Konstantyn Napolov & Nien Kleinjan World Percussion

Konstantyn Napolov & Nien Kleinjan World Percussion

Tour door Nederland en Oekraine

De Slagwerker uit Oekraïne die wij kennen van zijn eigen groep Davai Perkusion (zie ook het artikel in Slagwerkkrant 178), met optredens zowel in waardige concertzalen als tijdens een lichtvoetig muzi.....meer »»

Keith Carlock nieuwe drummer Toto

Simon Phillips wil tijd voor solowerk

De Amerikaanse band Toto, lieveling van veel Slagwerkkrantlezers, maakte deze week bekend dat Simon Phillips de band heeft verlaten. Zijn plaats wordt ingenomen door Keith Carlock. Of, zoals de band h.....meer »»

Drumfeest bij Vrienden Van Amstel Live

Met Cesar, Eijk, Hakkens, Bosman, Verdonk e.v.a.

De finefleur van het Nederlandse drumwezen was van de partij op het jaarlijkse meezing- en meedeinfeest "Heren Van Amstel Live". Geen avond voor subtiliteiten, maar gewoon doorhalen en de ene na de an.....meer »»

Voormalig Normaal-drummer Jan Manschot overleden

Nooit meer Oerend Hard

Vandaag is bekendgemaakt dat Jan Manschot, Normaal-drummer van het eerste uur, in de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 januari is overleden aan een hersentumor. Manschot, ook wel Brekken Jan Schampsc.....meer »»

Ricky Lawson (59) overleden

Drummer van Yellowjackets, Whitney Houston, Michael Jackson, Phil Collins, Steely Dan na hersenbloeding overleden

Nadat Ricky Lawson op 13 december onwel was geworden tijdens een concert, werd een hersenbloeding geconstateerd. De afgelopen dagen werd hij kunstmatig in leven gehouden. Maandagavond 23 december besl.....meer »»

Ricky Lawson in kritieke staat in ziekenhuis

Hersenbloeding drummer van Yellowjackets, Whitney Houston, Michael Jackson, Phil Collins, Steely Dan

Ricky Lawson is afgelopen zaterdag met een hersenbloeding in het ziekenhuis opgenomen. Tijdens een gig werd hij onwel. Er gaan inmiddels berichten rond dat hij is overleden, maar dat is officieel niet.....meer »»

Intensieve brushesworkshop met Andy Gillmann

Schrijf je nu in voor de tweedaagse cursus in Düsseldorf

De kunst van het brushes spelen. Onder deze titel geeft Andy Tillman op 4 en 5 januari 2014 een tweedaagse intensieve workshop aan het Drummers Institute in Düsseldorf, Duitsland.
.....meer »»

Drummoires en de eeuwige jeugd

Cesar Zuiderwijk speelt solovoorstelling met groot gemak

De eeuwige jeugd van Cesar Zuiderwijk zit in de zaal. Het is bijzonder te zien hoe veel jonge drummers naar de solotheatervoorstelling van Cesar Zuiderwijk komen kijken in het Chassé Theater in Breda,.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken