Meinl Byzance Dual

Meinl Byzance Dual

Op eigen benen

Meinl’s Byzance Extra Dry Dual bekkens waren altijd een beetje een vreemde eend in de reeks. Want zo gortdroog als de andere Extra Dry bekkens waren ze zeker niet. Meinl zet dat nu recht door de Dua.....meer »»

Mapex Black Panther en signature-snaredrums deel 2

Meer van wat anders

Na de eerste lading Black Panther snaredrums in Slagwerkkrant 218 kijken we in deze editie naar het tweede deel van de enorme lading snaredrumnieuws die Mapex in januari uitbracht. Niet alleen Black P.....meer »»

DS Rebel Maple Koto

Dikke Italiaanse rockster.

DS drums is een van die wat kleinere merken die al weer heel wat jaartjes op de Nederlandse markt te krijgen zijn. Maar bij de Italianen is er de afgelopen jaren een hoop gebeurd: een nieuwe fabriek, .....meer »»

Stagg SPM-235 in ears

dubbele drivers, half geld

In-ears zijn over het algemeen een vrij prijzige zaak, want zelfs de goedkoopste modellen met enkele drivers beginnen rond de 100 euro. Stagg dacht dat het anders kan, en komt met de SPM-235: een setj.....meer »»

Ludwig Classic Oak

Eiken klassieker

Ludwig maakt nu alweer bijna tien jaar drums met een vleugje eiken, de Keystones, en begin dit jaar vonden de Amerikanen het tijd om de eiken sets maar eens dezelfde status te geven als de Classic Map.....meer »»

Mapex Black Panther snaredrums

Alles in het nieuw

Als je op zoek bent naar een betaalbare high-end snaredrum, kun je bij Mapex al sinds jaar en dag je lol op met de Black Panther-serie. En die werd onlangs helemaal in het nieuw gestoken. Maar liefst .....meer »»

Tama Club Jam Flyer

Wie het kleine niet eert

Een krap podium, een moeilijk te bereiken kroeg of huiskamer, een stek waar het allemaal niet hard mag... Een compact drumkitje kan dan een mooi alternatief zijn voor de vermaledijde cajón. Tama maa.....meer »»

SoundBrenner Core Steel

Tik Tok

Enkele jaren geleden bracht Soundbrenner de Pulse uit, een metronoom die de tel met een trilling aangeeft. De Pulse draag je ergens op je lichaam, bijvoorbeeld om je pols, arm, been of borst. De st.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken