Meinl Pure Alloy Custom

Meinl Pure Alloy Custom

Een tintje donkerder

Precies twee jaar geleden bespraken we in Slagwerkkrant de Meinl Pure Alloy-serie. Vorig jaar werd er een iets donkerder klinkend broertje van deze bijzondere B12-bekkens gelanceerd: de Pure Alloy Cus.....meer »»

Lite Stix

Beetje Licht op je performance

Soms wil je iets extra’s toevoegen aan je performance of drumsolo. Met Lite Stix wordt het wat betreft de visuals wel heel makkelijk. De Lite Stix hebben namelijk led-verlichting in de tips, in wel .....meer »»

Zoom LiveTrak L-20R mixer/recorder

Digitale alleskunner op broodformaat

Als je als drummer een professionele opname wilde maken, dan had je tot een paar jaar geleden een vrachtwagenlading aan apparatuur nodig. Die tijd ligt echter achter ons. Zoom maakt met de L-20R een r.....meer »»

Zildjian I-Family

Nieuw puntje op de i

Met weinig geld een mooie set bekkens samenstellen is moeilijk. Want waar je bij drums voor een paar honderd euro al een schaamteloos goed klinkende kit koopt, is bij bekkens het devies: hoe mooier de.....meer »»

Betaalbare professionals

Sontronics Drumpack Plus drummicrofoonset

Als je voor het eerst investeert in microfoons, heb je twee opties. Óf je dropt je complete spaarvarken voor topkwaliteit van de grote merken, óf je kiest voor een betaalbaarder setje budgetmicrofoo.....meer »»

Sabian HHX Complex

Donkerzoet veelzijdig

De HHX-serie is van oudsher een beetje een speeltuin voor de bekkensmeden van Sabian. Alles wat niet te traditioneel is, en toch met de hand wordt gehamerd, komt in deze reeks terecht. Naast light en .....meer »»

Roland TD-27KV V-Drums

Gespierd in het midden

De update waarvan je wist dat-ie ging komen. De laatste ‘oude’ Roland in de V-Drums line-up was de TD-25, en die kreeg dan ook afgelopen januari zijn vervanger: de TD-27. En daarbij waren de Japan.....meer »»

Stealthsonics U2, U4 en U9 in-ear monitors

Een nieuwe naam in je oren

In-earmonitoring wint de afgelopen jaren snel aan populariteit, en daarmee neemt het aantal aanbieders van custom en standaard ‘oortjes’ ook hand over hand toe. In het hogere prijssegment maakt St.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken