Nieuwe drummer voor Notre Dame

Nieuwe drummer voor Notre Dame

Notre Dame, de Zweedse band rondom Snowy Shaw (echte naam: Tommy Helgesson) heeft Daniel "M" Moilanen als permanente toevoeging aan de line-up bekendgemaakt. Moilanen vervangt oorspronklijk drummer M.....meer »»

Tribal Planet nu ook voor slagwerkers

Tribal Planet, tot voor kort met name bekend als fabrikant van gitaar- en bastassen, maakt nu ook tassen voor slagwerkers......meer »»

Drumavonturen van Jeroen Elfferich

In september 2004 is de educatieve uitgave 'Drumavonturen' van Jeroen Elfferich uitgekomen. In dit boek (met cd) staan allemaal leuke meespeeloefeningen, zeer geschikt voor de moderne drumle.....meer »»

King Locust album 'Ill Definition'

Het King Locust album 'Ill Definition' - met daarop drummer Martijn Peters (novAct) - is een feit. .....meer »»

Josh Freese concurent voor John Otto?

Josh Freese, lid van A Perfect Circle en sessiedrummer 'extraordinaire', heeft het maar druk. Met zijn eigen band brengt Josh binnenkort een nieuw album uit. Daarnaast is hij begonnen aan de opnames .....meer »»

Juan van Emmerloot drumt Jimi Hendrix

tijdens tour 'Popa Chubby plays Jimi Hendrix'

Op vrijdag 3 september 2004 begeleidde Juan van Emmerloot samen met bassist Walter Latupeirissa de Amerikaanse gitarist Popa Chubby tijdens zijn Nederlandse tour. 3 dagen achtereen speelden de heren n.....meer »»

Devin Townsend-drummer maakt "oniric metal"

Ryan Van Poederooyen, bekend als drummer voor Devin Townsend en als sessiemuzikant, is een nieuw project gestart......meer »»

Nieuwe drummer voor The Old Dead Tree

De Franse gothic metalband The Old Dead Tree heeft een nieuwe drummer aangenomen. Het gaat om Foued Moukid, die eerder in Horresco Referens uit Parijs speelde......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken