Pearl Eliminator Solo pedalen en Roadster krukken

Pearl Eliminator Solo pedalen en Roadster krukken

Zitten en trappen!

Pearl is een sterk merk op hardwaregebied. En dan hebben we het niet alleen over bekkenstandaards of tomarmen. Ook op het gebied van pedalen en Roadster krukken hebben de Japanners een goede reputatie.....meer »»

Mapex Saturn Evolution

De volgende stap

Mapex heeft met de Saturn al jaren een ongelooflijk prijsbewust werkpaard in de hoge middenklasse. Daar kwam vorig jaar een groter broertje bij, of liever gezegd, twee grotere broertjes. De Saturn Evo.....meer »»

Tama snaredrumnieuws 2021

Drie karaktervolle klasbakken

Tama pakt lekker door met snaredrumnieuws. Ook dit jaar zijn er weer een paar bijzondere modellen, die we dan ook prompt toegestuurd kregen om eens van dichtbij te bekijken: een nieuwe SLP, een nieuwe.....meer »»

Roland SPD-20 Pro Octapad

Terug van stiekem niet weggeweest

In Europa stond hij al heel lang niet meer in de catalogus, maar in India bleef hij onverminderd populair: de Roland SPD-20 Octapad. En dus kreeg deze ‘Octa-Opa’ onlangs een upgrade. Tijd om ken.....meer »»

Code drumvellen

Eindelijk het kanaal over

Code drumvellen zijn de laatste tijd in het Verenigd Koninkrijk uitgegroeid tot een begrip. Op het vasteland van Europa zagen we de vellen nog nauwelijks, maar zo vlak na de Brexit zet het Engelse mer.....meer »»

Avantone Pro Kick

Lijkt op, klinkt beter

Avantone Pro is een merk dat bekend staat om speakers en microfoons. En dus moeten we niet vreemd opkijken dat het merk sinds kort ook een speaker als microfoon verkoopt. Verpakt in een kék houten t.....meer »»

Tama Starclassic Performer Maple Birch

Oude bekende, nieuwe sound

Net als ieder jaar weten we bij Slagwerkkrant als eerste de hand te leggen op een Tama-nieuwtje, en dat nieuws heeft dit jaar een bekende verschijning: de Tama Starclassic Performer Maple Birch......meer »»

Sonor Benny Greb 2.0 Signature snaredrums

Beuken en messing in het kwadraat

Benny Greb's Signature snaredrum is al sinds de introductie een van de populairste snares uit de Sonor-catalogus. Afgelopen jaar kreeg de trommel niet alleen een flinke make-over, hij kreeg er ook een.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken