Mike Mangini voor drie clinics in Benelux

Diest (31-10), Ittervoort (1-11) en Roden (2-11)

Artist news 31-10-2013 07:10

Hij draait al heel wat jaren mee aan de top, maar werd wereldberoemd toen hij in 2010 de drumtroon van Mike Portnoy overnam bij Dream Theater. Nu, in 2013, speelt hij geweldige partijen op het nieuwe album van Dream Theater (zie de transcripties in Slagwerkkrant nov-dec, die binnenkort uitkomt) en zal hij in februari Nederland en BelgiŰ weer aandoen als onderdeel van de Europese tournee van de band. Eind oktober, begin november komt Mike Mangini voor drie clinics naar de Benelux, powered by Adams & Pearl.

Als je al eens een clinic van Mike Mangini hebt meegemaakt, weet je dat je aangestoken wordt door zijn wild enthousiasme en thuis meteen achter de ketels kruipt om zijn handige tips, inspirerende inzichten en leerzame oefeningen zelf toe te passen. Hij is een kundig leraar, maar natuurlijk vooral ook een spectaculair en virtuoos speler.

Zeer binnenkort brengt Hudson een nieuwe educatieve dubbel-dvd van Mike Mangini uit onder de titel The Grid, A System For Creative Drumming and Improvisation. Met zijn unieke grid-systeem, waar hij tijdens de clinics ongetwijfeld ook over zal vertellen, kan je je snelheid en onafhankelijkheid vergroten, leer je ostinato’s spelen, en manoeuvreren in vreemde maatsoorten. Check hier voor meer informatie over de dvd.  

oktober: 31, Adams Drumworld, Diest
november: 1, Drumworld, Ittervoort; 2, Hit It!, Roden 

Klik op deze link om kaarten voor Diest of Ittervoort te bestellen à € 10,-.
Klik hier voor informatie over kaarten bij Hitit in Roden

Bekijk hier beelden van een Pearl-clinic van een klein jaar geleden.


 

 

zoeken
zoeken