Gouden Harp 2003 voor Trijntje, Hans en Frans

Gouden Harp 2003 voor Trijntje, Hans en Frans

Trijntje Oosterhuis, Hans Dorrestijn en Frans Bauer kunnen een nieuwe oorkonde toevoegen aan hun imposante prijzenkast: de drie muzikanten hebben een Gouden Harp 2003 gekregen......meer »»

Djax Records viert feest wegen 15 jarige bestaan

Het is dit jaar vijftien jaar geleden dat Saskia Slegers in Eindhoven het platenlabel Djax Records oprichtte......meer »»

Nederlands platenlabel biedt kans voor nieuw talent

Het Nederlandse metallabel Karmageddon Media heeft een sublabel uit de grond gestampt onder de naam New Aeon Media......meer »»

Nieuwe namen line-up Wldrock festival

De organisatie van het Friese Wldrock festival heeft weer een toevoeging aan de line-up voor 2004 bekend gemaakt. Het gaat om de Finse "humppa" metal-folk band Finntroll......meer »»

De Spice Girls keren terug

De Spice Girls melden zich weer aan het muziekfront. Ze zouden de groep weer nieuw leven ingeblazen hebben en eind 2004 komt er een 'greatest hits'-album uit. Tenminste, dat meldt de Britse .....meer »»

Blf wint popprijs 2003

De Zeeuwse popgroep Blf, met drummer Norman Bonink in de gelederen, heeft de Popprijs 2003 gewonnen. Dit werd bekendgemaakt tijdens het Noorderslagfestival in De Oosterpoort in Groningen. .....meer »»

Dominic Howard en Muse headliner Pinkpop 2004

Dominic Howard, drummer van de band Muse, mag met zijn twee mede bandleden de 35ste editie van Pinkpop afsluiten. Het Britse trio is massaal verkozen door Pinkpop-fans om het festival op 29, 30 en 31 .....meer »»

Soilwork op tour met Dirk Verbeuren

Dirk Verbeuren, de technisch begaafde drummer van de Franse metalband Scarve, zal invallen als sessiedrummer tijdens Soilwork's komende Europese tournee......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken