Carlsbro Októ A multipad

Carlsbro Októ A multipad

Superbetaalbare krachtpatser

Elektronische drums worden steeds goedkoper en er valt ook steeds meer tekiezen. Het aanbod aan multipads lijkt echter nauwelijks aan groei of prijsdalingonderhevig. Carlsbro probeert daar met de Okt.....meer »»

Yamaha Stage Custom Hip

Compacte berkenhouten groovemachine

Yamaha heeft met de Stage Custom al jarenlang een heel sterke kit in de hogere instapklasse. Afgelopen NAMM show werd er een nieuwe variant van deze set geïntroduceerd, speciaal gemaakt voor compacte.....meer »»

Tama MC8 Hoop Grip en attachments

Slim klemsysteem voor op je spanranden

Sommige merken staan bekend om hun drums, andere om hun hardware. Tama om allebei. En als de Japanners dan met een heel systeem klemmetjes en add-ons komen waarmee je van alles aan je trommels vast ku.....meer »»

Modern, donker, groter

Meinl 15” Big Apple hihat

Meinl maakt in de Byzance-reeks heel veel prachtige jazzbekkens. De Big Apple-reeks vormt een eigen modern-donker hoekje binnen het Byzance-spectrum, en daar kreeg de hihat er onlangs een groter broer.....meer »»

Ears4u Stage in-ears

Custom made in vier smaken

Gehoorbescherming en volumebeperking worden steeds belangrijker in de muziekindustrie, en het aanbod aan in-earmonitors steeds groter. Na de zeer budgetbewuste Staggs in de vorige editie Slagwerkkrant.....meer »»

Cymbalworks Collectables

Handgehamerde bekkens met Deense roots

Voor donkere, ouderwets handgehamerde bekkens ga je naar Turkije. Of met een kleine omweg via Denemarken naar China. Zo doet het nieuwe merk Cymbalworks het namelijk. Tijd voor een kennismaking......meer »»

British Drum Company Nicko McBrain Signatures

Op en top Engelse klasse

Je kunt Iron Maiden-drummer Nicko McBrain met recht tot de Engelse drum-royalty rekenen. En als je een drummer van zulk statuur aan boord haalt, dan verdient hij ook een eigen snaredrum. Misschien zel.....meer »»

Carlsbro Októ A multipad

Superbetaalbare krachtpatser

Elektronische drums worden steeds goedkoper en er valt ook steeds meer te kiezen. Het aanbod aan multipads lijkt echter nauwelijks aan groei of prijsdaling onderhevig. Carlsbro probeert daar met de Ok.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken