Dominique Vleeshouwers centraal op STRP x TROMP festivalavond

Dominique Vleeshouwers centraal op STRP x TROMP festivalavond

Donderdagavond 7 april 21.00-02.00 met Max Cooper ft. Dominique, Beatrice Dillon ft. Kuljit Bhamra, Playground, Fusus

Het gerenommeerde STRP Festival in Eindhoven staat van 7 tot 11 april in het teken van visuele kunst, technologische perspectieven, experimentele dialogen en muzikale optredens. Op de openingsavond tr.....meer »»

Taylor Hawkins onverwacht overleden

Bogotá, Colombia, 25 maart 2022

Wat een ongelofelijk triest nieuws: Taylor Hawkins, drummer van de Foo Fighters, is 25 maart in zijn hotelkamer in Colombia overleden, de nacht voordat de band zou optreden in Bogotá. De doodsoorzaak.....meer »»

Sabian HHX Anthology

De sound van vroeger volgens Jojo Mayer

Sabian en Jojo Mayer hebben voor de derde keer een nieuwe reeks bekkens ontwikkeld. Na de HHX Fierce en Omni bekkens komt het Canadese merk nu met een reeks bekkens die volgens Mayer een terugkeer na.....meer »»

Release van de week: 4B2M - 4B2M

Vandaag verschenen: 11 maart 2022

Vier broeders van twee moeders besloten een band te beginnen. Rocco en  Jimmi Hueting (De Staat, Jo Goes Hunting), Cas en Teun Hieltjes (Go Back To The Zoo, St. Tropez). Begin dit jaar - een jaar .....meer »»

Release van de week: Sabaton - The War To End All Wars

Vandaag verschenen: 4 maart 2022

Zweedse heavymetalband Sabaton - met sinds 2016 drummer Hannes van Dahl in de gelederen - heeft altijd iets gehad met geschiedenis en oorlog als thema’s voor hun teksten, hun video’s en natuurlijk.....meer »»

Femke Krone - Polle De Pinguin

Crowdfunding voor kinderboek + audio

Femke Krone heeft een kinderboek geschreven - Polle De Pinguin - en daarbij ook nog een serie bijpassende liedjes opgenomen. Om een en ander te kunnen uitbrengen heeft zij een crowdfunding georganisee.....meer »»

Krijg een Code Zero snaredrumvel cadeau bij abonnement Slagwerkkrant

6 edities in de brievenbus plus een Code snaredrumvel voor maar € 36,90

Is de de tijd rijp voor een abonnement op Slagwerkkrant? Zo ja, dan kan je nu ook dit heel mooie welkomstcadeau toegezonden krijgen: een Code snaredrumvel: 14” Code Zero .....meer »»

Peter Weissink winnaar Gaddiments contest

video's bij artikel in Slagwerkkrant 228

Nederlandse drummer Peter Weissink was dit jaar een van de winnaars van de Hudson Music X Drumhead Magazine Gaddiments contest. Zijn ingezonden video werd door Hudson’s Rob Wallis en naamgever van .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken