Laney DH80 Drumhub

Laney DH80 Drumhub

Handzame gespierde driehoek

Met het steeds populairder worden van de elektronische drumkit wordt de vraag naar versterking ook steeds groter. Niet alleen voor thuis, maar ook voor de oefenruimte of de lessituatie. Dat is een kol.....meer »»

Pearl StaveCraft en Duoluxe

Moderne twist en knip oog naar het verleden

Pearl viert zijn 75ste verjaardagsfeest met een paar bijzondere nieuwtjes waarvan je eerder al een lekker vintage ogende kit in deze rubriek zag voorbijkomen. Maar er is natuurlijk meer, en in deze ed.....meer »»

Sabian XSR Commuter pack

Klein setje, grote sound

Een bekkenset speciaal voor de reislustige drummer. Zildjian deed het een paar jaar geleden met de City pack, waarin het merk een paar veelzijdige maar kleinere bekkens combineerde. ‘Dat kunnen wij .....meer »»

Sib Systems Rocket One

Veelzijdige mic met een haartje kleur

Een microfoon die het zowel op toms als op bassdrum goed doet, en die je ook nog eens zonder problemen op een snaredrum kunt zetten. Dat klinkt onwaarschijnlijk, maar volgens Sib Systems kan het met d.....meer »»

Trakian Cymbals Dry Motion Series

Buiten de gebaande paden

Timing is alles in de muziekwereld, en wat dat betreft zat het Trakian Cymbals niet mee. Het piepjonge merk was bezig om z’n bedrijfje op te zetten, toen ook in Turkije de coronacrisis roet in het .....meer »»

Zultan Cymbals Impulz, Raw, Dune en Q bekkens

Betaalbare Turkse be auties uit Duitsland.

Met betaalbare drums kun je als drummer een heel eind komen. Met betaalbare bekkens ligt dat anders. Internetgigant Thomann biedt met het eigen merk Zultan een interessant alternatief. De bekkens word.....meer »»

Roland VAD706

Elektronisch fotomodel.

Roland zet de afgelopen twee jaar vol in op e-drumkits die er zo akoestisch mogelijk uit zien. Met de VAD706 zetten de Japanners hun paradepaardje neer: een fullsize drumkit die voorzien is van de zoj.....meer »»

Meinl Classics Custom Dual

Het beste van licht en donker.

Meinl had al een heel lekker klinkende middenklasselijn met de Classics Custom Dark-serie bekkens. Met een beetje extra bewerking weet het merk die reeks een compleet ander karakter te geven: de Class.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken