Di-rect's Jamie Westland

Di-rect's Jamie Westland

Extra's bij het coverinterview van Slagwerkkrant 141

In Slagwerkkrant 141, mei-juni 2024 lees je een interview met Jamie Westland over ondernemen als drummer, roze drumstellen en natuurlijk het fonkelnieuwe album van Di-rect. Hier zetten we een aantal f.....meer »»

Een professionele blik op de Pearl Professional series

80's paradepaard in een nieuw jasje.

Als je in de jaren '80 een professionele Pearl drumkit wilde dan kwam je al snel uit bij de MLX. Met de volledige herziening van de high-end reeks vorig jaar komt deze set terug. In een volledig naar .....meer »»

Ludwig Neusonic in het nieuw

Frisse Europese look en maten.

Bij Ludwig hebben ze de afgelopen jaren flink het roer omgegooid: Europa en Amerika worden niet langer over één kam geschoren. De Europese drummer wil nu eenmaal vaak iets anders dan de Amerikaanse......meer »»

Stéphane Galland - Meester in de metrische illusie

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 241

We spraken Stéphane Galland uit Brussel voor het laatst in 2018, toen hij op North Sea Jazz speelde met trompettist Ibrahim Maalouf. Nu, bijna zes jaar later, lanceert hij een nieuw album met zijn ei.....meer »»

Win een podiumplek op het Montreux Jazz Festival!

Een contest van Thomann, Shure en het Montreux Jazz Festival - registreer je voor 20 mei!

Thomann, Shure en het Montreux Jazz Festival nodigen getalenteerde artiesten en bands uit om zich nu aan te melden voor een kans om een onvergetelijk optreden te winnen op 18 juli om 22:30 uur op het .....meer »»

Première concertfilm John Engels 88 in Q-Factory Amsterdam - zondag 12 mei 2024

John Engels 88 | Platinum Jubilee ‘Zwinging 70 Years on Drums!’

Vorig jaar vierde John Engels zijn 88e verjaardag in het Bimhuis met een bijzonder dubbelconcert wegens zijn 70-jarig jubileum als drummer. Het werd gefilmd en de concertregistratie gaat in première .....meer »»

Win een ticket voor Tama's 50th Anniversary Celebration, 20 mei in Amstelveen

Een giveaway in samenwerking met Tama drums

50 jaar Tama! Dat moet gevierd worden. Dat gaat gebeuren op maandag 20 mei, 2de Pinksterdag in Schouwburg Amstelveen, waar een geweldige lineup van drummers zal aantreden. En jij kan erbij zijn! .....meer »»

De Earring & Ik evenement op 30 september in Ahoy al bijna uitverkocht

Eerbetoon door 1000 muzikanten steunt Stichting ALS Nederland

Nederlands grootste rockband, Golden Earring, heeft voortijdig moeten stoppen, want gitarist George Kooymans lijdt aan ALS. Daardoor heeft de band geen afscheidsconcert kunnen geven voor de fans. En d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken