Evans Drumheads tekent Sal Abruscato

Evans Drumheads tekent Sal Abruscato

Sal Abruscato, drummer van Life of Agony, heeft een overeenkomst gesloten met Evans Drumheads......meer »»

Kittie-drummer Mercedes Lander in het ziekenhuis

Mercedes Lander, drumster in de Canadese metalband Kittie, is in het ziekenhuis beland met ernstige uitdrogings- en vermoeidheidsverschijnselen......meer »»

John Tempesta met Helmet op tour

Voor het eerst in zeven jaar gaat de band Helmet weer op tour. Achter de drumkit zit niemand minder dan veteraan John Tempesta, bekend van onder meer Exodus en Testament......meer »»

"Neue Holländische Welle" op Duitse muziekconferentie

Het Nederlandse MusicXport.nl organiseert een minifestival op de muzikconferentie Popkomm in Berlijn (Duitsland), onder de noemer "Neue Holländische Welle"......meer »»

Herdenking Arnoudt Pieters op 17 oktober

Arnoudt Pieters, de onlangs overleden drummer van onder andere Telefunk, wordt binnenkort op passende wijze herdacht......meer »»

Screaming Mike exclusive preview 'King of Beers'

Het is bijna zover: de nieuwe videoclip 'King of Beers' van Screaming Mike zal eerdaags te zien zijn op de zenders The Box, TMF, MTV en BUYA-Music. Screaming Mike is zo vriendelijk om alle b.....meer »»

Luke Johnson eindigt met Amen

Luke Johnson, de Britse drummer in de Amerikaanse punkband Amen, is uit de groep gestapt. Wie zijn opvolger wordt in Amen, is vooralsnog onbekend......meer »»

Trouble in trouble?

Dave Grohl gaat opnieuw as gastdrummer aan de slag. Speelde hij onlangs nog tracks in voor Nine Inch Nails (zie ook dit.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken