Zildjian bekkennieuws 2019

Zildjian bekkennieuws 2019

Over clusters, stacks en vuiligheid

Zildjian heeft al een paar jaar de gewoonte om de release van een grote bekkenreeks af te wisselen met een hele stapel losse modellen. Vorig jaar werd de K Sweet-reeks geïntroduceerd, en dus is het d.....meer »»

Zoom Q2n-4k videocamera

Op alle punten beter

De Zoom Q2n was en is een echte gamechanger op het gebied van compacte videocamera’s. Voor een appel en een ei koop je met de originele Q2n een camera die beter klinkt dan veel duurdere GoPro’s en.....meer »»

Sonor Perfect Balance Standard

Jojo's droom 2.0

Het perfecte bassdrumpedaal. Dat is wat Jojo Mayer voor ogen had bij het ontwerp van het originele Perfect Balance pedaal. Maar daar hing wel een prijskaartje aan. Nu komt Sonor met een nieuwe versie .....meer »»

Schlagwerk OS cajóns

Traditioneel maar toch vernieuwd

Aan iets simpels als een houten doos valt niet veel te vernieuwen, zou je denken. Toch verrassen bouwers van cajóns ons geregeld met iets inventiefs. Vaak zoekt men het dan in afwijkende varianten al.....meer »»

Natal Tulipwood snaredrums

Betaalbare klasbakken

Het is alweer even geleden dat we in Slagwerkkrant een test van Natal drums plaatsten, en in de tussentijd heeft het merk flink aan de catalogus gesleuteld. Tijd voor een hernieuwde kennismaking die w.....meer »»

Stagg 52 series hardware

Solide staanders

In de vorige editie kon je al een test lezen van de nieuwe Stagg 52 Series pedalen, maar dat was niet het enige hardwarenieuws van Stagg in het afgelopen jaar. Nu is de rest van het metaalwerk aan de .....meer »»

Meinl Byzance Foundry Reserve

Handgehamerde ziel en zaligheid

De Byzance-reeks is het paradepaardje van Meinl. Vrijwel alles kán in deze handgehamerde serie en dat leverde de laatste jaren heel veel bijzondere en eigenzinnige bekkens op. Met de nieuwe Byzance F.....meer »»

Pearl Session Studio Select

Onderhuids compleet vernieuwd

Pearl’s Session kit heeft een nogal onstuimig verleden. De serie was er al in vele uitvoeringen en was zelfs een paar jaar uit de catalogus verdwenen. Zo’n drie jaar geleden bracht Pearl de Sessio.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken