Mart Nijen Es drumt met Adje Vandenberg

Mart Nijen Es drumt met Adje Vandenberg

Jonge drummer uit Enschede gaat internationaal

Op 6 november werden in de Wisseloord Studios in Hilversum vier tracks van het op 21 februari 2014 te verschijnen album van Vandenberg's MoonKings ten gehore gebracht. Slagwerkkrant maakte kennis met .....meer »»

Mario Goossens LA update + nieuw drumboek

Detailed Drumlines - Triggerfinger - All This Dancin' Around

De recente opnames in Los Angeles met Triggerfinger nemen voor drummer Mario Goossens blijkbaar nog net niet genoeg tijd in beslag. Alle voorbereidingen voor de opnames, de onmogelijke tourschema's va.....meer »»

Video updates Triggerfinger @ Sunset Sound

Mario Goossens doet verslag

Op 26 oktober arriveerde de Belgische band Triggerfinger in Hollywood, Los Angeles voor de opnames van hun nieuwe album. Drummer Mario Goossens geeft tijdens het drukke schema van de band videoverslag.....meer »»

In memoriam Anthony Del Monte Lyon

Hardhitter bij Herman Brood en De Raggende Manne

Op maandag 4 november overleed na een kort ziekbed voormalig Wild Romance- en Raggende Manne-drummer Anthony Del Monte Lyon in het Tergooi ziekenhuis in Hilversum. Hij was 53 jaar oud......meer »»

Dit weekend: Simon Phillips en Protocol II

Nieuw album en tour

Simon Phillips komt met zijn kwartet op 9 november in de Boerderij in Zoetermeer spelen en op 10 november in Spirit of 66 in Verviers. Hij speelt repertoire van zijn gloednieuwe Protocol II album, een.....meer »»

Dafnis Prieto Proverb Trio in Nederland

Drummer Prieto met Jason Lindner en Kokayi

Het Dafnis Prieto Proverb Trio komt begin november opnieuw naar Nederland na heel succesvolle optredens op North Sea Jazz in 2012 en Music Meeting in 2013. Een drummer (Prieto zelf), een toetsenist (w.....meer »»

Mike Mangini voor drie clinics in Benelux

Diest (31-10), Ittervoort (1-11) en Roden (2-11)

Hij draait al heel wat jaren mee aan de top, maar werd wereldberoemd toen hij in 2010 de drumtroon van Mike Portnoy overnam bij Dream Theater. Nu, in 2013, speelt hij geweldige partijen op het nieuwe .....meer »»

Slagerij Van Kampen zoekt nieuwe speler

Gijsbert Zwart vertrekt aan einde huidige tour

Slagerij Van Kampen is op zoek naar een vervanger van Gijsbert Zwart. Na twaalf mooie muzikale jaren met Nederlands bekendste (en volgens Slagwerkkrantlezers opnieuw beste) slagwerkgroep heeft hij bes.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken