Gewa G5 Pro

Gewa G5 Pro

High-End knoppendraaier

Gewa pakt na de introductie van de G9 e-drumkit lekker door. De G9 is en blijft het onbetwiste vlaggenschip, maar ook als je iets bescheideners wilt kun je nu bij het Duitse merk terecht. De nieuwe Ge.....meer »»

Cymbal Master bekkens

Eigenwijze eenmans fabriek

Er is bijna geen Turks bekkenmerk waar hij in zijn carrière niet op de een of andere manier bij betrokken was: Behnan Göçmez werkte met Istanbul Mehmet, Turkish, Masterwork, Agean en Trakian. Nu h.....meer »»

Cerakote coating

Flinterdun en kneiterhard laagje kleur

Als je veel speelt en niet per se zachtzinnig omgaat met je hardware, komt er een dag dat het mooie wel van je standaards af is. Of je wilt gewoon eens een ander kleurtje op je spanbokken en standaard.....meer »»

Tuner Fish Lug Locks en Mat Markers

Slimme visjes uit Groot Brittannië

Teruglopende spanbouten op je trommels en standaards, en drums die elke avond weer anders zijn; het zijn twee vaste irritaties voor elke veel spelende drummer. Het Britse Tuner Fish lost het allebei v.....meer »»

Pearl Sensitone Heritage Alloy

Facelift voor Pearl’s metaalwinkel

De Pearl Sensitone-reeks is al sinds jaren de plek waar het Japanse merk zijn metalen snaredrums onderbrengt. De serie ging onlangs geheel op de schop. Er zijn maar liefst zes nieuwe Heritage Alloy-mo.....meer »»

Pearl Eliminator Redline LT

Eliminator 'Light'

Pearl’s Eliminator is inmiddels zo’n twintig jaar oud en weliswaar kreeg het pedaal in al die tijd de nodige upgrades, de basis bleef vrijwel ongewijzigd. De Redline LT is daar een opvallende uitz.....meer »»

Meinl Byzance Traditional Polyphonic crashes

Een beetje vriendelijker

Meinl heeft de afgelopen jaren al heel wat bekkens aan de Byzance-reeks toegevoegd. En daar is soms een lijn in te ontdekken: is één bepaald model succesvol? Dan kun je ervan uitgaan dat ze hetzelfd.....meer »»

BW Drums Farmers Drum IV en Utur XI

Kunstzinnige functionaliteit

Er zijn drumbouwers en er zijn kunstenaars. Af en toe komt er iemand voorbij die deze twee uitersten weet te combineren, en zo iemand is Bart Westera. Zijn BW drums zijn stuk voor stuk unieke exemplar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken