DRUMnBASE XL-Persians

DRUMnBASE XL-Persians

Een tapijtje voor de hele band

Van singer-songwriters tot retro-bands: we zien vaak mooie oude tapijtjes op het podium. Het Belgische DRUMnBASE maakt speciale tapijten voor muzikanten met een antislip-onderzijde en een toplaag die .....meer »»

Release van de Week: Mammoth WVH - Mammoth WVH

Vandaag verschenen: 11 juni 2021

Wolfgang van Halen (ja, de zoon van Eddie) brengt ruim een half jaar na het verlies van zijn vader zijn eerste album uit met de titel Mammoth WVH, een naam die bij Van Halen-fans een belletje zal doen.....meer »»

Het is Drumweek bij Keymusic - 8 tot en met 12 juni

Kortingen en cadeau's

Het is Drumweek bij de Keymusic winkels in Nederland en België, van 8 tot en met 12 juni! Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke drumkit? Nieuwe cymbalen of een paar drumstokken nodig? Of twijfe.....meer »»

Duosessie Rory Ronde & Yoràn Vroom met podcast

Music Meeting All Ears: sessies, documentaires en podcasts. Ontdek. Kijk. Luister.

Music Meeting is het befaamde festival voor avontuurlijke muziek dat jaarlijks in het pinksterweekend in het Nijmeegse Park Brakkenstein plaatsvindt. Maar nu al twee edities niet meer, dus zocht de or.....meer »»

Pearl's President Series Phenolic drums

100 kits wereldwijd beschikbaar - wegens 75-jarig jubileum van Pearl

Het is het paradepaardje van het 75 jaar Pearl jubileum, de President Series Phenolic drums. Er worden er wereldwijd 100 van gemaakt, dus als je zo'n uniek exemplaar in handen wilt krijgen, weet je wa.....meer »»

Release van de week: Feiertag - Time to Recover

Vandaag verschenen: 28 mei 2021

Heerlijk zo'n producer die drummer is. En dat is te horen op dit debuutalbum van Feiertag. De lekkere grooves vliegen je om de oren, en ze zijn écht gespeeld, wat je in elektronische muziek niet al t.....meer »»

Terugkijken: Pete Ray Biggin online workshop voor Tama tijdens de Bax Music e-Special

Level 42-drummer met gratis livestream vanuit Bali: za 29 mei 17.00-18.00

Hij speelde zich een aantal jaar geleden al opvallend in de kijker bij het Britse Incognito, en kwam daarna op de drumstoel bij Level 42 terecht. Dat werd spektakel! We hadden onze tickets voor hun to.....meer »»

Release van de week: Yoran Vroom - Across A Spectrum

Vandaag verschenen - 21 mei 2021

Hij is zonder meer een van de grootste drumtalenten die er op dit moment in Nederland rondlopen. Sterker nog, Yoran Vroom is de status van talent al geruime tijd ontgroeid en maakt inmiddels deel uit .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken