Zildjian I-Family add-ons

Zildjian I-Family add-ons

Gezinsuitbreiding voor een klein prijsje

Ook als je een klein budget hebt, kun je bij Zildjian terecht. Met de I-Family zette het merk namelijk een kleine twee jaar geleden een behoorlijk interessante instaplijn neer. En de I-Family kreeg in.....meer »»

Tama True Touch Training kit

Oefenen op een tank

Lang, lang geleden, toen we nog met guldens betaalden en een elektronische drumkit onbetaalbaar was, had je maar één optie om een beetje geruisloos te oefenen: deoefendrumkit. Tama brengt zo’n set.....meer »»

SteelDrum Hybrid drums

De punch van metaal, de warmte van hout

De meest creatieve ideeën komen vaak bij kleine drumbouwers vandaan, en dat is bij het onderwerp van deze test niet anders. De Hybrid is het nieuwste wapenfeit van de Italiaanse drumbouwer SteelDrum......meer »»

Schlagwerk 2inOne Treasure Box Aged Walnut cajón en CP200 cajónpedaal

Luxe percussiekist en high-tech pedaal

Schlagwerk mag zich met recht een grondlegger op het gebied van de cajón noemen. Het merk maakt namelijk al sinds 1984 cajóns, die ze in een Duitse werkplaats door ontwikkelden van een traditionele .....meer »»

Pearl Matt Halpern Signature snaredrum

Zwarte messing spierbundel

Matt Halpern staat bekend als iemand die het best klinkt als het allemaal wat steviger is. En dat vraagt natuurlijk om een bijpassend klinkende signature-snaredrum. Daar wisten ze bij Pearl wel raad m.....meer »»

Fame Hybrid Pro

Gespierde en realistisch klinkende e-kit

Tot enkele jaren terug kon je de betaalbare elektronische kits maar het best links laten liggen, maar inmiddels koop je ook in het lage segment steeds meer elektronische trommel voor je geld. Fame is .....meer »»

Test van de nieuwe Sonor Kompressor snaredrums

Metaal met Duitse roots

Sonor heeft al heel lang een reputatie hoog te houden op snaredrumgebied, maar de afgelopen paar jaar was er een opvallende hiaat in de catalogus. Daar komt nu verandering in met een hele reeks metale.....meer »»

A&F Raw Steel drums

Ultra high-end drums met een ruw randje

Als je als drummer iets écht exclusiefs en anders wilt, dan is er heel wat te kiezen. Maar het meest steam punk onder de kleine exclusieve merken moet toch wel het Amerikaanse A&F zijn. En daar kon.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken