Ludwig Classic Oak

Ludwig Classic Oak

Eiken klassieker

Ludwig maakt nu alweer bijna tien jaar drums met een vleugje eiken, de Keystones, en begin dit jaar vonden de Amerikanen het tijd om de eiken sets maar eens dezelfde status te geven als de Classic Map.....meer »»

Mapex Black Panther snaredrums

Alles in het nieuw

Als je op zoek bent naar een betaalbare high-end snaredrum, kun je bij Mapex al sinds jaar en dag je lol op met de Black Panther-serie. En die werd onlangs helemaal in het nieuw gestoken. Maar liefst .....meer »»

Tama Club Jam Flyer

Wie het kleine niet eert

Een krap podium, een moeilijk te bereiken kroeg of huiskamer, een stek waar het allemaal niet hard mag... Een compact drumkitje kan dan een mooi alternatief zijn voor de vermaledijde cajón. Tama maa.....meer »»

SoundBrenner Core Steel

Tik Tok

Enkele jaren geleden bracht Soundbrenner de Pulse uit, een metronoom die de tel met een trilling aangeeft. De Pulse draag je ergens op je lichaam, bijvoorbeeld om je pols, arm, been of borst. De st.....meer »»

Meinl Pure Alloy Custom

Een tintje donkerder

Precies twee jaar geleden bespraken we in Slagwerkkrant de Meinl Pure Alloy-serie. Vorig jaar werd er een iets donkerder klinkend broertje van deze bijzondere B12-bekkens gelanceerd: de Pure Alloy Cus.....meer »»

Lite Stix

Beetje Licht op je performance

Soms wil je iets extra’s toevoegen aan je performance of drumsolo. Met Lite Stix wordt het wat betreft de visuals wel heel makkelijk. De Lite Stix hebben namelijk led-verlichting in de tips, in wel .....meer »»

Zoom LiveTrak L-20R mixer/recorder

Digitale alleskunner op broodformaat

Als je als drummer een professionele opname wilde maken, dan had je tot een paar jaar geleden een vrachtwagenlading aan apparatuur nodig. Die tijd ligt echter achter ons. Zoom maakt met de L-20R een r.....meer »»

Zildjian I-Family

Nieuw puntje op de i

Met weinig geld een mooie set bekkens samenstellen is moeilijk. Want waar je bij drums voor een paar honderd euro al een schaamteloos goed klinkende kit koopt, is bij bekkens het devies: hoe mooier de.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken