Hoogste rechter oordeelt over KaZaA

Hoogste rechter oordeelt over KaZaA

Buma/Stemra duidde het ooit aan als de meest omvangrijke inbreuk op auteursrechten in de geschiedenis: KaZaA. Aanstaande vrijdag doet de Hoge Raad in Den Haag uitspraak in de rechtszaak tussen de inte.....meer »»

Ramp Records verlaagt cd-prijzen

Per 1 januari 2004 verlaagt Ramp Records de CD-prijzen gemiddeld met zo'n 50 procent. Het hiphop label brengt platen uit van onder andere Osdorp Posse, Def P, Onderhonden en Casto de Communicato.....meer »»

Thijs Romeijn en Krezip met Sheryl Crow op het podium

Thijs Romeijn, drummer bij Krezip, doet doet de komende maand een aantal concerten in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Drie daarvan zullen als voorprogramma voor de Amerikaanse zangeres Sheryl Crow.....meer »»

Arthur Bont start project met zanger Rowwen Hze

Arthur Bont, de drummer en componist die met Milk hard aan de weg timmert, is samen met Jack Poels, zanger van Rowwen Hze, en Leon Giesen (o.a. ex-Toontje Lager) een nieuw muzikaal project begonnen......meer »»

Tom ter Bogt bijzonder hoogleraar popmuziek

Tom ter Bogt is vrijdagmiddag 12 december officieel benoemd tot bijzonder hoogleraar popmuziek aan de Universiteit van Amsterdam. Tom ter Bogt is dat eigenlijk al sinds 1 september 2002, maar nu is he.....meer »»

Dissection opnieuw zonder drummer

Drummer Brd "Faust" Eithun heeft zich teruggetrokken uit de roemruchte Zweedse band Dissection......meer »»

Riot voortaan verder met Virgin Steele-drummer

Frank Gilchriest, drummer bij heavy metal gezelschap Virgin Steele, is toegetreden tot een ander legendarische groep herrieschoppers: Riot......meer »»

Jrg Michael ontslagen bij Stratovarius

Jrg Michael, acht jaar lang drummer bij het Finse Stratovarius, is uit de band gezet door bandleider en gitarist Timo Tolkki......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken