Nederland goed vertegenwoordigd op Sziget festival

Nederland goed vertegenwoordigd op Sziget festival

Het Sziget festival in Hongarije kent dit jaar een grote Nederlandse afvaardiging, zo meldt het Nederlands Pop Instituut (NPI)......meer »»

Telefunk-drummer Arnoudt Pieters overleden

Arnoudt Pieters, onder slagwerkers bekend als drummer van o.a. Telefunk, is in de nacht van zaterdag op zondag in een ziekenhuis in Engeland overleden. Pieters kreeg woensdagochtend een herseninfarct.....meer »»

Drowning Pool-drummer mag Canada niet in

Mike Luce, drummer van de Amerikaanse band Drowning Pool, is opnieuw de toegang geweigerd aan de Canadese grens......meer »»

Kevin Talley vervangt Richard Evensand in Chimaira

Drummer Kevin Talley (zie foto) heeft Misery Index verlaten om zich te voegen bij de line-up van Chimaira. Hij vervangt daar Richard Evensand die slechts een half jaar geleden bij de groep werd ingeli.....meer »»

Thin Lizzy maakte beste live album ooit

Thin Lizzy's album "Live and Dangerous" is uitgeroepen tot 'best live rockalbum aller tijden'. Dat besloten ruim zevenduizend lezers van het Britse magazine Classic Rock......meer »»

Most Precious Blood: "Het is net Spinal Tap"

Nauwelijks een maand nadat Most Precious Blood drummer Ryan had aangenomen, is ook deze gevlogen. Ryan was drummer nummer negen. De hardcoreband zit nu wederom zonder drummer. En dat terwijl een Europ.....meer »»

North Sea Jazz Festival Cape Town verder op eigen benen

Het North Sea Jazz Festival Cape Town in Zuid-Afrika zal in 2005 zonder Nederlandse organisatorische inbreng plaatsvinden. Na vijf edities hebben de Nederlandse festivalorganisatie en haar Zuid-Afrik.....meer »»

Drummer Magazine lanceert drum- & percussieshow

Op 25 en 26 september vindt in Groot-Brittannië de eerste editie plaats van het Drummer Live festival......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken