Dave Grohl lanceert metal album

Dave Grohl lanceert metal album

Als sinds 2001 gaan de geruchten dat Dave grohl, voormalig drummer in Nirvana en frontman in de Foo Fighters een 'metal band' zou beginnen. Ook een naam circuleerde al op het internet en in.....meer »»

Cradle Of Filth naar Roadrunner Records

Cradle Of Filth heeft platenlabel Sony na slechts één album verlaten. De Britse metalband heeft nu bij een andere major getekend: Roadrunner Records......meer »»

Koninklijke onderscheiding voor Eric Clapton

De Britse gitaarlegende Eric Clapton heeft een hoge koninklijke onderscheiding gekregen. Vanaf 1 januari 2004 mag hij door het leven gaan als Commandeur van het Britse Rijk (CBE). Dit werd in Londen b.....meer »»

Dan Swanö lanceert nieuwe website

De getalenteerde multi-instrumentalist Dan Swanö, bekend van Edge of Sanity, Nightingale, Moontower en als drummer in Bloodbath, lanceert op 1 januari 2004 zijn nieuwe website......meer »»

Kiss-drummer viert verjaardag met fans

Backstage tijdens het KISS Platinum Package meet-and-greet in Fresno, California op 20 december, werd Kiss-drummer Peter Chriss toegezongen door vele fans......meer »»

Chubby Fresh oorzaak van Integrity-split?

Het gerucht gaat dat Integrity er mee gestopt is. Tijdens een concert in Portland zou de band op het podium aangevallen zijn omdat drummer Chubby Fresh denigrerende uitspraken zou hebben gedaan die v.....meer »»

Rod Morgenstein concurrentie voor Mike Portnoy?

Rod Morgenstein, drummer met een indrukwekkend aantal jaren ervaring, start binnenkort met de opnames van het tweede solo-album van Dream Theaters toetsenist Jordan Rudeness......meer »»

Come-back voor Europe-drummer Ian Haugland?

Ian Haugland, de Zweedse drummer die met zijn band Europe in 1986 een wereldwijde hit had met "The Final Countdown", is druk bezig met een come-back......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken