Trakian Cymbals Dry Motion Series

Trakian Cymbals Dry Motion Series

Buiten de gebaande paden

Timing is alles in de muziekwereld, en wat dat betreft zat het Trakian Cymbals niet mee. Het piepjonge merk was bezig om z’n bedrijfje op te zetten, toen ook in Turkije de coronacrisis roet in het .....meer »»

Zultan Cymbals Impulz, Raw, Dune en Q bekkens

Betaalbare Turkse be auties uit Duitsland.

Met betaalbare drums kun je als drummer een heel eind komen. Met betaalbare bekkens ligt dat anders. Internetgigant Thomann biedt met het eigen merk Zultan een interessant alternatief. De bekkens word.....meer »»

Roland VAD706

Elektronisch fotomodel.

Roland zet de afgelopen twee jaar vol in op e-drumkits die er zo akoestisch mogelijk uit zien. Met de VAD706 zetten de Japanners hun paradepaardje neer: een fullsize drumkit die voorzien is van de zoj.....meer »»

Meinl Classics Custom Dual

Het beste van licht en donker.

Meinl had al een heel lekker klinkende middenklasselijn met de Classics Custom Dark-serie bekkens. Met een beetje extra bewerking weet het merk die reeks een compleet ander karakter te geven: de Class.....meer »»

Rohema 5A Stick Control en Evolution

Van klassieker tot next level

Rohema is niet zo bekend in Nederland, en dat terwijl het Duitse merk toch al meer dan 130 jaar drumstokken maakt. In ons land staat daar echter vaak de naam van een winkel op. De laatste jaren begi.....meer »»

Pearl President Phenolic

Splinternieuwe jubleumklassieker

Het Japanse Pearl viert dit jaar zijn 75ste verjaardag en voor die gelegenheid stoft het een heel bijzondere set uit het verleden af: de President. Die is er in twee versies. De Deluxe en de Phenolic......meer »»

Gewa G9 Pro C6 e-drumkit

High end Duitse krachtpatser.

Dat het niet meevalt om vanuit niets een elektronische set te ontwikkelen, hebben we op deze pagina’s wel eens eerder gezegd. Tel daar een wereldwijde pandemie bij op, en het mag geen verrassing zij.....meer »»

CRS Cymbal Resonance System

Laat je bekkens vrij

De geïsoleerde ophanging voor drums wordt al jaren gezien als een van de grote verbeteringen op drumgebied. Maar hoe zit het dan met bekkens? Die hangen immers nog precies zo aan een standaard als ve.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken