Sonor Benny Greb 2.0 Signature snaredrums

Sonor Benny Greb 2.0 Signature snaredrums

Beuken en messing in het kwadraat

Benny Greb's Signature snaredrum is al sinds de introductie een van de populairste snares uit de Sonor-catalogus. Afgelopen jaar kreeg de trommel niet alleen een flinke make-over, hij kreeg er ook een.....meer »»

British Drum Company The Rotterdam

Bloedmooi 10e verjaardagsfeestje

Rotterdam Drum Department bestond vorig jaar tien jaar, en eigenaar Gijs van de Kerkhof maakte van de gelegenheid gebruik om door een paar merken een speciale snaredrum te laten maken – meestal éé.....meer »»

Asba Metal

Terugkeer van een eigenwijze Fransoos

De Citroën DS, Gauloises zonder filter en roestvrijstalen drums. Ze horen allemaal bij het Frankrijk van de jaren ’70. De eerste twee zijn zeker niet meer van deze tijd, maar die laatste… Laat he.....meer »»

2Box Speedlight

Veelzijdige Zweedse middenklasser

Het is bijna een stelregel dat je het als klein elektronicamerk niet tegen de grote jongens kunt opnemen. Het Zweedse 2Box weet echter al dik tien jaar te verrassen met eigenwijze ontwerpen en opvalle.....meer »»

Yamaha Crosstown hardware en FP9 pedalen

Lichtgewicht standaards en racepedalen

Yamaha had de afgelopen anderhalf jaar twee regelrechte knallers op hardwaregebied. Die waren echter zo populair dat er in de winkel maar moeilijk aan te komen viel. Dat is inmiddels opgelost, en dus .....meer »»

Roland V-Drums Acoustic Design VAD506

E-kit op de akoestische toer

De meeste elektronische drummers zullen het toegeven: een elektronische set heeft zijn voordelen én unieke mogelijkheden, maar ziet er lang niet zo stoer uit als een akoestische. Vanaf nu is dat an.....meer »»

Vox Telstar 2020

Knotsgekke vintage re-release

Het is met ruime voorsprong de meest opvallende drumkit die we de afgelopen jaren op de testbank hadden. De Vox Telstar: een re-release van de klassieker uit de jaren 60, met bijna alle pluspunten én.....meer »»

Meinl Byzance Foundry Reserve add-ons

Meer muzikale meesterstukken

Ieder bekkenmerk heeft zijn eigen topje van de ijsberg: een serie bekkens die staat voor het summum van wat het merk kan maken. Bij Meinl is dat sinds een jaar of twee de Foundry Reserve. In die reeks.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken