Jeroen Kleijn in rockmodus

Jeroen Kleijn in rockmodus

Nieuw album en tournee voor Claw Boys Claw

Jeroen Kleijn, bekend van Daryll-Ann en Johan, heeft de drumpartijen van Hammer, het nieuwe album van Claw Boys Claw afgerond. Na de release op 1 maart zal de rockband rond zanger Peter Te Bos en gita.....meer »»

Louis Cato & Marcus Miller masterclass

28 november bij Bass Connection, Hilversum

Wat is nu eigenlijk die klik die de ritmesectie zou moeten hebben? Hoe ontstaat het, wat doe je ermee en hoe kun je het verbeteren? Op 28 november kun je bij speciaalzaak Bass Connection in Hilversum .....meer »»

Neil Peart’s carrière in boekvorm

Taking Center Stage nu ook op papier

Voor wie Taking Center Stage, de 3-dvdset van Neil Peart, niet genoeg vond, is er nu een aanvullend boek! .....meer »»

Nieuwe video Kane met Bram Hakkens

'Come Together' gelanceerd op YouTube en Facebook

Zoals we eerder aangekondigden op slagwerkwereld.com is Bram Hakkens de nieuwe drummer van Kane. Op YouTube en Facebook publiceerde de band vandaag de video van de single 'Come Together,' inclusief de.....meer »»

Bram Hakkens nieuwe drummer Kane

Bram Hakkens, drummer van onder andere Kyteman's Hip Hop Orchestra, GEM en Dazzled Kid, mag nu ook Kane aan zijn lijst van referenties toevoegen. Bram zal per direct op de drumkruk te zien zijn die vo.....meer »»

Sjahin During start percussiecursussen

Vanaf 10 oktober in Amsterdam

Sjahin During, percussionist van onder andere Afro Anatolian Tales, Tarhana en Arifa, start in oktober weer met percussiecursussen aan het Global Dance Lab in Amsterdam. De workshops Global Percussion.....meer »»

Nieuwe drummer voor Pestilence

Tim Yeung neemt de stokken over van Yuma van Eekelen

Pestilence frontman Patrick Mameli kondigde vorige week een nieuwe drummer en bassist aan. Tim Yeung (Morbid Angel, Divine Heresy) neemt plaats op de drumkruk. Bassist Stephan Fimmers (Necrophagist) m.....meer »»

Win Gavin Harrison signature sticks

En pak het nieuwe album van Harrison & 05Ric ook mee

2012 zal bol staan van de Gavin Harrison sightings. Clinics, bandoptredens en om te beginnen het verschijnen van een nieuw album van het duo dat hij heeft met multi-instrumentalist en zanger 05Ric......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken