Mike Portnoy - Terug op het honk bij Dream Theater

Mike Portnoy - Terug op het honk bij Dream Theater

video's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

in Slagwerkkrant 240 (maart-april 2024) lees je een artikel over Mike Portnoy, met natuurlijk zijn terugkeer in Dream Theater als aanleiding.Om dit te vieren nam Portnoy voor Drumeo.com een serie vide.....meer »»

Andre Kemp - ‘Rock moet funken en funk moet rocken’

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 240

In Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) lees je het interview met Haagse rasdrummer en ons covermodel van deze editie: Andre Kemp. Zijn eerste band was Billy The Kid: veelbelovend, erg rock ’n’ roll, .....meer »»

Ruben Sieben - ‘Drums blijven het fundament’

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 240

In Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) lees je in onze ESNS-special een interview met Julia Sabate die maar liefst vijf keer speelde op Eurosonic Noorderslag. De gehele band komt uitgebreid aan het woord.....meer »»

Julius van Eijs - Ableton en drummers

extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

in Slagwerkkrant 240 (maart-april 2024) vind je in de rubriek Opmaat het artikel Van Eijs, Ableton en drummers. Daarin wordt gerefereerd aan het uitgebreide interview met Julius in zusterblad Musicmak.....meer »»

Wouter Dielesen met Hell Valley High

video's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

In onze OPmaat nieuwsrubriek van Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) schreven we over het komende debuutalbum van Hell Valley High. De "groove-driven heavy rockband" rond onze eigen metalspecialist Woute.....meer »»

Yamato - Hinotori, The Wings Of The Phoenix

foto's en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

In de OPmaat van Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) openen we met een spectaculaire foto van Japanse slagwerkgroep Yamato. "The drummers of Japan" komen met een nieuwe show waarmee ze in april en mei 24.....meer »»

Ed Warby live met Ayreon

video's bij het artikel in Slagwerkkrant 240

In de OPmaat-rubriek van Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) lees je over het live-album van metalfenomeen Ayreon dat op 17 mei uitkomt. Het is de registratie van de live-uitvoering van Ayreon-album "010.....meer »»

Spelen met Chris Turner - video

video bij de cursus in Slagwerkkrant 240

Voor zijn cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 240 (maa-apr 2024) keek Mark Eeftens naar het drumwerk van Chris Turner, drummer van Oceans Ate Alaska. Hij pakte hiervoor een fragment uit de track "Hansha".....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken