Pearl Matt Halpern Signature snaredrum

Pearl Matt Halpern Signature snaredrum

Zwarte messing spierbundel

Matt Halpern staat bekend als iemand die het best klinkt als het allemaal wat steviger is. En dat vraagt natuurlijk om een bijpassend klinkende signature-snaredrum. Daar wisten ze bij Pearl wel raad m.....meer »»

Fame Hybrid Pro

Gespierde en realistisch klinkende e-kit

Tot enkele jaren terug kon je de betaalbare elektronische kits maar het best links laten liggen, maar inmiddels koop je ook in het lage segment steeds meer elektronische trommel voor je geld. Fame is .....meer »»

Test van de nieuwe Sonor Kompressor snaredrums

Metaal met Duitse roots

Sonor heeft al heel lang een reputatie hoog te houden op snaredrumgebied, maar de afgelopen paar jaar was er een opvallende hiaat in de catalogus. Daar komt nu verandering in met een hele reeks metale.....meer »»

A&F Raw Steel drums

Ultra high-end drums met een ruw randje

Als je als drummer iets écht exclusiefs en anders wilt, dan is er heel wat te kiezen. Maar het meest steam punk onder de kleine exclusieve merken moet toch wel het Amerikaanse A&F zijn. En daar kon.....meer »»

Laney DH80 Drumhub

Handzame gespierde driehoek

Met het steeds populairder worden van de elektronische drumkit wordt de vraag naar versterking ook steeds groter. Niet alleen voor thuis, maar ook voor de oefenruimte of de lessituatie. Dat is een kol.....meer »»

Pearl StaveCraft en Duoluxe

Moderne twist en knip oog naar het verleden

Pearl viert zijn 75ste verjaardagsfeest met een paar bijzondere nieuwtjes waarvan je eerder al een lekker vintage ogende kit in deze rubriek zag voorbijkomen. Maar er is natuurlijk meer, en in deze ed.....meer »»

Sabian XSR Commuter pack

Klein setje, grote sound

Een bekkenset speciaal voor de reislustige drummer. Zildjian deed het een paar jaar geleden met de City pack, waarin het merk een paar veelzijdige maar kleinere bekkens combineerde. ‘Dat kunnen wij .....meer »»

Sib Systems Rocket One

Veelzijdige mic met een haartje kleur

Een microfoon die het zowel op toms als op bassdrum goed doet, en die je ook nog eens zonder problemen op een snaredrum kunt zetten. Dat klinkt onwaarschijnlijk, maar volgens Sib Systems kan het met d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken