Pearl Masters Maple Gum

Pearl Masters Maple Gum

Japanner met Amerikaanse roots

Pearl experimenteert de afgelopen jaren flink met verschillende ketelconstructies. Veel van de experimenten uit de Masterworks-serie vinden langzaam hun weg naar meer betaalbare drums. Zo ook de nieuw.....meer »»

Mapex 30th Anniversary kit & snaredrum

Moderne knipoog naar het verleden.

Mapex bestaat dertig jaar, en in termen van drumfabrikanten is het merk nog maar een groentje. Toch heeft Mapex in die dertig jaren al heel wat mooie dingen laten zien, en daar staan ze met de 30th An.....meer »»

Istanbul Agop X-ist Ion Dark bekkens

Donker als de nacht

Donkere bekkens en stacks zijn populair, en bekkenfabrikanten doen momenteel flink hun best om elkaar af te troeven in hoe droog en extreem je zo’n donker bekken kunt maken. Istanbul Agop doet de vo.....meer »»

Kuppmen RebounControl

Akoestische feel op elektronisch

Iedereen die regelmatig achter een elektronische drumkit kruipt kent het verschijnsel: gaasvellen geven meer rebound dan een normaal drumvel. Kuppmen lost het voor je op met de bijzondere RebounContro.....meer »»

Meinl Byzance Equilibrium hihat

Garstka's muzikale trukendoos

Als endorser kun je bij een bekkenmerk nog eens om iets speciaals vragen. En dan heb je aan Matt Garstka geen makkelijke klant. Meinl moest namelijk zo'n beetje alle mogelijkheden die het tot z’n be.....meer »»

Pearl e/Merge e/Hybrid

Eigenwijze elektronische topper

Dat een elektronisch drumstel produceren geen simpele klus is, hebben we in het verleden al vaak genoeg gezien. En ook bij Pearl bleef het bij de e/Merge na de introductie zo’n anderhalf jaar gelede.....meer »»

Remo Sub Muff'l bassdrumdemper

Dempen aan de buitenkant

In de jaren tachtig en negentig had Remo met de Muff'l zo'n beetje het alleenrecht op het gebied van bassdrumdemping. Een kunststof bakje met een schuimrubberen ring was hét middel om uit je bassdrum.....meer »»

Tama Dyna-Sync direct drive-pedaal

Japanse snelheidsduivel

Ieder zichzelf respecterend pedalenmerk heeft een direct drive-pedaal in de line-up.Behalve? Juist: Tama. Op de afgelopen NAMM show zetten de Japanners dat gemis eindelijk recht. Ruim baan voor de Dyn.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken