Hardcase lanceert Hardrock-serie
Merknieuws 29-10-2004 09:52
Het Britse merk Hardcase heeft een nieuwe serie drumcases gelanceerd, en een koffer voor bassdrumpedalen.Het gaat om de Hardrock-serie, lichte koffers die dezelfde bescherming bieden als alle andere Hardcase-producten, vergelijkbaar met een flightcase. Voordeel is natuurlijk dat de Hardcase-koffers veel minder wegen.

De Hardrock-serie is een luxere variant die van binnen volledig is bedekt met zacht verend materiaal. De sluiting en het handvat zijn van stemmig zwart. Uiteraard ontbreken de Hardcase-badge en het bijbehorende naamplaatje niet. Met deze "ID disc" hoef je nooit meer bang te zijn dat er verwarring optreedt over wie de eigenaar van zo'n koffer is.

Op het product zit de Lifetime Warranty, de uitgebreide garantie van Hardcase. Het model is beschikbaar in alle standaard koffermaten.

Daarnaast komt Hardcase met een handige opbergkoffer voor je drumpedaal. De 'Single Bass Pedal Case' biedt ruimte aan pedalen van vrijwel ieder merk en model. De koffer is bovendien comfortabel te sjouwen.

Meer informatie kun je krijgen bij de dichtstbijzijnde dealer of via de website van Hardcase.

Enkele van de vele artiesten die hun spullen beschermen met Hardcase, zijn Nicko McBrain, Matt Letley, David Mattacks en Ricky Lawson.

drummer links