Soilwork op tour met Dirk Verbeuren

Soilwork op tour met Dirk Verbeuren

Dirk Verbeuren, de technisch begaafde drummer van de Franse metalband Scarve, zal invallen als sessiedrummer tijdens Soilwork's komende Europese tournee......meer »»

Keith Moon de allergekste!

Keith Moon (voormalig drummer van The Who) Prince en Marilyn Manson staan bovenaan de lijst met "100 most insane moments in rock" , pas gelanceerd door het hippe Britse muziektijdschrift Q......meer »»

Chimaira: Herrick eruit, Evensand erin

Andols 'Andy' Herrick, drummer van het Amerikaanse metalgezelschap Chimaira, heeft besloten de band te verlaten......meer »»

Sting krijgt 'MusiCares 2004 Person of the Year' Award

Op 6 februari krijgt Sting de MusiCares 2004 Person of the Year Award uitgereikt op het jaarlijkse MusiCares-gala. Het MusiCares programma steunt muzikanten die in financiŽle problemen zijn geraakt......meer »»

Line-up Graspop Metal Meeting 2004 bekend

Goed nieuws voor alle liefhebbers van stevige live muziek: de Graspop Metal Meeting 2004 krijgt wederom een indrukwekkende line-up. .....meer »»

Ben Vaught verlaat (hed) Planet Earth

Ogenschijnlijke problemen in het kamp van rap-metal band (hed) P.E. want niet alleen heeft platenlabel Jive/Volcano hen na drie albums op straat gezet, ook is de helft van de band opgestapt......meer »»

Van Halen en Sammy Hagar weer bij elkaar

Hardrock band Van Halen is weer bij elkaar in dezelfde bezetting als voor 1996. In dat jaar stapte zanger Sammy Hagar op. Volgens een nieuwsbericht op Blabbermouth is de band zelfs weer de studio in g.....meer »»

Lars Ulrich drumt grootste teleurstelling van het jaar

Volgens Guitar World Magazine is St. Anger de meest teleurstellende uitgave van 2003 omdat het album zeer slecht verkoopt. Metallica's troost is dat Kirk Hammett tot beste metal guitarist is uitg.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken