Roland V-Drums Acoustic Design VAD506

Roland V-Drums Acoustic Design VAD506

E-kit op de akoestische toer

De meeste elektronische drummers zullen het toegeven: een elektronische set heeft zijn voordelen én unieke mogelijkheden, maar ziet er lang niet zo stoer uit als een akoestische. Vanaf nu is dat an.....meer »»

Vox Telstar 2020

Knotsgekke vintage re-release

Het is met ruime voorsprong de meest opvallende drumkit die we de afgelopen jaren op de testbank hadden. De Vox Telstar: een re-release van de klassieker uit de jaren 60, met bijna alle pluspunten én.....meer »»

Meinl Byzance Foundry Reserve add-ons

Meer muzikale meesterstukken

Ieder bekkenmerk heeft zijn eigen topje van de ijsberg: een serie bekkens die staat voor het summum van wat het merk kan maken. Bij Meinl is dat sinds een jaar of twee de Foundry Reserve. In die reeks.....meer »»

Carlsbro Októ A multipad

Superbetaalbare krachtpatser

Elektronische drums worden steeds goedkoper en er valt ook steeds meer tekiezen. Het aanbod aan multipads lijkt echter nauwelijks aan groei of prijsdalingonderhevig. Carlsbro probeert daar met de Okt.....meer »»

Yamaha Stage Custom Hip

Compacte berkenhouten groovemachine

Yamaha heeft met de Stage Custom al jarenlang een heel sterke kit in de hogere instapklasse. Afgelopen NAMM show werd er een nieuwe variant van deze set geïntroduceerd, speciaal gemaakt voor compacte.....meer »»

Tama MC8 Hoop Grip en attachments

Slim klemsysteem voor op je spanranden

Sommige merken staan bekend om hun drums, andere om hun hardware. Tama om allebei. En als de Japanners dan met een heel systeem klemmetjes en add-ons komen waarmee je van alles aan je trommels vast ku.....meer »»

Modern, donker, groter

Meinl 15” Big Apple hihat

Meinl maakt in de Byzance-reeks heel veel prachtige jazzbekkens. De Big Apple-reeks vormt een eigen modern-donker hoekje binnen het Byzance-spectrum, en daar kreeg de hihat er onlangs een groter broer.....meer »»

Ears4u Stage in-ears

Custom made in vier smaken

Gehoorbescherming en volumebeperking worden steeds belangrijker in de muziekindustrie, en het aanbod aan in-earmonitors steeds groter. Na de zeer budgetbewuste Staggs in de vorige editie Slagwerkkrant.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken