Cymbalworks Collectables

Cymbalworks Collectables

Handgehamerde bekkens met Deense roots

Voor donkere, ouderwets handgehamerde bekkens ga je naar Turkije. Of met een kleine omweg via Denemarken naar China. Zo doet het nieuwe merk Cymbalworks het namelijk. Tijd voor een kennismaking......meer »»

British Drum Company Nicko McBrain Signatures

Op en top Engelse klasse

Je kunt Iron Maiden-drummer Nicko McBrain met recht tot de Engelse drum-royalty rekenen. En als je een drummer van zulk statuur aan boord haalt, dan verdient hij ook een eigen snaredrum. Misschien zel.....meer »»

Carlsbro Októ A multipad

Superbetaalbare krachtpatser

Elektronische drums worden steeds goedkoper en er valt ook steeds meer te kiezen. Het aanbod aan multipads lijkt echter nauwelijks aan groei of prijsdaling onderhevig. Carlsbro probeert daar met de Ok.....meer »»

Sakae Axelandor

Wolf in schaapskleren

In ons NAMM-verslag kon je al lezen dat het Japanse Sakae met behulp van elektronicagigant Korg een doorstart maakt. Op de drums is het nog even wachten, maar de pedalen hebben inmiddels Europa bereik.....meer »»

Meinl Byzance Dual

Op eigen benen

Meinl’s Byzance Extra Dry Dual bekkens waren altijd een beetje een vreemde eend in de reeks. Want zo gortdroog als de andere Extra Dry bekkens waren ze zeker niet. Meinl zet dat nu recht door de Dua.....meer »»

Mapex Black Panther en signature-snaredrums deel 2

Meer van wat anders

Na de eerste lading Black Panther snaredrums in Slagwerkkrant 218 kijken we in deze editie naar het tweede deel van de enorme lading snaredrumnieuws die Mapex in januari uitbracht. Niet alleen Black P.....meer »»

DS Rebel Maple Koto

Dikke Italiaanse rockster.

DS drums is een van die wat kleinere merken die al weer heel wat jaartjes op de Nederlandse markt te krijgen zijn. Maar bij de Italianen is er de afgelopen jaren een hoop gebeurd: een nieuwe fabriek, .....meer »»

Stagg SPM-235 in ears

dubbele drivers, half geld

In-ears zijn over het algemeen een vrij prijzige zaak, want zelfs de goedkoopste modellen met enkele drivers beginnen rond de 100 euro. Stagg dacht dat het anders kan, en komt met de SPM-235: een setj.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken