Meinl Classics Custom Dual

Meinl Classics Custom Dual

Het beste van licht en donker.

Meinl had al een heel lekker klinkende middenklasselijn met de Classics Custom Dark-serie bekkens. Met een beetje extra bewerking weet het merk die reeks een compleet ander karakter te geven: de Class.....meer »»

Rohema 5A Stick Control en Evolution

Van klassieker tot next level

Rohema is niet zo bekend in Nederland, en dat terwijl het Duitse merk toch al meer dan 130 jaar drumstokken maakt. In ons land staat daar echter vaak de naam van een winkel op. De laatste jaren begi.....meer »»

Pearl President Phenolic

Splinternieuwe jubleumklassieker

Het Japanse Pearl viert dit jaar zijn 75ste verjaardag en voor die gelegenheid stoft het een heel bijzondere set uit het verleden af: de President. Die is er in twee versies. De Deluxe en de Phenolic......meer »»

Gewa G9 Pro C6 e-drumkit

High end Duitse krachtpatser.

Dat het niet meevalt om vanuit niets een elektronische set te ontwikkelen, hebben we op deze pagina’s wel eens eerder gezegd. Tel daar een wereldwijde pandemie bij op, en het mag geen verrassing zij.....meer »»

CRS Cymbal Resonance System

Laat je bekkens vrij

De geïsoleerde ophanging voor drums wordt al jaren gezien als een van de grote verbeteringen op drumgebied. Maar hoe zit het dan met bekkens? Die hangen immers nog precies zo aan een standaard als ve.....meer »»

EFnote 3 e-drums

Even voorstellen...

EFnote zette op de NAMM show van 2020 de eerste voorzichtige stapjes als nieuw elektronisch drummerk. Twee maanden later ging de hele wereld in een complete lockdown. Daarom duurde het misschien wat l.....meer »»

Meinl Split Tone oefenpad

Anika’s oefenpad

Anika Nilles schreef in het afgelopen jaar misschien wel het beste 'pad-boek’ ooit. En daar hoort natuurlijk een eigen practice pad bij. Laat dat maar aan Meinl over......meer »»

Istanbul Agop Traditional Jazz

Zoete handgehamerde beauties

Bij de meer jazzy bekkens is de trend al een paar jaar ‘donkerder’, ‘vuiler’ en ‘droger’. Genoeg van dat alles, dachten de bekkensmeden van Istanbul Agop. Hoog tijd voor een paar ambacht.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken