Betaalbare professionals

Betaalbare professionals

Sontronics Drumpack Plus drummicrofoonset

Als je voor het eerst investeert in microfoons, heb je twee opties. Óf je dropt je complete spaarvarken voor topkwaliteit van de grote merken, óf je kiest voor een betaalbaarder setje budgetmicrofoo.....meer »»

Sabian HHX Complex

Donkerzoet veelzijdig

De HHX-serie is van oudsher een beetje een speeltuin voor de bekkensmeden van Sabian. Alles wat niet te traditioneel is, en toch met de hand wordt gehamerd, komt in deze reeks terecht. Naast light en .....meer »»

Roland TD-27KV V-Drums

Gespierd in het midden

De update waarvan je wist dat-ie ging komen. De laatste ‘oude’ Roland in de V-Drums line-up was de TD-25, en die kreeg dan ook afgelopen januari zijn vervanger: de TD-27. En daarbij waren de Japan.....meer »»

Stealthsonics U2, U4 en U9 in-ear monitors

Een nieuwe naam in je oren

In-earmonitoring wint de afgelopen jaren snel aan populariteit, en daarmee neemt het aantal aanbieders van custom en standaard ‘oortjes’ ook hand over hand toe. In het hogere prijssegment maakt St.....meer »»

Pearl Malletstation

Veelzijdige digitale plank

Een paar edities geleden testten we al de Keith McMillen BopPad, maar de elektronicaguru in deze naamgeving heeft nog meer slimme percussiecontrollers ontworpen: McMillen zette namelijk ook zijn naam .....meer »»

Evans UV2 vellen

Dubbeldik slijtvast

Evans had een kleine twee jaar geleden groot succes met de UV1: een enkellaags vel met een speciale, ongelooflijk slijtvaste coating. Afgelopen jaar introduceerde het merk dezelfde coating op een dubb.....meer »»

Cymhole

Slimme bekkengatbescherming

Bekkens zijn duur, dus ben je er voorzichtig mee. Maar iedereen die wel eens in een oefenruimte heeft gespeeld of over een door anderen geleverde backline kent het probleem: waar zijn toch die kunstst.....meer »»

Wizzdrum 2.0

3D geprint designwonder

In Slagwerkkrant 180 kwam hij voor het eerst voorbij: de Wizzdrum. Toen vooral nog een slim samengestelde set van deels eigen ontwerp en deels bestaande instrumenten. Vijf jaar later is er een complee.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken