Efnote 7

Efnote 7

High-end set met akoestische look

Het lijkt de nieuwe trend op elektronicagebied: een set die er precies zo uitziet als een akoestische, maar zonder het volume. Efnote had met de ‘5’ al zo’n kit, maar doet er nu nog een stapje b.....meer »»

DPA 4055 bassdrummicrofoon

Heerlijk eerlijke bassdrumklanken

Een high-end bassdrummicrofoon die de klank van je bassdrum realistisch weergeeft. Klinkt dat bijzonder? Het zal je misschien verbazen, maar dat is het wel. DPA beweert met de 4055 een compacte en vee.....meer »»

Stagg Sensa Exo bekkens

Moderne budgetbewuste alleskunners

Stagg heeft de afgelopen jaren stelselmatig de kwaliteit van zijn bekkens verbeterd. Het is dan ook niet zo gek dat er regelmatig nieuws te melden is. Met de Sensa Exo-serie maakt Stagg zelf weinig wo.....meer »»

Review van de Sonor Kompressor Beech snaredrums

Klassieke Sonor-sound in een nieuw jasje

Sonor introduceerde een paar maanden geleden met de Kompressor-reeks een heel scala aan metalen snaredrums. Daar worden nu twee opvallend klassieke houten Sonor snaredrums aan toegevoegd: een 13”x7.....meer »»

Het awardwinnende Pearl Demon XR pedaal getest

Nieuw snelheidsmonster van Pearl - de Slagwerkkrant review

In de metalwereld is de strijd om het snelste en soepelste bassdrumpedaal nog niet gestreden. Pearl doet een nieuwe greep naar de trofee en schakelde daarvoor de hulp van George Kollias in. Samen met .....meer »»

Sabian AAX

Nieuwe look, nieuwe sound

De AAX-serie staat alweer enkele tientallen jaren in de Sabian catalogus, maar vlak voor de coronacrisis kreeg de reeks een complete facelift. En het mag duidelijk zijn dat de situatie in de wereld de.....meer »»

Pro Mark Drumsticks en Classic Drumsticks

De catalogus doormidden

De juiste stok vinden is lastig, zeker als je een flink aanbod qua stokken hebt. Pro Mark probeert een beetje te helpen door wat meer lijn in de catalogus te brengen. We kregen een aantal voorbeelden .....meer »»

Mapex Venus

Complete instapper met Zildjian bekkens

Alle begin is moeilijk, en dat is zeker het geval als je op zoek bent naar je eerste drumkit. Mapex wil het je met de Venus een beetje makkelijker maken. De drie forse dozen waarin de set wordt geleve.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken