EFnote 3 e-drums

EFnote 3 e-drums

Even voorstellen...

EFnote zette op de NAMM show van 2020 de eerste voorzichtige stapjes als nieuw elektronisch drummerk. Twee maanden later ging de hele wereld in een complete lockdown. Daarom duurde het misschien wat l.....meer »»

Meinl Split Tone oefenpad

Anika’s oefenpad

Anika Nilles schreef in het afgelopen jaar misschien wel het beste 'pad-boek’ ooit. En daar hoort natuurlijk een eigen practice pad bij. Laat dat maar aan Meinl over......meer »»

Istanbul Agop Traditional Jazz

Zoete handgehamerde beauties

Bij de meer jazzy bekkens is de trend al een paar jaar ‘donkerder’, ‘vuiler’ en ‘droger’. Genoeg van dat alles, dachten de bekkensmeden van Istanbul Agop. Hoog tijd voor een paar ambacht.....meer »»

Meinl bekkennieuws 2021

De lekkerste crash tussen de gaten

Meinl was een van de weinige merken die afgelopen januari echt met een stapel nieuwe producten op de proppen kwam. Met het wegvallen van de NAMM show was bij de meeste fabrikanten de druk van de ketel.....meer »»

Pearl Eliminator Solo pedalen en Roadster krukken

Zitten en trappen!

Pearl is een sterk merk op hardwaregebied. En dan hebben we het niet alleen over bekkenstandaards of tomarmen. Ook op het gebied van pedalen en Roadster krukken hebben de Japanners een goede reputatie.....meer »»

Mapex Saturn Evolution

De volgende stap

Mapex heeft met de Saturn al jaren een ongelooflijk prijsbewust werkpaard in de hoge middenklasse. Daar kwam vorig jaar een groter broertje bij, of liever gezegd, twee grotere broertjes. De Saturn Evo.....meer »»

Tama snaredrumnieuws 2021

Drie karaktervolle klasbakken

Tama pakt lekker door met snaredrumnieuws. Ook dit jaar zijn er weer een paar bijzondere modellen, die we dan ook prompt toegestuurd kregen om eens van dichtbij te bekijken: een nieuwe SLP, een nieuwe.....meer »»

Roland SPD-20 Pro Octapad

Terug van stiekem niet weggeweest

In Europa stond hij al heel lang niet meer in de catalogus, maar in India bleef hij onverminderd populair: de Roland SPD-20 Octapad. En dus kreeg deze ‘Octa-Opa’ onlangs een upgrade. Tijd om ken.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken