinterview van Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) is met duizendpoot Cyril Directie. Aanleiding is het nieuwe album met eigen jazztrio Montis, Goudsmit en Directie, maar we spreken ook .....meer »»

Spelen met Joost Kroon - solo op 40 Jaar Slagwerkkrant Jubileumfeest

Extra notenwerk bij de cursus in SWK 233

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) gaat Mark Eeftens flink de diepte met een drumsolo van Joost Kroon. De solo, om precies te zijn, die Kroon speelde bij .....meer »»

Notentip met Dolly Parton - nummer met mystery drummer

video bij het artikel in Slagwerkkrant 233

In zijn notentip voor de Opmaat van Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) komt Mark Eeftens met een verrassend coole drumtrack bij een nummer van Dolly Parton (het hele nummer is behoorlijk atypis.....meer »»

U vraagt wij spelen - Flooreren 3

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 233

Voor hun vaste cursus "U Vraagt Wij Spelen" in Slagwerkkrant 233 (januari-februari 2023) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase alweer beland bij deel 3 van hun serie Flooreren. Hier op Slagwerkkrant Plus.....meer »»

Courbois - Courbois: vader en zoon op het podium

Pierre Courbois (82) met zoon Barend op het podium: jazz en rock verenigd

Zondagmiddag 18 december staat Pierre Courbois samen met zijn zoon Barend Courbois op Poppodium Boerderij in Zoetermeer. Pierre Courbois vertegenwoordigt natuurlijk de jazz en zijn zoon Barend, op bas.....meer »»

50% DECEMBERKORTING op een jaarabonnement Slagwerkkrant

Slechts € 23,70 voor een heel jaarSlagwerkkrant in de bus; dat is maar € 3,95 per editie

Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau! Krijg 50% korting en ontvang heel 2023 Slagwerkkrant in de bus (6 edities). Een eenmalige aanbieding, die loopt van 8 december tot en met 3.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken