Nieuw album Deep Purple

Nieuw album Deep Purple

In februari 2005 zal Deep Purple starten met de opnames van een nieuw album. Dat heeft Ian Paice, drummer van de legendarische rockband, onlangs onthuld tijdens een drumclinic in Canada......meer »»

Frankie Banali staat trots tussen zijn idolen

Frankie Banali, voormalig drummer van Quiet Riot, is te zien in de nieuwe advertentie van Ludwig die in het oktober-nummer van Modern Drummer staat......meer »»

Gloednieuwe website Meinl Percussion

Meinl heeft voor haar percussie-afdelingen een nieuwe website gelanceerd. De online presentatie van het bedrijf en haar producten is een strak vormgegeven en informatieve bron geworden......meer »»

Fon Janssen start School of Rhythm

Na een periode van lesgeven op muziek- en drumscholen van anderen, begint Fon Janssen in september met een eigen school: Drumworld School of Rhythm. Fon is bekend van o.a. Mennen, Soulstar en a.....meer »»

Dave Grohl furieus wegens Bush-campagne

Dave Grohl, bekend van o.a. Nirvana en als sessiedrummer, is furieus. De oorzaak is het gebruik van zijn nummer "Times Like These" dat wordt gebruikt in een spotje tijdens de Bush-verkiezingscampagne......meer »»

Hatebreed-drummer wordt redacteur Drum! magazine

Matt Byrne, drummer in Hatebreed, zal vanaf volgende maand voor Drum! magazine schrijven......meer »»

Dirge Rep op tour met Gorgoroth

Dirge Rep (zie foto, echte naam: Per Husebø), gaat met de Noorse blackmetalband Gorgoroth mee als sessiedrummer tijdens de tour door Europa en Mexico......meer »»

Solex met Marit de Loos naar de VS

Op 13 september verschijnt "The Laughing Stock of Indie Rock", het nieuwe album van Solex......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken