Meinl Byzance Equilibrium hihat

Meinl Byzance Equilibrium hihat

Garstka's muzikale trukendoos

Als endorser kun je bij een bekkenmerk nog eens om iets speciaals vragen. En dan heb je aan Matt Garstka geen makkelijke klant. Meinl moest namelijk zo'n beetje alle mogelijkheden die het tot z’n be.....meer »»

Pearl e/Merge e/Hybrid

Eigenwijze elektronische topper

Dat een elektronisch drumstel produceren geen simpele klus is, hebben we in het verleden al vaak genoeg gezien. En ook bij Pearl bleef het bij de e/Merge na de introductie zo’n anderhalf jaar gelede.....meer »»

Remo Sub Muff'l bassdrumdemper

Dempen aan de buitenkant

In de jaren tachtig en negentig had Remo met de Muff'l zo'n beetje het alleenrecht op het gebied van bassdrumdemping. Een kunststof bakje met een schuimrubberen ring was hét middel om uit je bassdrum.....meer »»

Tama Dyna-Sync direct drive-pedaal

Japanse snelheidsduivel

Ieder zichzelf respecterend pedalenmerk heeft een direct drive-pedaal in de line-up.Behalve? Juist: Tama. Op de afgelopen NAMM show zetten de Japanners dat gemis eindelijk recht. Ruim baan voor de Dyn.....meer »»

Roland TM-1 triggermodule/sampleplayer

Handzame Hybride Krachtpatser

Even een paar samples aan je akoestische kit toevoegen. Dan heb je een module nodig, en een paar pads of triggers. Zo’n module kan vaak veel meer dan waar je als live spelende drummer op zit te wach.....meer »»

Millenium MPS-850

Prijsvechter met klasse

Na de prijzenslag bij akoestische drums lijk je nu ook bij elektronische drums steeds meer ‘trommel voor je geld’ te krijgen. De Millenium MPS-850 gaat daarbij wel heel ver. Voor onder de 600 euro.....meer »»

Ludwig 110th Anniversary & Super snaredrums

Vier veelzijdige paradepaardjes

Ludwig bestaat dit jaar 110 jaar en viert dat met een hele reeks nieuwe snaredrums en drumkits. We laten de peperdure en extreem gelimiteerde drumkits even liggen en bekijken vier van de nieuwe snared.....meer »»

Keo Percussion

Speeltuin vol houten percussie

Keith Keough is het creatieve brein achter de drums van British Drum Company, maar er gaat meer om in zijn hoofd dan alleen trommels. Dat leidde afgelopen jaar tot het percussie- en accessoiremerk Keo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken