Code drumvellen

Code drumvellen

Eindelijk het kanaal over

Code drumvellen zijn de laatste tijd in het Verenigd Koninkrijk uitgegroeid tot een begrip. Op het vasteland van Europa zagen we de vellen nog nauwelijks, maar zo vlak na de Brexit zet het Engelse mer.....meer »»

Avantone Pro Kick

Lijkt op, klinkt beter

Avantone Pro is een merk dat bekend staat om speakers en microfoons. En dus moeten we niet vreemd opkijken dat het merk sinds kort ook een speaker als microfoon verkoopt. Verpakt in een kék houten t.....meer »»

Tama Starclassic Performer Maple Birch

Oude bekende, nieuwe sound

Net als ieder jaar weten we bij Slagwerkkrant als eerste de hand te leggen op een Tama-nieuwtje, en dat nieuws heeft dit jaar een bekende verschijning: de Tama Starclassic Performer Maple Birch......meer »»

Sonor Benny Greb 2.0 Signature snaredrums

Beuken en messing in het kwadraat

Benny Greb's Signature snaredrum is al sinds de introductie een van de populairste snares uit de Sonor-catalogus. Afgelopen jaar kreeg de trommel niet alleen een flinke make-over, hij kreeg er ook een.....meer »»

British Drum Company The Rotterdam

Bloedmooi 10e verjaardagsfeestje

Rotterdam Drum Department bestond vorig jaar tien jaar, en eigenaar Gijs van de Kerkhof maakte van de gelegenheid gebruik om door een paar merken een speciale snaredrum te laten maken – meestal éé.....meer »»

Asba Metal

Terugkeer van een eigenwijze Fransoos

De Citroën DS, Gauloises zonder filter en roestvrijstalen drums. Ze horen allemaal bij het Frankrijk van de jaren ’70. De eerste twee zijn zeker niet meer van deze tijd, maar die laatste… Laat he.....meer »»

2Box Speedlight

Veelzijdige Zweedse middenklasser

Het is bijna een stelregel dat je het als klein elektronicamerk niet tegen de grote jongens kunt opnemen. Het Zweedse 2Box weet echter al dik tien jaar te verrassen met eigenwijze ontwerpen en opvalle.....meer »»

Yamaha Crosstown hardware en FP9 pedalen

Lichtgewicht standaards en racepedalen

Yamaha had de afgelopen anderhalf jaar twee regelrechte knallers op hardwaregebied. Die waren echter zo populair dat er in de winkel maar moeilijk aan te komen viel. Dat is inmiddels opgelost, en dus .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken