Istanbul Agop X-ist Ion Dark bekkens

Istanbul Agop X-ist Ion Dark bekkens

Donker als de nacht

Donkere bekkens en stacks zijn populair, en bekkenfabrikanten doen momenteel flink hun best om elkaar af te troeven in hoe droog en extreem je zo’n donker bekken kunt maken. Istanbul Agop doet de vo.....meer »»

Kuppmen RebounControl

Akoestische feel op elektronisch

Iedereen die regelmatig achter een elektronische drumkit kruipt kent het verschijnsel: gaasvellen geven meer rebound dan een normaal drumvel. Kuppmen lost het voor je op met de bijzondere RebounContro.....meer »»

Meinl Byzance Equilibrium hihat

Garstka's muzikale trukendoos

Als endorser kun je bij een bekkenmerk nog eens om iets speciaals vragen. En dan heb je aan Matt Garstka geen makkelijke klant. Meinl moest namelijk zo'n beetje alle mogelijkheden die het tot z’n be.....meer »»

Pearl e/Merge e/Hybrid

Eigenwijze elektronische topper

Dat een elektronisch drumstel produceren geen simpele klus is, hebben we in het verleden al vaak genoeg gezien. En ook bij Pearl bleef het bij de e/Merge na de introductie zo’n anderhalf jaar gelede.....meer »»

Remo Sub Muff'l bassdrumdemper

Dempen aan de buitenkant

In de jaren tachtig en negentig had Remo met de Muff'l zo'n beetje het alleenrecht op het gebied van bassdrumdemping. Een kunststof bakje met een schuimrubberen ring was hét middel om uit je bassdrum.....meer »»

Tama Dyna-Sync direct drive-pedaal

Japanse snelheidsduivel

Ieder zichzelf respecterend pedalenmerk heeft een direct drive-pedaal in de line-up.Behalve? Juist: Tama. Op de afgelopen NAMM show zetten de Japanners dat gemis eindelijk recht. Ruim baan voor de Dyn.....meer »»

Roland TM-1 triggermodule/sampleplayer

Handzame Hybride Krachtpatser

Even een paar samples aan je akoestische kit toevoegen. Dan heb je een module nodig, en een paar pads of triggers. Zo’n module kan vaak veel meer dan waar je als live spelende drummer op zit te wach.....meer »»

Millenium MPS-850

Prijsvechter met klasse

Na de prijzenslag bij akoestische drums lijk je nu ook bij elektronische drums steeds meer ‘trommel voor je geld’ te krijgen. De Millenium MPS-850 gaat daarbij wel heel ver. Voor onder de 600 euro.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken