Ludwig 110th Anniversary & Super snaredrums

Ludwig 110th Anniversary & Super snaredrums

Vier veelzijdige paradepaardjes

Ludwig bestaat dit jaar 110 jaar en viert dat met een hele reeks nieuwe snaredrums en drumkits. We laten de peperdure en extreem gelimiteerde drumkits even liggen en bekijken vier van de nieuwe snared.....meer »»

Keo Percussion

Speeltuin vol houten percussie

Keith Keough is het creatieve brein achter de drums van British Drum Company, maar er gaat meer om in zijn hoofd dan alleen trommels. Dat leidde afgelopen jaar tot het percussie- en accessoiremerk Keo.....meer »»

British Drum Company Lounge Series

Vintage perfectie

De naam British Drum Company kom je de laatste tijd vaak tegen in Slagwerkkrant, en naar het zich laat aanzien zal dat nog wel even zo blijven. Het jonge Britse merk heeft namelijk wat te bewijzen: .....meer »»

El Cajón Percusión ECP 200 en ECP 400 DC

Cajóns van eigen bodem

El Cajón. Een naam die doet denken aan zonnige oorden, tropische stranden... Mispoes! De cajóns van dit merk worden gewoon gemaakt in het Oerhollandse Spakenburg......meer »»

Fazley DDK-100

Veel opties, bescheiden prijs

Kun je een goed en uitgebreid elektronisch drumstel kopen onder de vijfhonderd euro? De grote merken wagen zich er niet aan. Ze houden het in deze prijsklasse voornamelijk simpel en basic. Bax Music b.....meer »»

Keith McMillen BopPad

Razendsnelle compacte krachtpatser

Drummers houden niet van knopjes, moeten ze bij Keith McMillen hebben gedacht. En dus heeft hun BopPad er ook geen. De triggerpad heeft een usb-output, en vier slagvlakken. Wordt dit de kortste review.....meer »»

Zildjian bekkennieuws 2019

Over clusters, stacks en vuiligheid

Zildjian heeft al een paar jaar de gewoonte om de release van een grote bekkenreeks af te wisselen met een hele stapel losse modellen. Vorig jaar werd de K Sweet-reeks geïntroduceerd, en dus is het d.....meer »»

Zoom Q2n-4k videocamera

Op alle punten beter

De Zoom Q2n was en is een echte gamechanger op het gebied van compacte videocamera’s. Voor een appel en een ei koop je met de originele Q2n een camera die beter klinkt dan veel duurdere GoPro’s en.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken