British Drum Company Tomsprings

British Drum Company Tomsprings

Een beetje vering voor je vintage set-up

Als je bij een beetje vintage ogende kit je tom op bijpassende manier wilt monteren, kom je al snel uit bij een snaredrumstandaard. Die standaard heeft over het algemeen een belangrijk nadeel: hij haa.....meer »»

Istanbul Agop en Agop Sterling rides

Twee gezichten

Istanbul Agop mag zich van de Turkse bekkenfabrikanten inmiddels de grootste en modernste noemen. Dat wil niet zeggen dat ze hun roots vergeten zijn. Met de vier bekkens uit deze test laten ze keurig .....meer »»

Meinl Stick and Brush

Duitsers om mee te slaan

Meinl heeft al jaren een ijzersterke reputatie op het gebied van bekkens en percussie, maar vorig jaar werd er nog een divisie aan het bedrijf toegevoegd. Onder de naam Meinl Stick & Brush maken de Du.....meer »»

Stagg 52 series pedalen

Veel voor weinig

Bassdrumpedalen zijn vaak een compromis: een écht goed pedaal kost bijna net zoveel als een complete beginnersset, en op een budgetpedaal is vaak zoveel beknibbeld dat je er niet meer mee uit de voet.....meer »»

Tama Starclassic Walnut Birch

Nieuw hout, nieuwe sound

Januari staat als altijd in het teken van de NAMM show,en dankzij de nauwe contacten met Tama is het ons ook dit jaar weer gelukt om voor de introductie al een nieuwe Tama-set op de testbank te krijge.....meer »»

Review Pearl Session Studio Select drums

Onderhuids compleet vernieuwd

Pearl’s Session kit heeft een nogal onstuimig verleden. De serie was er al in vele uitvoeringen en was zelfs een paar jaar uit de catalogus verdwenen. Zo’n drie jaar geleden bracht Pearl de Sessio.....meer »»

Meinl Pickup cajons

Kisten vol kabels

De tijd dat cajóns alleen onder percussionisten bekend waren, is al heel lang voorbij. Vooral in het circuit van de singer-songwriter is het percussie-instrument immens populair en ook menig drummer .....meer »»

Meinl 16" Byzance Sand Hat

Grote Greb

Benny Greb mag zich bij Meinl inmiddels verheugen op een complete reeks signature-bekkens. Van rides en crashes tot effectbekkens, ze zijn allemaal verkrijgbaar met zijn lasergegraveerde gezicht erop......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken