Pearl Sensitone Heritage Alloy

Pearl Sensitone Heritage Alloy

Facelift voor Pearl’s metaalwinkel

De Pearl Sensitone-reeks is al sinds jaren de plek waar het Japanse merk zijn metalen snaredrums onderbrengt. De serie ging onlangs geheel op de schop. Er zijn maar liefst zes nieuwe Heritage Alloy-mo.....meer »»

Pearl Eliminator Redline LT

Eliminator 'Light'

Pearl’s Eliminator is inmiddels zo’n twintig jaar oud en weliswaar kreeg het pedaal in al die tijd de nodige upgrades, de basis bleef vrijwel ongewijzigd. De Redline LT is daar een opvallende uitz.....meer »»

Meinl Byzance Traditional Polyphonic crashes

Een beetje vriendelijker

Meinl heeft de afgelopen jaren al heel wat bekkens aan de Byzance-reeks toegevoegd. En daar is soms een lijn in te ontdekken: is één bepaald model succesvol? Dan kun je ervan uitgaan dat ze hetzelfd.....meer »»

BW Drums Farmers Drum IV en Utur XI

Kunstzinnige functionaliteit

Er zijn drumbouwers en er zijn kunstenaars. Af en toe komt er iemand voorbij die deze twee uitersten weet te combineren, en zo iemand is Bart Westera. Zijn BW drums zijn stuk voor stuk unieke exemplar.....meer »»

Zildjian I-Family add-ons

Gezinsuitbreiding voor een klein prijsje

Ook als je een klein budget hebt, kun je bij Zildjian terecht. Met de I-Family zette het merk namelijk een kleine twee jaar geleden een behoorlijk interessante instaplijn neer. En de I-Family kreeg in.....meer »»

Tama True Touch Training kit

Oefenen op een tank

Lang, lang geleden, toen we nog met guldens betaalden en een elektronische drumkit onbetaalbaar was, had je maar één optie om een beetje geruisloos te oefenen: deoefendrumkit. Tama brengt zo’n set.....meer »»

SteelDrum Hybrid drums

De punch van metaal, de warmte van hout

De meest creatieve ideeën komen vaak bij kleine drumbouwers vandaan, en dat is bij het onderwerp van deze test niet anders. De Hybrid is het nieuwste wapenfeit van de Italiaanse drumbouwer SteelDrum......meer »»

Schlagwerk 2inOne Treasure Box Aged Walnut cajón en CP200 cajónpedaal

Luxe percussiekist en high-tech pedaal

Schlagwerk mag zich met recht een grondlegger op het gebied van de cajón noemen. Het merk maakt namelijk al sinds 1984 cajóns, die ze in een Duitse werkplaats door ontwikkelden van een traditionele .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken