Evans UV2 vellen

Evans UV2 vellen

Dubbeldik slijtvast

Evans had een kleine twee jaar geleden groot succes met de UV1: een enkellaags vel met een speciale, ongelooflijk slijtvaste coating. Afgelopen jaar introduceerde het merk dezelfde coating op een dubb.....meer »»

Cymhole

Slimme bekkengatbescherming

Bekkens zijn duur, dus ben je er voorzichtig mee. Maar iedereen die wel eens in een oefenruimte heeft gespeeld of over een door anderen geleverde backline kent het probleem: waar zijn toch die kunstst.....meer »»

Wizzdrum 2.0

3D geprint designwonder

In Slagwerkkrant 180 kwam hij voor het eerst voorbij: de Wizzdrum. Toen vooral nog een slim samengestelde set van deels eigen ontwerp en deels bestaande instrumenten. Vijf jaar later is er een complee.....meer »»

Pearl Masters Maple Gum

Japanner met Amerikaanse roots

Pearl experimenteert de afgelopen jaren flink met verschillende ketelconstructies. Veel van de experimenten uit de Masterworks-serie vinden langzaam hun weg naar meer betaalbare drums. Zo ook de nieuw.....meer »»

Mapex 30th Anniversary kit & snaredrum

Moderne knipoog naar het verleden.

Mapex bestaat dertig jaar, en in termen van drumfabrikanten is het merk nog maar een groentje. Toch heeft Mapex in die dertig jaren al heel wat mooie dingen laten zien, en daar staan ze met de 30th An.....meer »»

Istanbul Agop X-ist Ion Dark bekkens

Donker als de nacht

Donkere bekkens en stacks zijn populair, en bekkenfabrikanten doen momenteel flink hun best om elkaar af te troeven in hoe droog en extreem je zo’n donker bekken kunt maken. Istanbul Agop doet de vo.....meer »»

Kuppmen RebounControl

Akoestische feel op elektronisch

Iedereen die regelmatig achter een elektronische drumkit kruipt kent het verschijnsel: gaasvellen geven meer rebound dan een normaal drumvel. Kuppmen lost het voor je op met de bijzondere RebounContro.....meer »»

Meinl Byzance Equilibrium hihat

Garstka's muzikale trukendoos

Als endorser kun je bij een bekkenmerk nog eens om iets speciaals vragen. En dan heb je aan Matt Garstka geen makkelijke klant. Meinl moest namelijk zo'n beetje alle mogelijkheden die het tot z’n be.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken