Winnaars Grote Prijs van Nederland bekend

Winnaars Grote Prijs van Nederland bekend

Na een bloedstollende finale zijn de winnaars bekend van de Grote Prijs van Nederland. De muzikanten mogen een monstrueus grote beker, vijfduizend euro, twee dagen studiotijd in Wisseloord Studio'.....meer »»

Programma Eurosonic en Noorderslag compleet

Het programma van het populaire Eurosonic- en Noorderslag-festival is helemaal compleet. Van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 januari 2004 spelen maar liefst 150 bands uit binnen- en buitenland in.....meer »»

Dansen voor Kansen opnieuw van start

Onder het motto Wij Muziek, Zij Muziek! organiseert Music Mayday op vrijdag 12 en zaterdag 13 december voor het tweede achtereenvolgende jaar de actie Dansen voor Kansen......meer »»

AriŽn van Weesenbeek covert Dead Can Dance

Vorige week heeft God Dethroned-drummer AriŽn van Weesenbeek The Lotuseaters, een nummer van Dead Can Dance ingespeelt. .....meer »»

Schadevergoeding voor dove slagwerkers?

Doofheid is een veelvoorkomende beroepsziekte onder musici. Vooral slagwerkers hebben veel te lijden van de vele decibellen die ze produceren......meer »»

Laurens Kusters en Deviate stoppen

Na elf jaar en acht albums stopt hardcore band Deviate ermee. Voor wie de Belgische hardcore iconen nog ťťn keer wil zien, geeft Deviate op 5 december een afscheidsoptreden in de Ancienne Belgique te .....meer »»

Buma/Stemra eist ook rechten van muzikanten die niet willen

Het leek zo'n ludiek idee: internetaanbieder Xs4all zette alle muziek die bands op zijn tienjarig verjaarsfeestje in oktober in Paradiso hadden gespeeld 'rechtenvrij' ter ophaling op zijn website. Aut.....meer »»

Opnieuw een editie van Dynamo Open Air in 2004

Volgens VPRO's 3voor12 is de kans groot dat er volgens jaar toch een nieuwe editie zal plaatsvinden van het Dynamo Open Air festival. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken